Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prima Çocuk Bezini Azerbaycan Reklamı

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Procter and Gamble, sizi körpenizin doğumu münasebetiyle tebrik edir, ona ailenize ve seksen size hoşbeşlik, cansağlığı arzulayir...

Bütün uşaklar güzeldir, sizinkisi ise hamidan yakşidir. Siz uşağınızın nece boy atmasını izleyecek, onun etraf mühitini derk edip, korpeni rahat eden, ya da narahat eden sebepleri araştıracaksınız.

Adeten uşağın derisi ıslak olanda özünü yakşi hiss etmir, Uşağınızın sakit ve rahat olması uçun, çok vacibidir ki, onun derisini hemise gürü ve sağlam saklayasınız.

Size bu işte Pampers uşak melefesi komak eder. Tez ve tesirli bir şekilde ıslaki özüne çekir, uşağın derisini kuru ve temiz, demeli sağlam saklayir.

Biz size Pampers, uşak melefelerinin numunelerini pulsuz teklif edirik.

Onları sınayın, onda başa düşersiniz ki, Pampers neye göre sizin ve körpeniz için en yakşi seçimdir.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Sosyal ağlarda paylaş

Azerilerle dalga geçmek de yeni Trend bu aralar.
Geçen Zaga'da göstermişlerdi biri daha dalga geçiyordu. Okan Bayülgen de çok yanlış olduğunu, Azerilerin daha öz Türkçe kullandığını, sırf bizim günlük konuşmamızdan farklı olduğu felan için dalga geçilmemesi gerektiiğini söylemişti.
Daha önce benzerini forumlarda ben de söylemiştim, katılıyorum şahsen.

"Forwardçı gençlik" arasında hızla yaygınlaşsa da, suyunu çıkardı iyiden iyiye...[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
Geçen Zaga'da göstermişlerdi biri daha dalga geçiyordu. Okan Bayülgen de çok yanlış olduğunu, Azerilerin daha öz Türkçe kullandığını, sırf bizim günlük konuşmamızdan farklı olduğu felan için dalga geçilmemesi gerektiiğini söylemişti.

"Forwardçı gençlik" arasında hızla yaygınlaşsa da, suyunu çıkardı iyiden iyiye...

Kimseyle dalga geçmem sadece türkçe anlamları komik o kadar isterse yunanca olsun isterse ingilizce bana komik geliyorsa okurum gülerim kimseyle dalga geçmek gibi bi ihtiyaç içinde olmam... Forwardcı Gençlik Member[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 10 Haziran 2005 20:15 tarihinde demiş ki:

"Forwardçı gençlik" arasında hızla yaygınlaşsa da, suyunu çıkardı iyiden iyiye...

Altına imzamı atarım, ziyadesiyle katılıyorum bu sözlere.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 10 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
yahşi olmuş :lol:

lol
Bendede eti biskuvi reklami versionu var ...

Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...

[Bu mesaj Hamish tarafından 10 Haziran 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...