Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Orduları

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Ordusu olanlar turunu ve neler oldugunu yazsa boyle de bişey olsa.

Orcs & Goblins

20 Orc Boyz
10 Arrer Boyz
20 Night Goblin
3 Night Goblin Fanatic
2 Goblin Shaman
1 Chariot
1 Warboss on Boar

Almayı Planladıklarım: 20 Orc Boyz, 20 Night Goblin, 10 Black Orc, Orc Boar Boyz, Goblin Wolf Riders. (Tabii yavaş yavaş çok pahalı olucak, yaklaşık bi 220- 230 milyon tutuyo böyle bi ordu)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

lisede para yoktu ama oversoul vardı alamamıştım.
şimdi oversoul yok ama para var, gene alamıyorum çünkü oversoul yok.
kıbrısta da warhammercı yok zati.

sırf nagash gibi heroları felan alıp boyar bir köşeye koyarım aslında. zevkli olur :)
orduya para ayıramam ama olsun.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Lol cuce kopardın beni niye =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

diyosun ama konus zaten baya zamannilerde geciyo yani bence kurgu ve mekatler müthiş Hele space marine ler tam bi Sadist imparatorluk askerleri yani cok hoslar ha diosan sen hangisini seviyosun ben deli bi İmperial Guard hayraniyim böle rambo gibi askerleir kathacan comando zart zurt officer tiplemeleri ve özellikle 1.dünya savasi Howitzer tiplemeli Alman toplari sekli verilmis Basilik Bombard alrina bayiliyorum apartman büyüklügnde toplar hehe evet cidden acayip keyifli bi oyun hatta cogu zaman olmuyo ama böle oyun sırasindaki büüyk savaslar kader belireyici olanalr Cidden inanilmaz keyifli oluyor[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

aldık artık eheh. bu yaz boyamalara falan kasıcam gokcenlerde. sonra da kapışıcaz hehhehheh, fanaticlerimin topuzlarını bileyeyim de, cuce beyni ezerken zorluk çıkarmasın (hayır psikopat degilim, dwarf hate aldım, frenzim var, kaçın)[signature][hline]böyle iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...