Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Herkesin ağzında bir veya iki kere aft(aftöz ülser) çıkmıştır gerçi bunlardan hiç nasibini almayan kişiler de vardır onlar için açıklayalım şöyle ki bu ipne yaralar ağız içinde yanaklarda dilin üstünde veya yutakta(şu an bende bu var) olabilerek hayatı zindan etme görevlerini başarıyla yereni getirmektedirler.Konuşmayı, yemek yemeyi çekilmez hale getirirler. Hatta bu iğrenç sarı ağız içi ülserleri behçet hastalığı gibi ciddi hastalıkların da belirtileri arasındadır. Şu anda benim muzdarip olduğum çeşidi yukarıda da söylediğim gibi boğazımda olanı önce farenjit sandım daha önce iki kere farenjit olmuştum ama değilmiş (gerçi boğazda çıkınca farenjitten pek aşşağı kalır yanı olmuyomuş) Gelelim tedavi hedelerine Kloroben, Tantum Verde, Oroheks gibi gargaralarla tedavi yapılabilir eğer rahat ulaşabileceğiniz bi' yerde ise çeşitli kremlerle de tedaviyi yapabiliriz mesela Kenacort a. Gelelim doğal yöntemlere konuyu asıl açmamın nedeni de buydu zaten ekşi sözlükte deneyim yaşamış bazı arkadaşlar karbonatlı veya tuzlu su ile gargaranın acıyı azalttığını söylüyorlar bazıları da aftın daha da büyümesine yol açabildiğinden bahsetmişler doğru olan hangisidir? Bu gerzek yaralar hakkında daha fazla biliginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.Yardım edin hüleeeeen...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 10 Haziran 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hüleeen dediin için sana yardım etmicem. Pek bi artissin...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 buco bleu diye bi' ilaçmış galiba o ama benim aftım dediğim gibi boğazda yani önce yumruğumu ağzıma sokmayı öğrenmem gerek oraya sürebilmem için gargara kullanabiliyorum o açıdan.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Pek bi bilgim yok maalesef ama gecmis olsun..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tartum forte her sigara içene lazım aslında, geceleri daha rahat uyumanızdan, gündüzleri kötü tadın alınmasına kadar pek çok işe yarıyor, boğazı temizliyor aft'nin başlıca nedenlerinden biri de ecstasy isimli kimyasal uyuşturucudur. yada vucudun alışkın olmadığı diğer kimyasallar.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gargara daha etkili, uyuşturyo yarayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bunun bir ilaci var, uzerine suruyorsun, 5 saniye kadar sonra donuyor. aci fazla hissetmiyorsun ama mesela sert yiyecekler (ornegin ekmegin kizarmis tarafi denk gelirse) bu ilaci zedeleyerek tekrar eski haline almasini sagliyor, ilaci yutmus oluyorsun zararli degil :) eczaneden bu tipte bir ilac al derim ben, dedigin gibi cekilmez bir aci veriyor insana.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kezapla gargara yapmayı denedinmi?[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 corba bile icirmiyor adama serefsiz seyler . ama bir ilaci vardi onun surunce aci falan birakmiyor .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: muratty, 10 Haziran 2005 19:35 tarihinde demiş ki: Kezapla gargara yapmayı denedinmi? Baktım da kezzap kalmamış evde tuz ruhu felan olur mu ya ama onlarda çok uyuşturuyo yani sanki boğazım yokmuş gibi oluyo sonra...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 10 Haziran 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cd- tarafından 10 Haziran 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 tuz ruhuda olur ama onu burundan alıcaksın :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 cin içersen biraz yanar ama ağrısı geçer. 3 duble yeterli olacaktır.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 En iyisi bol bol vitamin almak.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sheref, 10 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: cin içersen biraz yanar ama ağrısı geçer. 3 duble yeterli olacaktır. Evde cin yok ne yazık ki bira var bi de J&B viski var, herhalde millattan kalma felan yani içilmez o da...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 10 Haziran 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bol bol portakal suyu falan iç. Aft çıkmasının başlıca sebebi vitamin eksikliğidir çünkü.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bira kola fln sakın içme zaten, whiskey olabilir ama scoth içme onu da varsa tenesse civarlarında 2,3 dubuş içebilirsin :) ama cin tavsiye edilir. + whiskey bozulmaz, eskisi daha iyidir hatta.. bakınız 12 Years Old Whiskeyler pahalı ama red labeller ucuzdur.[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Rewendor, 10 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Bol bol portakal suyu falan iç. Aft çıkmasının başlıca sebebi vitamin eksikliğidir çünkü. Asidik şeyler daha fazla olmasına sebep olaibliyomuş portakal suyu ağız hede(bişey işte hatırlamıyom) oranını deiştirdiği için faydalı değilmiş yani.Ama vitamin alıyorum Centrum bi de Imuneks(bu bağışıklık sistemi için faydalı bi dalga ekmek mayasından yapılıyomuş tamamen doğal)[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Tamam o zaman, kısaca vitamin almak en iyi çözüm.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: sheref, 10 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: bira kola fln sakın içme zaten, whiskey olabilir ama scoth içme onu da varsa tenesse civarlarında 2,3 dubuş içebilirsin :) ama cin tavsiye edilir. + whiskey bozulmaz, eskisi daha iyidir hatta.. bakınız 12 Years Old Whiskeyler pahalı ama red labeller ucuzdur. JB çok kaliteli bi içki değil ben bozulur diye biliyorum geçen içine sinik düşüp ölmüştü (gerçi doğal yani sıvıya düşünce ölmesi ama çabukl ölmüştü baya :))[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hala asıl sorum yanıt alamadım karbonatlı veya tuzlu suyla gargara yapmak iyi mi gelir daha kötü mü yapar? Kloroben gargara kullanıyorum zaten ama merak ettim.[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Andorex Sprey al.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Cd-, 10 Haziran 2005 20:31 tarihinde demiş ki: Hala asıl sorum yanıt alamadım karbonatlı veya tuzlu suyla gargara yapmak iyi mi gelir daha kötü mü yapar? Kloroben gargara kullanıyorum zaten ama merak ettim. Bi yöntem Hatırlar gibiyim.Neydi adı hah Buldum.Deneme Yanılma yöntemi.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 gidiyorsun en yakın eczaneye aftlarım çıktı ağzımda, bana bir ilaç verirmisiniz diyorsun. onlar sana sürülebilen tarzda bir ilaç veriyorlar. 1-2 gün sürüyorsun ve hemen geçiyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ilaç olarak Pyralvex'i öneririm. benim ağzımda da çıktığında arada sürünce iyi geliyordu. dile sürüldüğünde de güzel bir tat bırakıyor tabii ki bana göre, alırsan deneme yani :).. [Bu mesaj Logan tarafından 10 Haziran 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: orc_lord, 10 Haziran 2005 21:24 tarihinde demiş ki: gidiyorsun en yakın eczaneye aftlarım çıktı ağzımda, bana bir ilaç verirmisiniz diyorsun. onlar sana sürülebilen tarzda bir ilaç veriyorlar. 1-2 gün sürüyorsun ve hemen geçiyor. soyledik ama ickiden bahsediyor adam :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar