Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Off KO da ki sorunlardan kacıyodum simdi bune!!

Silverpain

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar oyunu türkiyeden d&r dan falan alanlar key nerde yazıo bulamadım walla arayamıcam üşendim oyunu yüklüom 2. cd ortasında pc kitlenip kalıo reset atıom sürekli aynı olay icinden bi ağıt cıktı oda guest pass cd yi yüklemedim yoksa cd demi bizim key[signature][hline]Nick:Silverpain
Server:Ares
Clan:The_Others²
Class:Warrior
Race:El Morad
Sosyal ağlarda paylaş

cdlerin küçük bir kabı var onun üstünde yada o kabın içindeki her cdnin ayrı bi kabı var onların üstünde olabilir cd key[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...

[Bu mesaj Dogbert tarafından 11 Haziran 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer installer yanıt vermeye devam ediyorsa sorun var. Hard diskin 2 parçaysa diğerine kaydetmeye çalış ben öyle hallettim. Yada sök hard diski arkadaşınınkine bağla ondan aktar son çare...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

WoW : Xaenin-Night Elf İmam
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nomad13, 11 Haziran 2005 06:06 tarihinde demiş ki:
Eğer installer yanıt vermeye devam ediyorsa sorun var. Hard diskin 2 parçaysa diğerine kaydetmeye çalış ben öyle hallettim. Yada sök hard diski arkadaşınınkine bağla ondan aktar son çare...

installerın 2. veya 3. cdde kilitlenmesi çok sık karşılaşılan bir sorun ve çok büyük ihtimalle bir donanım sorununa dalalet. benim makinada kilitlenen cd başka makinada yüklüyordu
biraz forum araştırdım sonra memcheckle baktım ramlerden biri nanay
artık her reinstall edişimde ramlerden birini söküyorum (2 tane 512) install edip öyle takıyorum

blizzard cdlere inanılmaz sıkıştırdığı için dosyaları install sırasında hafızaya çok fazla yükleniyor, ve hatalara çok duyarlı hale geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...