Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zelda

Predator

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunu çok duydum ama bir türlü indirme ya da oynama şansı bulamadım. Çok mu güzel ? Sanırım gameboyda oynanıyor. Romlarını nerden çekebilirim GBAdvance ve GBcolor için ?
Türü FRP galiba ? Sesleri ünlü birde heralde .[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi

Sosyal ağlarda paylaş

super nintendo enter.. system yani snes romlarını çalıştıran bir program
bir de zelta - snes romlarını çek.

en iyisi bence 3.sü. diğerleri sux.

pokemon gameboy gibi bir oyun. ama çok daha renkli ve zevklisi.

hele müziğine tapıyorum[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Gecen gunlerde ceşitli John williams'lar cekerken araya Zledanın efsanevi şarkısı karışmış, big suffle' yaparken bi anda caldı, gozlerin douyodu nerdeyse.

Bu arada evet o muhteşem şarkı bizzat John williams'ın eseridir. oyy oy bulsakda oynasak.

Of of of bak yine calıyo, offf ne muhteşem bi parcadır resmen içim titredi eski mutlu gunleri hatırladım, guzel sakin gunleri, gulebildiğimiz gunleri...[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Zelda..Aah, ah.. Ben şu ana kadar Link's Awakening (SNES), A Link To The Past (GBC), Oracle Of Ages (GBC), Oracle Of Seasons (GBC), Minish Cap (GBA), Ocarina Of Time (N64) ve Majora's Mask'i (N64) oynadım..Şu ana kadar sanırım en çok hoşuma gidenler, OOT ve Majora's Mask'di.. Kesinlikle oynamalısınız; çok güzeldir..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...