Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaslar oyunu türkiyeden d&r dan falan alanlar key nerde yazıo bulamadım walla arayamıcam üşendim oyunu yüklüom 2. cd ortasında pc kitlenip kalıo reset atıom sürekli aynı olay icinden bi ağıt cıktı oda guest pass cd yi yüklemedim yoksa cd demi bizim key[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cdlerin küçük bir kabı var onun üstünde yada o kabın içindeki her cdnin ayrı bi kabı var onların üstünde olabilir cd key[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 11 Haziran 2005 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cd kabının içinde 3. cdnin altına bak[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bide cd de sorun yoktur buyuk ihtimalle senin makinanda bi sorun var.yoksa takılma falan olmaz heralde.en olmadı oyunu netten cekersin.nası olsa sana gereken sadece cd key.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ilgilerinize tesekkürler takılma olayını cözmeye calısıyorum gereksinimlerde bi sorun yok ama pc aptallaşmış olabilir bi kaç ayar yaptım yemezse format atacaz artık[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Eğer installer yanıt vermeye devam ediyorsa sorun var. Hard diskin 2 parçaysa diğerine kaydetmeye çalış ben öyle hallettim. Yada sök hard diski arkadaşınınkine bağla ondan aktar son çare...[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c WoW : Xaenin-Night Elf İmam Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: nomad13, 11 Haziran 2005 06:06 tarihinde demiş ki: Eğer installer yanıt vermeye devam ediyorsa sorun var. Hard diskin 2 parçaysa diğerine kaydetmeye çalış ben öyle hallettim. Yada sök hard diski arkadaşınınkine bağla ondan aktar son çare... installerın 2. veya 3. cdde kilitlenmesi çok sık karşılaşılan bir sorun ve çok büyük ihtimalle bir donanım sorununa dalalet. benim makinada kilitlenen cd başka makinada yüklüyordu biraz forum araştırdım sonra memcheckle baktım ramlerden biri nanay artık her reinstall edişimde ramlerden birini söküyorum (2 tane 512) install edip öyle takıyorum blizzard cdlere inanılmaz sıkıştırdığı için dosyaları install sırasında hafızaya çok fazla yükleniyor, ve hatalara çok duyarlı hale geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar