Predator Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Bu oyunu çok duydum ama bir türlü indirme ya da oynama şansı bulamadım. Çok mu güzel ? Sanırım gameboyda oynanıyor. Romlarını nerden çekebilirim GBAdvance ve GBcolor için ? Türü FRP galiba ? Sesleri ünlü birde heralde .[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 super nintendo enter.. system yani snes romlarını çalıştıran bir program bir de zelta - snes romlarını çek. en iyisi bence 3.sü. diğerleri sux. pokemon gameboy gibi bir oyun. ama çok daha renkli ve zevklisi. hele müziğine tapıyorum[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Off ne oyundu hayatımın oyunu diyebilirim 3 sü güzel diğerleri idare eder manyak senaryo harika bir oyun kesinlikle oyna ama zordur biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 The Legend of Zelda: Links Awakening... Hayatımda beni en çok oyalayan oyundu. Gameboyuma kulaklık bağlardım müziklerini dinlemek için. Bi türlü bitiremiyodum geçen yaz bitirdim... Süper! Süper! Süper![hline].ju5t-m1y4w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Gecen gunlerde ceşitli John williams'lar cekerken araya Zledanın efsanevi şarkısı karışmış, big suffle' yaparken bi anda caldı, gozlerin douyodu nerdeyse. Bu arada evet o muhteşem şarkı bizzat John williams'ın eseridir. oyy oy bulsakda oynasak. Of of of bak yine calıyo, offf ne muhteşem bi parcadır resmen içim titredi eski mutlu gunleri hatırladım, guzel sakin gunleri, gulebildiğimiz gunleri...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 zelda64 guzel.gba daki veya snesdekini de oynadım ama pek ustune dusmedim guzeldir eminim[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bunun müziğini malmsteen mi ne yapmıştı , öle bişey vardı...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuitari Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Zelda..Aah, ah.. Ben şu ana kadar Link's Awakening (SNES), A Link To The Past (GBC), Oracle Of Ages (GBC), Oracle Of Seasons (GBC), Minish Cap (GBA), Ocarina Of Time (N64) ve Majora's Mask'i (N64) oynadım..Şu ana kadar sanırım en çok hoşuma gidenler, OOT ve Majora's Mask'di.. Kesinlikle oynamalısınız; çok güzeldir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bence eskileri daha güzel Snes için olanlar özellikle 3. The Legend of Zelda A Link to the past Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuitari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ..Ya..ben SNES versyonunu oynadığımda küçüktüm, o yüzden çok çok erken bırakmıştım, ama diğerlerinde daha fazla ilerledim.. (Özellikle OOT ve Minish Cap..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar