Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Gear Solid - Movie -

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Bundan 5 sene önce ilk defa oynadıgım ve gerçekten kahraman bu dedigim ve yönetmekten zevk aldıgım solid snake ın içinde bulundugu Console tarihinin en çok satan oyunu olarak bilnen Metal Gear Solid'in in beyaz perdeye taşınıcagı açıklandı.
http://www.beyazperde.com/haber/5492[signature][hline]we modify worlds
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi karakterlere bi bakalım bilmeyenler veya unutanlar için.

- Solid Snake -

- Colonel Campbell -

- Dr.Naomi Hunter -

- Mei Ling -

- Natasha Romanenko -

- Master Miller -

- Merly Silverburgh -

- DARPA Chief -

- President Baker -

- Otacon -

- Jim Houseman -

** Kötü Taraf **

- Liquid Snake -

- Revolver Ocelot -

- Sniper Wolf -

- Pycho Mantis -

- Vulcan Raven -

- Decoy Octopus -

- Cyborg Ninja -

Solid Snake ekibi hakkında daha fazla bilgi için Buraya

Liquid Snake ekibi hakkında daha fazla bilgi için Buraya bakabilirsiniz.[signature][hline]we modify worlds

Sosyal ağlarda paylaş

cyborg ninjaya hastayım ya..

kadro güzel..heralde filmlerinde serisi olur oyunlardaki gibi 1-2-3-4 diye gider.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör
{-Kobe- a.k.a Canonline}
İnnDir.com Editör
-------------------------------------------
Liseli Genç FB
ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ
SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ

KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi konuyla pek ilgisi olmayacak ama karakterler tanıtılmış o yüzden sorayım dedim. Ben PlayStation 2'ye MGS 2'yi aldım ve bu oyunda Raiden diye bir karakter var yönettiğimiz. Bu kim oluyor ?

Edit: Bu arada oradaki ilgili haberlerdeki bir habere göre Halo'nun da filmi çekilecekmiş.

[Bu mesaj kfg tarafından 27 Aralık 2004 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

izliyorum, dvdsini vcdsini soundtrack albumunu aliyorum ve özenle sakliyorum her gün bir ölçek izliyorum filmi ezberliyorum ve gelip anlatiyorum :P aşmış oyun, aşmış kadro.. umarım elimizde patlamaz.. solid snake icin dusunulebilecek en iyi isim.. russel croowe[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Sosyal ağlarda paylaş

MGS1 i ilk oynadığımda Naomi Hunterı görüp bu kadın Nicole Kidman demiştim we filmde de onu koymaları acayip hoşuma gitti doğal olarak :) Umarım kadro bu olur we umarım film bomba etkisi yaratır. Vidyo oyunlarının kaliteli film uyarlamalarına açız zaten...[signature][hline]Don't speak... Just Die.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
eheh yönetmen olursam buun filmini çekerim dedim ilk şey ve hayran kaldığım en iyi oyun dediğim tek oyun mgs 'in beyaz perdeye aktarılması gerekiyordu zaten. iyi olmuş büyük merakla bekliyoruz. Dvd'sini çıkınca koleksiyonuma koyarım artık 8)[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

russsel crowe bence snake rolunu kaldıramaz adamda bı kere snakelık tıp yok bea

ayırıca fılmde oynamıyacak cunku daha bana teklıf getırmedılıler bekıyorum getırsınler ben oynıcam snakeı[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder

Swordsmaship is an Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadro toplanırsa bu film sinemada bi kaç kez izlenir sonra dvd si alınıp bolca tekrar tekrar izlennir ve kesinlikle 2. ve 3.sü yapılır[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

MGS2'nin filmi çekilsin, Raiden da Leonardo DiCaprio olsun :-P

Ayrıca Clint Eastwood'a Ocelot oynatmayanları kınıyoruz :)[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...