Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Oyunlar V1

Sorj

Öne çıkan mesajlar

sistemi dandik bi kez gereksiz bir sistem ilerde sadece kendini tekrarliyor o kadar çesit ve yenilik yok bla bla bla :P[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şu an Eternal Lands isimli bir oyunu oynuyorum. Efsanevi bi şi değil belki ama oldukça eğlenceli ve bedava tabi...

Buradan ulaşabilirsiniz.

Oyunun esas güzel yanı ise hızlı, dinamik bir ekonomi sistemi olması. Oyunda #jc 3 yazarak Market kanalına dahil olabiliyor ve aynı borsa izler gibi alım satım fiyatlarını görebiliyor, katılabiliyorsunuz. Aslında Diablo usulü "salla kılıcı" tarzı oyunlardan zerre hazzetmeyen bünyeme ilaç gibi gelmiş bi özelliktir bu (tabiri caizse) Stock Exchange. Psikopata bağlamışımdır. Gözümü para bürümüştür... Hmm kürklere alıcı çıktı ben satıp geliyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi çok dolu değil. Ama MMO larda -geniş bir kitleye hitap etmesinden dolayı- pek fazla "doluluk" yok. Sonuç olarak çok sayıdaki oyuncuya hitap etmesi için yaratılmış, fazla suya sabuna dokunmayan (bağlı kalması gereken bir teması olanlar hariç) oyunlar bunlar.(istisnalar var elbet /ama fazla yok sanki :) ) Sonuç olarak oyunun içini "dolduran" oyuncunun kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...