Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Biraz daha açık konuşabilir misin? Nesi kesmedi?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sistemi dandik bi kez gereksiz bir sistem ilerde sadece kendini tekrarliyor o kadar çesit ve yenilik yok bla bla bla :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 era of faith mevta ,ayın 30 unda kapanıyormuş http://bbs.faith.91.com/showthread.php?s=2e09fce780326bfd83d6e4d092e8ba54&threadid=3760 boşuna kasmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Erutan, 26 Mayıs 2005 10:18 tarihinde demiş ki: the fourthy age coming Web sitesi ahhh ilk oynadığım mmorpg harikaydı ya :( oyun hack'n slash tarzı şurda web sitesine resmi yönlendirmişsin. güzel bişeye benziyo gerçek adresi versene bi ara.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 AEhuae dur veriyim ben realmud da oynuyordum Tık eskiden haftasonu sadece 20 dakkamı ne oynayabiliyordun hafta ici istediğin kadar paralı oyun[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 lagheim i denedm çok hoş ama muo baya hoş bi oyun tavsiye ederim bu serveri daha kolay[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben de şu an Eternal Lands isimli bir oyunu oynuyorum. Efsanevi bi şi değil belki ama oldukça eğlenceli ve bedava tabi... Buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun esas güzel yanı ise hızlı, dinamik bir ekonomi sistemi olması. Oyunda #jc 3 yazarak Market kanalına dahil olabiliyor ve aynı borsa izler gibi alım satım fiyatlarını görebiliyor, katılabiliyorsunuz. Aslında Diablo usulü "salla kılıcı" tarzı oyunlardan zerre hazzetmeyen bünyeme ilaç gibi gelmiş bi özelliktir bu (tabiri caizse) Stock Exchange. Psikopata bağlamışımdır. Gözümü para bürümüştür... Hmm kürklere alıcı çıktı ben satıp geliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 e lands belli bi süre sonra sıkıyor.Oyunda yapcak bişey kalmıyo devler eğer yeni yenilik getirmiyorsa... hoş oyun boş oyun :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Tabi çok dolu değil. Ama MMO larda -geniş bir kitleye hitap etmesinden dolayı- pek fazla "doluluk" yok. Sonuç olarak çok sayıdaki oyuncuya hitap etmesi için yaratılmış, fazla suya sabuna dokunmayan (bağlı kalması gereken bir teması olanlar hariç) oyunlar bunlar.(istisnalar var elbet /ama fazla yok sanki :) ) Sonuç olarak oyunun içini "dolduran" oyuncunun kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar