Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kerem tunceri ve NBA

hellspe

Öne çıkan mesajlar

bence kerem nba'de oynayabilecek kapasitede değil.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

ender aslan daha iyi bence.
kerem de sut denen bisi yok, gary payton gibi oyun kuramadigina, defans yapamadigina gore de nba e gore bisi yok kerem icin bence.
turk seyircisini nba e odaklamaya felan mi ugrasiolar anlamadim gitti. (tabi haber ne kadar dogru bilemem)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Ender dersen olur derim hem genç hem sorumluluk alabiliyoç[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki :
-kertenkelenin orospusuna ne denir?
kertilenkele

| Mail | :[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

kerem de olmaz ender de olmaz..görüyoruz işte giden avrupalı guardları..arroyolar fln..(gerçi güney amerikalı ama:D)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 14 Ocak 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Kerem tr'de bile oynamasin bence heh

ahaha aynısını dicektim:)baya kötü bi guard[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 14 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
ender ncaa'e gidecekti sözde bu sene yalan oldu.

Tamamen sıkış bir haber Ncaa de Ender gibi az da olsa veteran oyuncular olamaz kısacası Yaşı büyük[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

kerem bırak nba yi avrupa da bile istikrarlı oynayamıyor ki, türkiye liginde bile garip.durarak oynuyor, abuk subuk oynuyor.ne şutları çok iyi ne asistleri..kerem türkiyenin avrupa 2.si olduğu avrupa şampiyonasından önceki şampiyonada (amma uzun oldu :) senesini hatırlayamadım) başarılı oynamıştı.fransaya karşı mı ne iyi maç çıkarmıştı. onun dışında hiçbi halt yiyemedi. ender ondan daha iyi onun da boyu çok kısa...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

en iyisi mirsad'ı tekrar nba'e alsınlar :-)[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

mirsad eger isterse bir cok nba takimi almak ister onu.siz ona teklifler gelmediginimi dusunuyorsunuz.bu arada kerem tunceriye defans yapamaz diyen arkadas iyi seyretsin,turkiyenin en iyi defans yapan kisalarindan birisi kerem ama bencede nba de oynayamaz.enderden gecen senelerde cok umitliydim ama bence o da oynayamaz
Sosyal ağlarda paylaş

bence mirsad avrupanın en iyi oyuncularından biri ilk5 içindedir yani,onun yeri nba' olmalı.nba'e gittiğinde çok gençti,nbs'e giden ilk türk'dü fln alışamadı,ama şimdi giderse çok iyi yer edinir kendine.[signature][hline]Lucas

Sosyal ağlarda paylaş

keremden bencede bi cacik olmaz acikcasi turkiyede bile adam gibi bir istikrar oturtamadi hala 3-4 sene evvel gercekten cok basarili bir performans ciziyordu ama shuanki performansi cok duzensiz ve istikrarsiz o yuzden nba yi kaldiramaz.Fenerbahcede firat die genc bi oyuncu war bence o baya umit vadeden biri acikcasi... mirsad konusuna gelincede shu gune dek gordugum en hirsli oyunculardan biri yanlis zamanda gitmesi nba ye onun en buyuk sanssizligi oldu[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer

DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!!
Sosyal ağlarda paylaş

kerem tunçeri'nin biraz daha büyümesi gerekiyo bence nba da oynayabilmesi için...orası türkiye ligi gibi değil adamı yerler orda..kerem'in nba daki maçları kaldırabilecek kapsitede olmadığını düşünüyorum...[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya:
-Biz muz alacaktık.Kuyumcu:
-Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi:
-Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...