Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Merhaba arkadaşlar, Avrupa yakasında ucuz ve güzel bir sürücü kursu tavsiye edermisiniz? Gidip yazılalım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 amann sürücü kursu batsın[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Sürücü mü olcan bırak kullan metro,taxi,yaya en güzeli[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 yok 2 ay sonra alınıyormuş doldurduktan sonra biraz bekliyoruz anlaşılan[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bakırköyde doğan sürücü kursu,bizim bütün aile oraya gitmişti,çok kalite bi yer[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 sistem değişmiş doğum gününden en az 2 ay sonraki sınava girebiliyormuşsun[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peja Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 şimdi ehliyeti 18 yaşını doldurduktan sonra mı alınıyor yoksa 18e bastıktan sonramı? bi cevap verirseniz iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 doldurduktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ne güzel senin 2 ay benim daha 2 senem var :([hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ya resmen saçmalık şimdi doğum günümden 27 gün sonra sınav var ona giremiyorum da 2 ay sonraki sınava girebiliyorum saçmalığın alası[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G3rilla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yaaa 18 yaşın doldurduktan sonra diil 18 inize bastığınızdan 2 ay sonra olması lazım örnein ben 1986 mayıs doumluyum ehliyet kursuna girip alıcam meseal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: G3rilla, 19 June 2003 15:55 tarihinde demiş ki: yaaa 18 yaşın doldurduktan sonra diil 18 inize bastığınızdan 2 ay sonra olması lazım örnein ben 1986 mayıs doumluyum ehliyet kursuna girip alıcam meseal yazış 18 i doldurcan 2 ay geçecek sınava girecen 1 ay sonra sonuçları gelecek sonra direksiyona girecen anca aralıkta alırım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Almamak en iyisi hem kurs parası hem araba parası hem benzin parası hem bakım parası hem yıkama parası hem otopark parası TAXI RULLZZ![hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lan olur mu araba gibisi otobüste sürünmezsin[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Praw bakırköy de Tınaztepe Çarşı sının içinde sürücü kursu var. Analiz dershanesinin orda tınaztepe pasajına gir görürsün zaten orada ilk katta Sina Dinçer in kuzeniyim flm de belki indirim yaparlar :) tanıdıklar çünkü ben oraya gidiyorum. oraıs olmazsa demiryolu caddesi üzerinde arkadaki sokakta Özgür Sürücü kursu var bkaırköy ün en iyi sürücü kursu oraya gidebilirsin. Yalnız 2 Haziran arası kayıt olsaydın 5 temmuzda sınava girebilicektin ben mayısta yazıldım toplam 3 ay sen haziranda yaızlsaydın 1 ay gidicektin kursa şimdi ağustos da açılıcak ona gidersin artık kayıt olmadıysan tabiki[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ah ah 1 senecigim kaldi heliyetime :([hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: blackchaos, 19 June 2003 16:47 tarihinde demiş ki: Praw bakırköy de Tınaztepe Çarşı sının içinde sürücü kursu var. Analiz dershanesinin orda tınaztepe pasajına gir görürsün zaten orada ilk katta Sina Dinçer in kuzeniyim flm de belki indirim yaparlar :) tanıdıklar çünkü ben oraya gidiyorum. oraıs olmazsa demiryolu caddesi üzerinde arkadaki sokakta Özgür Sürücü kursu var bkaırköy ün en iyi sürücü kursu oraya gidebilirsin. Yalnız 2 Haziran arası kayıt olsaydın 5 temmuzda sınava girebilicektin ben mayısta yazıldım toplam 3 ay sen haziranda yaızlsaydın 1 ay gidicektin kursa şimdi ağustos da açılıcak ona gidersin artık kayıt olmadıysan tabiki[hline]bla bla bla ... ağustosta dolduruyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Altıyolda Gelişim sürücü kursu ben ordan aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar