Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 turk.internet.com türkçe sms karakterleri hakkında bir araştırma yapmış. sonuca göre evet 2 kat fiyat :) (bazı telefon modellerinde) turk.internet.com'un yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 B1r sekilde geciriyorlar zaten, yok zart tarifesi yok zurt tarifesi yok bilmem ne..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ilk başlarda olur, sonra alisirsiniz.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ne alaka neden böyle saçma bir şey yapmışlar?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 çok önceden biliyordum.türkçe karakter kullanmam zaten.çoğu modelde var bildiğim kadarıyla[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bende (nokia 6600) söylüyor zaten, "aga burda bi harfler var, bak 2 mesaj halinde yollanır bu, kaçar bi tarafına" diye. aman diyim.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Telsimde zaten nedensiz yere kontör gidiyor anlamış değilim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bayadır var bu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sözlükten yazınca da mı öyle? benim telefonumda Ü harfi cıkmıyor mesela ama telefonun sözlügünden "vs" yazınca "üs" diye degistirebiliyorum onu. yine 2 kat mı oluyor yani? evetse ben niye farketmiyorum kontör cimrisi biri olarak? :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yazma dilini ingilizce yaparsanız böyle sorunlar cıkmaz en azından ben oyle yapıyorum Bide zaten 2 mesaj ücreti alınıcaksa soruyo zaten kabul etmiyosan gitmiyo msg..[signature][hline]Felix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Her sms atmak istedigimde hic turkce karakter kullandigimi hatirlamiyorum, eskiden 6630 ve 6600 telefon modelleri kullandigimda ingilizce moduna getirip oyle sms yaziyordum, hem turkce karakter kacmiyordu araya, hem daha rahatti.[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 7610umda da aynı sorun var, ben de tr char kullanmiyorum.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 alla alla hiç öyle bi şe olmadı bana 7650'de de 6220'de de olmadi s-e s700i de de olmuyo.. paso türkçe karakterde kullanırım kontöre de bakarım yani farkındayim giden kontörün.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Saeros, 10 Haziran 2005 12:04 tarihinde demiş ki: bende (nokia 6600) söylüyor zaten, "aga burda bi harfler var, bak 2 mesaj halinde yollanır bu, kaçar bi tarafına" diye. aman diyim. aynen temiz çalışıo benim telde[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tr karekter kullanamyın kullandırtmayın[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bu hep vardı, ü gibi harfleri #36* gibi bir kodla yolluyor o da uzunluk yaratıyor ve yazdığınız mesaj 2 mesaj büyüklüğünde oluyor. Sadece ü yazıp yollarsanız 2 kat tarife geçmez[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Saeros, 10 Haziran 2005 12:04 tarihinde demiş ki: bende (nokia 6600) söylüyor zaten, "aga burda bi harfler var, bak 2 mesaj halinde yollanır bu, kaçar bi tarafına" diye. aman diyim. Aynen[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hödülü HİŞÜLÖ ÇÜKÜĞÖLÖ diye mesaj yazarsanız normalde 22 karakter ise bunu telefon 35-40 karakter olarak geçiyor sizde 160 karakteri aşarsanız 2 msj atmış gibi oluyorsunuz. benim telefonda (markasını vermeye gerek yok) karakter aştıgında 2. mesaja geçildiğini belirtiyor. operatörlerin hiçbir suçu yok. pauh baktım habere bakan falan karışmış...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 10 Haziran 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Saeros, 10 Haziran 2005 12:04 tarihinde demiş ki: bende (nokia 6600) söylüyor zaten, "aga burda bi harfler var, bak 2 mesaj halinde yollanır bu, kaçar bi tarafına" diye. aman diyim. bu telefonun ayarlarından düzeltiliyor bi şekilde. nasıl bilmiyorum, cep telefonu forumlarına girin bulursunuz bu tarz topicler[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dorudur inanırım hep geçiriyorlar ztn bilmediğimiz tarifelerden bize...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İşte bunlar Türkçeyi içten yıkmaya çalışan kişilerin amacı. 2 kat ücret ödense de Türçke yazın !!![signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim t630 türkçe yazamıo :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 elfce yazmak missss[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Countdown to OKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Hani 3 kısa mesajı bi bütünmüş gibi atma özelliği var ya; işte benim telefona öyle bi mesaj gelirse çoklu mesaj simgesi çıkıo yanında. Türkçe karakter kullanılmış bi mesajda da yanında o simge çıkıyor. ben ordan anlayıp arkadaşa düzeltirmiştim. Eğer İngilizce menü kullanabilirim diosanız telefonun dilini İngilizce yaptığınızda kodlarken Türkçe karakterleri göstermiyor, onu öneririm.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yok zaten Türkçe karakter kullanmak için 3-4 defa daha aynı tuşa basmam gerekiyor , uğraşmıyorum direk ç ise c yazıyorum :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar