Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GEldim

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

swg'ye hoşgeldin. patch'lerin inmesi 8-13 saat arası olucaktır. hepsi indikten sonra oyunun klasörü içindeki patch_xx.tre şeklindeki dosyaları bi cd'ye yazmanı tavsiye ederim. böylece bilgisayarına format atman halinde patch'leri tekrar tekrar indirmene gerek kalmaz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar kötü.. implerin corbantiste rebellerin eclipsete organize olmuş olması... ulan ayrılık kökümüzde var illa muhalefet olucaz birbirimize

corbantiste başlamak nedendir. "o kadar türkün içinde oyun mu oynanır" diye corbantiste başlayanlar bir kez daha kınıyorum[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Lvl 80'im Gelin Kasalim Ama Diyim Her Gorevin yanina ev kurmamiz gerekir bh geldimi 3.1 almak istemiyorum :)[signature][hline]SWG - Zanakdorufen Northstar Eclipse - Zamanim Geldi..Ustalar Zamanla Olur Yerini Baskalari Alir....
Wow - baydi..biraktim..
Swg Eclipse Anron - Geri Geldim Lightsaber Cikardim Salliyorum Millete...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MrBomb, 08 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
swg'ye hoşgeldin. patch'lerin inmesi 8-13 saat arası olucaktır. hepsi indikten sonra oyunun klasörü içindeki patch_xx.tre şeklindeki dosyaları bi cd'ye yazmanı tavsiye ederim. böylece bilgisayarına format atman halinde patch'leri tekrar tekrar indirmene gerek kalmaz

olm bende 28 saat diyort :) tutum ozmaan 128 kablo var[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

17 artı bi çok ıvır zıvır. Soe'nin en büyük hataları bu patchler. Ne diye beta gibi oyun çıkarırsın. Sonra yama da yama. Cefasını biz çekiyoruz.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki

[Bu mesaj Nimloth tarafından 10 Haziran 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya simdi ben gel sen infinty e dicem ama milletin cemkirmesinden korkuom:P az turk var ama oz turk var. bence oyuna baslayinca turklerle oynamissin oynamamissin, farkin o kadar buyuk olmicagini annarsin .yani gel infinty e:D[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 10 Haziran 2005 15:06 tarihinde demiş ki:
said:
MrBomb, 08 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
swg'ye hoşgeldin. patch'lerin inmesi 8-13 saat arası olucaktır. hepsi indikten sonra oyunun klasörü içindeki patch_xx.tre şeklindeki dosyaları bi cd'ye yazmanı tavsiye ederim. böylece bilgisayarına format atman halinde patch'leri tekrar tekrar indirmene gerek kalmaz

olm bende 28 saat diyort :) tutum ozmaan 128 kablo var
download bittikten sonra 128 kabloyla ne kadar sürdüğünü tam olarak söylersen iyi olur, yeni gelenleri ona göre bilgilendiririz[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...