Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sizden büyük bir dev size bunları yapsa hoşunuza gider miydi???[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 size dönük tarafı kalın duvarlarla çevrilmiş bir radyoaktif maddenin önüne sinek atılır. Sonra sinek züpersinek olur o zaman boyu büyüyeceğinden rahatça dövülebilir[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 e yuh abi ne yakıyosunuz ediyosunuz.. çok rahatsız ediyosa çat diye koyarsın bişeyle ölür yapmayn yazıktır be[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 En iyisi havada ucarkene ilk once bir dergi, gazete farketmiyor ya da elinizle (yetenek varsa tabi) bi dana koyacan yere dusecek sok yuzunden sonra "NİHOR NİHOR" diye gulerek istediginiz bir aracla ezilir...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 cep tel bir şey yklüyordunda sinek falan kaçırıyordu yalan o dimi...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla ben yuklemiştim ama bişeye yaradından emin deilim..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben takıyorum boks eldıvenlerını cat cut cok guzel oluyo tavsıye ederım :)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: AMO, 10 Haziran 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Ben takıyorum boks eldıvenlerını cat cut cok guzel oluyo tavsıye ederım :) stres için birebir gözüküyo :):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sineklerde insan ??hmmff şşp ne dedim ben[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ama cok ses cıkıyo oyle duvara patlatınca :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mırç garç pat gibi sesler mi fazla ses çıkartıyo :):):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sıvası dökülmesin de[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Dırek o gazla vurunca daaaaaaannnn!! dıe ses cıkıyo yanı tabı sız benden daha sakın bunyelı ınsanlarsanız fazla ses cıkarmadan da bunu basarabılırsınız galbıa :)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: AMO, 10 Haziran 2005 01:13 tarihinde demiş ki: Ben takıyorum boks eldıvenlerını cat cut cok guzel oluyo tavsıye ederım :) sen de bayaa coşmuşn ha.[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 balgam atcan direk en sarısından bi daha kalkamıyolar kalksada yanına yaklaşmıyo kısır oluyo..en büyük işkence işte[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ben ezerek oldurmeyı sewıyorum beyaz tavanda adeta sıyah yıldılzlar gıbı oluyolar :)[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sivrisinek Öldürme Olayında Tecrübeli Eleman CV si[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla ilk yöntemler biraz psikopatça.. ben genelde üzerine şeltoks sıkarak öldürüyorum..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Toledor, 09 Haziran 2005 12:09 tarihinde demiş ki: Ben sadece izliyorum; Isırdıktan birkaç dakika sonra alkol komasına girip ölüyor. :lol: Not=Sivrisinekler Kanda alkol varsa isirmazlar ;)[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Horrible, 09 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: sizden büyük bir dev size bunları yapsa hoşunuza gider miydi??? haha ne komikler var ya arada yakaliyim quote hemen plz :) Not = Herhangi bir bocegi veya hayvanı 1 Yakarak 2 Boğarak oldurmek guhanmış ( işkence etmek yani ) Not 2 = sivri sinek alınır 3 damla raki olan bardaga atilir.Sinek bir sure Sonra rakiyi icer Sonra ezerek oldurulur.Obur dunyaya içkili gider cehennemde cıs.Gunahsız Acısız Cız plz :D[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 demin bi tanesini terliği atarak öldürdüm , zavallı hayvan terlik ve duvar arasında kaldı hühü :(((((((((88[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben genelde öldürmemeyi tercih ederim koluma filan kov tarzı şeyler sürerim ama inat edip hala gelirse yüzümden ısırmaya çalışırsa mümkün olduğunca az hasarsız bir şekilde avuç içiyle yakalar, sonra diğer elimin iki parmağı arasında narince tutar, sonra ölünceye kadar üstüne kov ya da kolonya damlatırım Genelde sakinimdir ama böyle gıcık ederlerse intikamımı alırım. İşte intikam tekniklerimden birkaçı: Bi kere de bi kumaş parçasıyla atsineği yakalamıştım kanatları bacakları kopardıktan sonra tuvalete atıp sifonu çekmiştim çok güzel oluodu döne döne gidio Yada bikaç tanesini hepsedicen bi kavanoza havasızlıktan ölene kadar bekliycen, ölmezlerse içeriye şeltoks sıkıcan. Genel tekniğim tepemde uçan bir sivrisineği tokat, gazete ve terlik kombolarıyla şaşırtıp, kalın bir kitapla(genelde ansiklopediyle) ya da tekmeyle duvara (yada yere) yapıştırmaktır. Bide böyle büyükçene bi sinek yakalıyabilirsem boynuna iplik bağlıyıp balkon demirine bağlıycam ulaşamıycağı bi noktayada buzdolabında uzun süredir duran tarihi eser niteliğinde, bir zamanlar yiyecek olan ancak şu an tanımlanamayan cisimlerden birini koyucam.Ama boynuna ip bağlarken kafası kopuyo hepsinin böyle kopmuycak kadar büyük bi sinek lazım bana (Aslında en iyisi hiç öyle saçma yöntemlerle uğraşmıcan böyle topluiğneyi alcan o minik pörtlek gözlerini oycan.Ama onu hiç denemedim) [Bu mesaj PhoenixFire tarafından 10 Haziran 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 en güzel taktiklerden biride monitöre gelen sinei narince alıp buzlupa koymaktır :D Bide şey geçen cartedorun dondurmayıo bitirdim tabi kaldı sora eridi yapış yapış oldu 2 zinek avizenin roda uçuşuyodu ben bunalra kapla saldırdım içine yapıştılar sonra kapaşı kapatıp buzluğa koydum 1 gün sonra çıp sineği oynatınca ayakları dondurmanın donan kısmında kaldı diğer yarısı koptu fdsfs komik bir görüntüydü :)[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İlk önce sivrisinek yakalanır, ardından dikiş ignesi alınır, ip gecirilir, igneyi sivrisinegin gövdesine gecirilir, ardindan bir cümcük atılır, sivrisinek dogal ortamına bırakılır, ip ile ucurtma misali ucurtulur.[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İtanyla yakaldıkdan sonra suyun altına tutulur Yakaladıktan sonra eletrik kaçağına hafif bal damlatılır çok (damlatırsanız yalıtır) sonra elektrik kaçağına doğru salınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar