elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ordusu olanlar turunu ve neler oldugunu yazsa boyle de bişey olsa. Orcs & Goblins 20 Orc Boyz 10 Arrer Boyz 20 Night Goblin 3 Night Goblin Fanatic 2 Goblin Shaman 1 Chariot 1 Warboss on Boar Almayı Planladıklarım: 20 Orc Boyz, 20 Night Goblin, 10 Black Orc, Orc Boar Boyz, Goblin Wolf Riders. (Tabii yavaş yavaş çok pahalı olucak, yaklaşık bi 220- 230 milyon tutuyo böyle bi ordu)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 lisede para yoktu ama oversoul vardı alamamıştım. şimdi oversoul yok ama para var, gene alamıyorum çünkü oversoul yok. kıbrısta da warhammercı yok zati. sırf nagash gibi heroları felan alıp boyar bir köşeye koyarım aslında. zevkli olur :) orduya para ayıramam ama olsun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ha bu arada o 220 milyon dedigim sadece almak istedigim parcalardır aldıgım parcalarla beraber ordunun degeri emegi saymadan 400 milyonu bulucak ki tanesi altı milyondan 12 boya eder 72 milyonu saymıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben yeni orc battalion aldım. bi ara dark elflere başlamıştım spearmen regiment ve chariotım vardı ama sarmadı.. bi de bu tip aksyonları yukardaki yapışkan warhammer topiğinde konuşuyoruz.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya ben kısıtlı sadece milletin ordularını yazacagı biyer olarak dusunmustum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 olsa yazarız da yok ki.. :([signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sen gel bi istanbula yaparız sana bi wood elf army eheh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aman wood elfler eksin kalsın. bretonnian high elf veya orc army neyse de, wood elfler çok sux[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet sen bretonian oyna... ...aristokrat pislik[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Lol cuce kopardın beni niye =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aristokrasi own joo cüce.. bi bretonian şovalyesindeki asalet var mi ki sanki o ezik cücelerde? bi de chaos dwarves diye bişi var warhammerda, o ayrı bi saçmalık... nerde gimli nerde bu warhammer cüceleri.. cüce değil quasimodo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya evet plasik modellerimi cidden kuazimodo modunda, ama Longbeards rokzor. ya wood elf oynamak zevkli ama rakıbı olmak cidden bıktırıcı olabiliyor, warhamemr'ın mantığından cok koğuk bi ordu[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 orcz rulaz . çakıyosun bi waagh ı galeyana geliyolar boyle allah allah gumbur gumbur salıyosun black orcu giantı bak bakalım kalıyo mu wood elf. armor yok lan onlarda.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 elvyn Warhammer40000 oynarsan ben imperal guard ordusuna sahibim yapariz biseyler sihirde..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben orclarımın büyük kısmını modelledim boyuyorum şimdi.. ama boya boya bitmiyo kardeşim :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Warhammer 40k fantasy den daha zevkli gelior bana[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 diyosun ama konus zaten baya zamannilerde geciyo yani bence kurgu ve mekatler müthiş Hele space marine ler tam bi Sadist imparatorluk askerleri yani cok hoslar ha diosan sen hangisini seviyosun ben deli bi İmperial Guard hayraniyim böle rambo gibi askerleir kathacan comando zart zurt officer tiplemeleri ve özellikle 1.dünya savasi Howitzer tiplemeli Alman toplari sekli verilmis Basilik Bombard alrina bayiliyorum apartman büyüklügnde toplar hehe evet cidden acayip keyifli bi oyun hatta cogu zaman olmuyo ama böle oyun sırasindaki büüyk savaslar kader belireyici olanalr Cidden inanilmaz keyifli oluyor[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abi bende fantasy var bende space wolfs falan alcaktım da cucenin gazına geldik fantasy aldım :) oynanıyo ama yani. sonra para bulursum bi tane de 40k ordusu açarım.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aha bana suc attı yine ben sana 40k oynamayı teklif ettim durmadan daha basit bi mantıkla yuruduğu için oyun (daha alangirli ama daha basit bi mantığı var) sen soran gaza gelip ork başladın.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oha be ben warhammer diye bişey oldugunu ogrenene kadar sen dwarf basmaya başlamıştın bile eheh. neyse ben memnunum da boyamak olum hiç boyayasım yok.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 warhammer fantasy romanı çıkmış (vardıysa da ben bilmiyorum) http://paizo.com/store/games/roleplayingGames/warhammerFantasy/v5748btpy7d4b[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 40k kasin derim gercekten fantasy fantazide kaliyo w40k ilginc ve zevkli bir hikaye[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 aldık artık eheh. bu yaz boyamalara falan kasıcam gokcenlerde. sonra da kapışıcaz hehhehheh, fanaticlerimin topuzlarını bileyeyim de, cuce beyni ezerken zorluk çıkarmasın (hayır psikopat degilim, dwarf hate aldım, frenzim var, kaçın)[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar