hellspe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ewet kerem NBA ye gıdcek dıe bı duyum geldı kulagıma dogrumu sızce nası olur eyer gıdesekı sonu ibo gıbı olmasın[signature][hline] Msn: [email protected] I've Become so numb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 bence kerem nba'de oynayabilecek kapasitede değil.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 +1 lucas bi ara iyiydi ama şuan tatmin edici bir oyun sergilemiyor.[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ne yapabilirki nba da.. önce ülkeri sırtlasın..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ender aslan daha iyi bence. kerem de sut denen bisi yok, gary payton gibi oyun kuramadigina, defans yapamadigina gore de nba e gore bisi yok kerem icin bence. turk seyircisini nba e odaklamaya felan mi ugrasiolar anlamadim gitti. (tabi haber ne kadar dogru bilemem)[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Ender dersen olur derim hem genç hem sorumluluk alabiliyoç[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kerem için tren çoktan kalktı Ender Nba ye gider belki ama giderse en kötü ihtimal 2 yıl içinde geri gelir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kerem de olmaz ender de olmaz..görüyoruz işte giden avrupalı guardları..arroyolar fln..(gerçi güney amerikalı ama:D)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kerem tr'de bile oynamasin bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 ender ncaa'e gidecekti sözde bu sene yalan oldu.[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 hiçbişey yapamaz gitmesin[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Kerem nba ya göre değil bişi yapamaz.[signature][hline]Kendin alabilecegin bir hakki asla ba$kasinin sana vermesine izin verme... Infarctus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: HellHound, 14 Ocak 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Kerem tr'de bile oynamasin bence heh ahaha aynısını dicektim:)baya kötü bi guard[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 said: zaidral, 14 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: ender ncaa'e gidecekti sözde bu sene yalan oldu. Tamamen sıkış bir haber Ncaa de Ender gibi az da olsa veteran oyuncular olamaz kısacası Yaşı büyük[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kulüpten çıkma bi haber.[signature][hline]Sabancı ve kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2005 kerem bırak nba yi avrupa da bile istikrarlı oynayamıyor ki, türkiye liginde bile garip.durarak oynuyor, abuk subuk oynuyor.ne şutları çok iyi ne asistleri..kerem türkiyenin avrupa 2.si olduğu avrupa şampiyonasından önceki şampiyonada (amma uzun oldu :) senesini hatırlayamadım) başarılı oynamıştı.fransaya karşı mı ne iyi maç çıkarmıştı. onun dışında hiçbi halt yiyemedi. ender ondan daha iyi onun da boyu çok kısa...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 en iyisi mirsad'ı tekrar nba'e alsınlar :-)[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ama misad NBA dakı sansını ıyı kullanamadı tekrar geri alcaklarını tahmın etmem[signature][hline] Msn: [email protected] I've Become so numb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 mirsad eger isterse bir cok nba takimi almak ister onu.siz ona teklifler gelmediginimi dusunuyorsunuz.bu arada kerem tunceriye defans yapamaz diyen arkadas iyi seyretsin,turkiyenin en iyi defans yapan kisalarindan birisi kerem ama bencede nba de oynayamaz.enderden gecen senelerde cok umitliydim ama bence o da oynayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 kerem gonlum bu sene nba ye gitcek diyolardı..olmadı.seneye gitcek glb :hmm:[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 bence mirsad avrupanın en iyi oyuncularından biri ilk5 içindedir yani,onun yeri nba' olmalı.nba'e gittiğinde çok gençti,nbs'e giden ilk türk'dü fln alışamadı,ama şimdi giderse çok iyi yer edinir kendine.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 ama iste sorun orada uym sorunu zatı oyuncu uyum saglamayasssa butun hersey bıter tkm arkadsları ıle gecınemez ....[signature][hline] Msn: [email protected] I've Become so numb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 keremden bencede bi cacik olmaz acikcasi turkiyede bile adam gibi bir istikrar oturtamadi hala 3-4 sene evvel gercekten cok basarili bir performans ciziyordu ama shuanki performansi cok duzensiz ve istikrarsiz o yuzden nba yi kaldiramaz.Fenerbahcede firat die genc bi oyuncu war bence o baya umit vadeden biri acikcasi... mirsad konusuna gelincede shu gune dek gordugum en hirsli oyunculardan biri yanlis zamanda gitmesi nba ye onun en buyuk sanssizligi oldu[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 kerem tunçeri'nin biraz daha büyümesi gerekiyo bence nba da oynayabilmesi için...orası türkiye ligi gibi değil adamı yerler orda..kerem'in nba daki maçları kaldırabilecek kapsitede olmadığını düşünüyorum...[signature][hline]Üç tane maymun kuyumcuya girer.Aralarından biri kuyumcuya: -Biz muz alacaktık.Kuyumcu: -Biz elma satmıyoruz.Maymunlardan birisi: -Biz de zaten bisikletle gelmiştik demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2005 Kerem tunçeri değilde Kerem Gönlüm baya iyi bir oyuncu nba de oynama Şansı daha yüksek Zaten bence kerem tunçeri milli takımı bile haketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar