helena Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 damak ve snickers[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 06 Haziran 2005 12:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: helena, 06 Haziran 2005 12:18 tarihinde demiş ki: damak ve snickers aynısını yazacaktım bir üstte yazmışlar :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ülkerin sütlüsü, bitteri , snickers , caramio ve wanted güzel. eskiden crunch da derdim ama wanted dan sonra crunch pek bi yavan geliyor.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu çukulata üstüne tanımam.Türkiye'de gelmiyor zaten çok nadir bi kere Ankara'da bir bakkalda görmüştüm onuda ala ala bitirdik bi daha getirmedi adam :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIKGÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tubleron tek gecerim :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 after eight :p[signature][hline]rtc
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tansas gofretleri yeni lezzet[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 En sevdiğim snickers, milkanın her çeşidi(yoğurtlu olanlar hariç) ve ve...ve...başka yok.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yoğurtlu milka ? bu ne ayranlı falandamı var :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yogurtlumu_? :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Hehe var abi gerçekten. Lila pause unda blok çukulatanında var yoortlusu.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin)
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 oha bi arastircam nasil biseymiş görelim :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 - Rafaelo - Kinder Bueno - Toblerone[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bitter disinda hepsini seveim ayirt etmem ama favori kinder bueno rocher lar hindistan cevizlide süper dieride...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Var öle tad manyakları; Bizim sınıfta b1ri vardı adam hergün ikramla ayranı bir arada götürürdü..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Zagg, 06 Haziran 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Var öle tad manyakları; Bizim sınıfta b1ri vardı adam hergün ikramla ayranı bir arada götürürdü.. o_O[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Tobleron[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kinder bueon tobleron[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Milka Milkinis turu cikolatalar icinde bole sutlu biseler olan kinder inde var ole cikolatası cok guzel oluor[signature][hline]Mail | Msn
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yoğurtlu milka geçen yaz çıktı para verseler yemem okadar leş bişi yok baktım aa yogurtlu cıkmış o nası ola ki diye aldıydım bi parça yedim ev arklarıma verdim herkes tükürdü :) sakın almayın paranıza yazık[signature][hline]G3NK
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 herkez toblerone seviyor, bari çatlatayım. geçen hafta halam 6 lı pakette, tabloreone getirdi hollanda'dan. off çok güzel ye ye bitmiyor. hmm, vallahi güzel biliyor işlerini. *!paylaşmak için uzatır*[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:263/melancholy/depression)|
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Razu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ülker kırmızı gofret[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
arina Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bide atabarı diye bi tane çıkmış bugün yedim oda güzel bu arada caramioyla crunch da şimdi aklıma geldi[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Öne çıkan mesajlar