Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Instance Olaylarına girmek

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu instance olaylarına kaçıncı leveldan itibaren ve nerede başlayabilirim? Daha önce oynadığım MMO'da hop girerdim bir zindana orda grup bulurdum falan takılırdık beraber. Öyle kasmak istiyorumda ben. Şuan lvl 10'um Druidimle. (Ayı oluoyrum eheh)[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home
In Flames We Trust!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ilk low-lvl instance dead mines denilen yerdir.kendisi westfallda bulunur, en düşük lvl 15 alır(aslında bu doğrumu bilmiyorum ama meeting stone öyle diyordu) ama ben lvl 20den önce instance olaylarını tavsiye etmem...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

[Bu mesaj PUMA tarafından 10 Haziran 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 20 de Westfall da Deadmines la başlarsın Instance lara gitmeye. Sonra Stockade e falan gidersin.

Bazen gideceğin instance için arada 1-2 lvl fark oluyor sadece o zamanlarda Farm veya diğer questleri yaparsan geri kalan lvl ları Instancelerde atlayabilirsin sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Ally bi char açmıştım low pop rp serverında kaybolmuştum lvl 20yken sıkılıp silmiştim :D Alliance instancelarını da görevlerini de bilmiorum valla =) ama horde kısmını ezbere aldık artık =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

tamam olmaz ama en düşük sınır 15.bende ilk mesajımda 20den önce gidilmez dedim ama...sonuçta var işte ally içinde :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 10 Haziran 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
lvl 20 de Westfall da Deadmines la başlarsın Instance lara gitmeye. Sonra Stockade e falan gidersin.

Bazen gideceğin instance için arada 1-2 lvl fark oluyor sadece o zamanlarda Farm veya diğer questleri yaparsan geri kalan lvl ları Instancelerde atlayabilirsin sanırım.

Stockade den öce BFD var unutmayalım..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CrayTotem, 10 Haziran 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
said:
Malibu, 10 Haziran 2005 17:22 tarihinde demiş ki:

Bazen gideceğin instance için arada 1-2 lvl fark oluyor sadece o zamanlarda Farm veya diğer questleri yaparsan geri kalan lvl ları Instancelerde atlayabilirsin sanırım.

Stockade den öce BFD var unutmayalım..

Ben ne bilirim abi instanceyi ya full farmla kasmıştım ben BFD nerdedir onu bile bilmiyorum :) bildiğim en düşük instance deadmines işte :D[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

ya elbette healerlar daha düşük levellerde de kabul edilir ama sen gruptakileri heallerken orada ne kadar börtü böcek varsa hepsini çekeceksin kendine o yüzden dayanabileceğin levelden önce (ki 20 civarı oluyor buda) gitme derim ben.yani yine istersen git ama kendini harap edersin yani bilirim...heal yüzünden kaç kez aggro çekip öldüğümü hatırlamıyorum bile :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...

Sosyal ağlarda paylaş

Ya genelde oyunlarda hep kendim öğrenmeye çalışırım ama bu şimdiye kadar oynadığım en mükemmel MMO,acayip hevesliyim ve aceleciyim o yüzden çok soru soruyorsam kusra bakmayın arkadaşlar.
Neyse akabinde sorumu yapıştırayım :)
Şimdi bu pvp olayına nasıl giricez? Ve level kaçtan itibaren pvp yapmaya başlayabiliriz? level aralıkları olan pvp zonelar varmıdır? PvP için nereye gidicez?[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home
In Flames We Trust!
Sosyal ağlarda paylaş

Level 10dan itibaren pvp yapmaya başlayabilirsin ama level 60 olmadan pek birşey yapman ya da puan alman mümkün değil[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Deadmines:gidip orda instance girmeyip dışardakileri kesceksen 15 git(o bile az).18 den aşşa gidilmez(healer için)

Blackfathom Deeps:22 den aşşa git göriyim seni :D

Stockades:ne kadar 25 elit bile olsa UBRS,LBRS gibi toplu haldeler.lvl 25 olarak 5 kişilik bir parti ile partide 2 healer 1 tank,bi mage,birde rogue olarak gidilebilir.aksi takdirde 28+

Wailing Caverns:horde tarafındaki stockades düşünebiliriz.biraz daha kolay

Shadowfang Keep:wailing caverns a benzer ama gidilesi daha zor bi yerdir.(lvl lar daha düşük ama aşırı toplu haldeler.adım atcak yer yok :D )

Razorfen Kraul:lvl 34 tam lvl ıdır.iyi bir parti ile zor deil ama kaybolabileceğiniz bir instance dır.(sizi bilmem ama bence çok karışık)

Razorfen Downs:RFK nin hemen karşısında 36-42 lvl arası tavsiye edilir.RFK ile (bana göre)hemen hemen aynı içeriğe sahip,sadece 3-4-5 lvl yüksek mob vardır.

Scarlet Monastery:38-42 lvl ların en çok çektiren instance dır.mage ve rogue ile çok kolay bitebilir.(poly ve sap sayesinde)
en zor bölümü cathedral square dır.lvl 38-40 elitler 4-5 li gruplar halinde bulunur.

Uldaman:çok garip bir ortamdır :D .2 tane mağara adamı keserken çat diye yanınızdan bi heykel dirilirse şaşmayın.(çat sesi çok önemli)lvl 42-46 arasıdır.

Zul'Farrak:ilk başı kolay ama boss a doğru terleten instance.2 healer ve 1 tank ve 2 mage tavsiye edilir.2 mage sebebi ise aoe en çok etki verilebilecek faktördür.(tüm topluluğa teker teker keseriz diyosanız isterseniz magesiz gidin)

Gnomeregan:son derece teknolojik ama içinde çok fazla mağara adamı bulunan bir instance dır.aynı zamanda gnome ların main city si sayılır.ilk başta kolay gelen bölge her geçen dakika 2 şer 3 er lvl arttırmaktadır.

Maraudon:son derece karışık fakat eğlenceli bir yerdir.minimum lvl 46 dır.genelde tank tipi mob larla karşılaşılır.(hem zor ölür armor fazladır.hem gelir sana(hele mage falan armor cloth düşükse)iki tane indirir kendini yerde bulursun)

Sunken Temple:48-52 için ideal bir inctance dır.gnomeregan gibi rahatca geçtiğin bir kısmını burası kolay diyerek geçilerek 2 dk sora wipe yenebilecek gıcık bir ortamdır :-P

Blackrock Depts:52-56 lvl ların sık sık gittiği ve blockrock mountain de bulunan en kolay instance dir.

Blacrock Spire:58-60 lvl içindir.ilk başlarında 56-57 yer tutabilir ama bher instance daki gibi boss a yaklaştıkça artan lvl lara karşı 58 bile düşük 60 şart koşşmuştur.

Stratholme:abominasyonların çok bulunduğu ortamdır.en çok ilgi çeken özelliği ise 20k25 de 2 defa bile olsa kendi özel %100 speed epic atını düşüren boss u bulundurmasıdır.baron rivendare WC3 teki death knight ı andrmaktadır.(5 kişi bitirilebilir)

Scholomance:WC3 den de tanıdığımız gibi Lich king Ras frostwisper bu instance da bulunur.60 ortamıdır.stratholme gibi 5 kişi bitirilemeyecek bi yer olmasıdır.

Dire Maul:en zor outdoor boss u Kazzak ın barınağıdır.kazzak a uğranmicaksa 5 kişi bitirilebilir :D )

Ragefire Chasm:bu instance da horde ların main city instance ıdır.stockades e kıyas 10 lvl düşüktür.

evet genel instance larımız bu kadar.Molten core a girmiyim arkadaşlarımızın anlattığı wipe hikayelerinden nasıl olduğunu tahmin edebiliriz :) onyxia yı instance a almadım o da MC gibi wipe instance ı(MC nin konumu blackrock mountain,Onyxia nın konumu dustwallow marsh taki onyxia s lair dır.

PS:instance deil ama bir outdoor boss u olan azuregos ta onyxia nın frost u gibi bi konum tutar.[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 10 Haziran 2005 21:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 10 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki:
Level 10dan itibaren pvp yapmaya başlayabilirsin ama level 60 olmadan pek birşey yapman ya da puan alman mümkün değil

ayrıca pirvan onu blizz ayarlıyo kendisi lvl 10 ne kadar kasabilirsinki zaten.mesela lvl 50 iken bi rank 10k ile mi atlıosun lvl 10 iken 2 k öle oluyo.lvl a göre blizz ayarlıo[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lorrotar, 10 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
Deadmines:gidip orda instance girmeyip dışardakileri kesceksen 15 git(o bile az).18 den aşşa gidilmez(healer için)

Blackfathom Deeps:22 den aşşa git göriyim seni :D

Stockades:ne kadar 25 elit bile olsa UBRS,LBRS gibi toplu haldeler.lvl 25 olarak 5 kişilik bir parti ile partide 2 healer 1 tank,bi mage,birde rogue olarak gidilebilir.aksi takdirde 28+

Wailing Caverns:horde tarafındaki stockades düşünebiliriz.biraz daha kolay

Shadowfang Keep:wailing caverns a benzer ama gidilesi daha zor bi yerdir.(lvl lar daha düşük ama aşırı toplu haldeler.adım atcak yer yok :D )

Razorfen Kraul:lvl 34 tam lvl ıdır.iyi bir parti ile zor deil ama kaybolabileceğiniz bir instance dır.(sizi bilmem ama bence çok karışık)

Razorfen Downs:RFK nin hemen karşısında 36-42 lvl arası tavsiye edilir.RFK ile (bana göre)hemen hemen aynı içeriğe sahip,sadece 3-4-5 lvl yüksek mob vardır.

Scarlet Monastery:38-42 lvl ların en çok çektiren instance dır.mage ve rogue ile çok kolay bitebilir.(poly ve sap sayesinde)
en zor bölümü cathedral square dır.lvl 38-40 elitler 4-5 li gruplar halinde bulunur.

Uldaman:çok garip bir ortamdır :D .2 tane mağara adamı keserken çat diye yanınızdan bi heykel dirilirse şaşmayın.(çat sesi çok önemli)lvl 42-46 arasıdır.

Zul'Farrak:ilk başı kolay ama boss a doğru terleten instance.2 healer ve 1 tank ve 2 mage tavsiye edilir.2 mage sebebi ise aoe en çok etki verilebilecek faktördür.(tüm topluluğa teker teker keseriz diyosanız isterseniz magesiz gidin)

Gnomeregan:son derece teknolojik ama içinde çok fazla mağara adamı bulunan bir instance dır.aynı zamanda gnome ların main city si sayılır.ilk başta kolay gelen bölge her geçen dakika 2 şer 3 er lvl arttırmaktadır.

Maraudon:son derece karışık fakat eğlenceli bir yerdir.minimum lvl 46 dır.genelde tank tipi mob larla karşılaşılır.(hem zor ölür armor fazladır.hem gelir sana(hele mage falan armor cloth düşükse)iki tane indirir kendini yerde bulursun)

Sunken Temple:48-52 için ideal bir inctance dır.gnomeregan gibi rahatca geçtiğin bir kısmını burası kolay diyerek geçilerek 2 dk sora wipe yenebilecek gıcık bir ortamdır :-P

Blackrock Depts:52-56 lvl ların sık sık gittiği ve blockrock mountain de bulunan en kolay instance dir.

Blacrock Spire:58-60 lvl içindir.ilk başlarında 56-57 yer tutabilir ama bher instance daki gibi boss a yaklaştıkça artan lvl lara karşı 58 bile düşük 60 şart koşşmuştur.

Stratholme:abominasyonların çok bulunduğu ortamdır.en çok ilgi çeken özelliği ise 20k25 de 2 defa bile olsa kendi özel %100 speed epic atını düşüren boss u bulundurmasıdır.baron rivendare WC3 teki death knight ı andrmaktadır.(5 kişi bitirilebilir)

Scholomance:WC3 den de tanıdığımız gibi Lich king Ras frostwisper bu instance da bulunur.60 ortamıdır.stratholme gibi 5 kişi bitirilemeyecek bi yer olmasıdır.

Dire Maul:en zor outdoor boss u Kazzak ın barınağıdır.kazzak a uğranmicaksa 5 kişi bitirilebilir :D )

Ragefire Chasm:bu instance da horde ların main city instance ıdır.stockades e kıyas 10 lvl düşüktür.

evet genel instance larımız bu kadar.Molten core a girmiyim arkadaşlarımızın anlattığı wipe hikayelerinden nasıl olduğunu tahmin edebiliriz :) onyxia yı instance a almadım o da MC gibi wipe instance ı(MC nin konumu blackrock mountain,Onyxia nın konumu dustwallow marsh taki onyxia s lair dır.

PS:instance deil ama bir outdoor boss u olan azuregos ta onyxia nın frost u gibi bi konum tutar.

scholo da strat da 5 kişi bitirilebilecek yerler,
bitirdim - ondan konuşuyorum
çok uzun sürüyor (çık teslim et follow up ı al geri dön vs) bütün questleri tamamlamak 6-7 saat wipesız
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...