Eternal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bundan 5 sene önce ilk defa oynadıgım ve gerçekten kahraman bu dedigim ve yönetmekten zevk aldıgım solid snake ın içinde bulundugu Console tarihinin en çok satan oyunu olarak bilnen Metal Gear Solid'in in beyaz perdeye taşınıcagı açıklandı. http://www.beyazperde.com/haber/5492[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 olley.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Şimdi karakterlere bi bakalım bilmeyenler veya unutanlar için.- Solid Snake -- Colonel Campbell -- Dr.Naomi Hunter -- Mei Ling -- Natasha Romanenko -- Master Miller -- Merly Silverburgh - - DARPA Chief - - President Baker -- Otacon - - Jim Houseman -** Kötü Taraf ** - Liquid Snake -- Revolver Ocelot - - Sniper Wolf -- Pycho Mantis - - Vulcan Raven -- Decoy Octopus -- Cyborg Ninja - Solid Snake ekibi hakkında daha fazla bilgi için Buraya Liquid Snake ekibi hakkında daha fazla bilgi için Buraya bakabilirsiniz.[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 [[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 cyborg ninjaya hastayım ya.. kadro güzel..heralde filmlerinde serisi olur oyunlardaki gibi 1-2-3-4 diye gider.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} İnnDir.com Editör ------------------------------------------- Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Şimdi konuyla pek ilgisi olmayacak ama karakterler tanıtılmış o yüzden sorayım dedim. Ben PlayStation 2'ye MGS 2'yi aldım ve bu oyunda Raiden diye bir karakter var yönettiğimiz. Bu kim oluyor ? Edit: Bu arada oradaki ilgili haberlerdeki bir habere göre Halo'nun da filmi çekilecekmiş. [Bu mesaj kfg tarafından 27 Aralık 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 oha bu yönetmen bu oyuncu kadrosu ma$allah ma$allah bi ısınamamı$tım $u oyuna hemen alıp bitiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 izliyorum, dvdsini vcdsini soundtrack albumunu aliyorum ve özenle sakliyorum her gün bir ölçek izliyorum filmi ezberliyorum ve gelip anlatiyorum :P aşmış oyun, aşmış kadro.. umarım elimizde patlamaz.. solid snake icin dusunulebilecek en iyi isim.. russel croowe[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hmm kojima abi baya para akıtmış herhalde filme kadro deli olmuş.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ohara o kadro ney ole ama cıkarsa dunyanın en pahali filmi olur :)[signature][hline]|-------------|Paticik Kısayol Menüsü|-------------| |---|İnternet-Konu Dışı-Konsol-Pc Oyunlari|----| |Müzik-Vizyon-Garbage-Spor-Donanim&Yazilim| [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 08 Ocak 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Storm__ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 MGS1 i ilk oynadığımda Naomi Hunterı görüp bu kadın Nicole Kidman demiştim we filmde de onu koymaları acayip hoşuma gitti doğal olarak :) Umarım kadro bu olur we umarım film bomba etkisi yaratır. Vidyo oyunlarının kaliteli film uyarlamalarına açız zaten...[signature][hline]Don't speak... Just Die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 clint eastwood çok yaşladndı ama belkı kabul eder aralarında o olsa yeter zaten good bad ugly rullaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eheh yönetmen olursam buun filmini çekerim dedim ilk şey ve hayran kaldığım en iyi oyun dediğim tek oyun mgs 'in beyaz perdeye aktarılması gerekiyordu zaten. iyi olmuş büyük merakla bekliyoruz. Dvd'sini çıkınca koleksiyonuma koyarım artık 8)[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o kadro imkansız gibi geldi bana... ama gerçekleşirse dvd koleksiyonumun en nadide köşesinde bulunucağı kesin. MÜKEMMEL![signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PS2 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Böyle bir kadronun olması imkansız...[signature][hline]Ben SONY ile evliyim,çocuğum ise PSone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 russsel crowe bence snake rolunu kaldıramaz adamda bı kere snakelık tıp yok bea ayırıca fılmde oynamıyacak cunku daha bana teklıf getırmedılıler bekıyorum getırsınler ben oynıcam snakeı[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmaship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 merak ediyorum... macdonel miller ile liquid snake'i niye aynı adam oynamıyor?[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bir de meryl'ı kim oynayacak?[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldenice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bu kadro toplanırsa bu film sinemada bi kaç kez izlenir sonra dvd si alınıp bolca tekrar tekrar izlennir ve kesinlikle 2. ve 3.sü yapılır[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: I FUCK ALL AREA MASTERS YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 russell crowe ya güldürmeyin beni yaa, russell crowe a bayılırım oyunculuğu harikadır filan ama snake e uymaz ki...[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2005 Hantal bir görüntüsü var o adamın. Aklıma şimdi isim gelmese bile hareketleri daha ince olacak ve bu ince hareketlerin bedenine yakışacağı birileri lazım başrole.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyuncuların en büyük özellikleir rollerine göre kilo alıp vermeleri vücut geliştirmeleri dans vb. şeyler öğrenmeleri ve bir sürü şeydir.. bilmem farkinda misiniz? russel croowe dan daha iyi kim var o rolde oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Geniş omuzlu ama adam ya :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 MGS2'nin filmi çekilsin, Raiden da Leonardo DiCaprio olsun :-P Ayrıca Clint Eastwood'a Ocelot oynatmayanları kınıyoruz :)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Haha olay kolpa çıktı. oyuncu listeside bi oyun sitesinin anket sonuçlarıymış :) hehe inanmayan baksın trgamera :)[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar