Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe Sms Karakterleri ve 2 kat fiyat!

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

sözlükten yazınca da mı öyle?

benim telefonumda Ü harfi cıkmıyor mesela ama telefonun sözlügünden "vs" yazınca "üs" diye degistirebiliyorum onu. yine 2 kat mı oluyor yani? evetse ben niye farketmiyorum kontör cimrisi biri olarak? :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 10 Haziran 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
bende (nokia 6600) söylüyor zaten, "aga burda bi harfler var, bak 2 mesaj halinde yollanır bu, kaçar bi tarafına" diye. aman diyim.

aynen temiz çalışıo benim telde[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

hödülü HİŞÜLÖ ÇÜKÜĞÖLÖ diye mesaj yazarsanız normalde 22 karakter ise bunu telefon 35-40 karakter olarak geçiyor sizde 160 karakteri aşarsanız 2 msj atmış gibi oluyorsunuz.
benim telefonda (markasını vermeye gerek yok) karakter aştıgında 2. mesaja geçildiğini belirtiyor.
operatörlerin hiçbir suçu yok. pauh baktım habere bakan falan karışmış...[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.

[Bu mesaj Fistan tarafından 10 Haziran 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 10 Haziran 2005 12:04 tarihinde demiş ki:
bende (nokia 6600) söylüyor zaten, "aga burda bi harfler var, bak 2 mesaj halinde yollanır bu, kaçar bi tarafına" diye. aman diyim.

bu telefonun ayarlarından düzeltiliyor bi şekilde. nasıl bilmiyorum, cep telefonu forumlarına girin bulursunuz bu tarz topicler[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Hani 3 kısa mesajı bi bütünmüş gibi atma özelliği var ya; işte benim telefona öyle bi mesaj gelirse çoklu mesaj simgesi çıkıo yanında. Türkçe karakter kullanılmış bi mesajda da yanında o simge çıkıyor. ben ordan anlayıp arkadaşa düzeltirmiştim.
Eğer İngilizce menü kullanabilirim diosanız telefonun dilini İngilizce yaptığınızda kodlarken Türkçe karakterleri göstermiyor, onu öneririm.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...