Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yokmu artık tekrar acıldıgından beri görmedim ben ? gimli girsede jazz dinlesek[signature][hline]Deviant art gallery
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 biz de bekliyoruz heyecanla ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion
arian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 olsada, yesek...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Amin Amin...[signature][hline]Black_Rose & Spirit Crusher Forever...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ne zamana ama o da var=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Daesu, 10 Haziran 2005 18:22 tarihinde demiş ki: yokmu artık tekrar acıldıgından beri görmedim ben ? gimli girsede jazz dinlesek e zaten pati açıldığı srada "sadece forumları açabildik, yeni sisteme geçemedik, diğer serverlar kapalı" felan dediler ya. mesela dikkat edersen sadece pati radyo değil yok olan. wow sitesi de kapalı, lyricz de kapalı, sözlük de kapalı... yeni sisteme geçebilirsek diğer serverlar ve hizmetler de dönmüş olacakmış.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Haziran 2005 19:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 valla bone hiçbirine bakmamıştım sözlük harici. acıklamayıda okumamışım demek ehü harbi yokmuş sistem[signature][hline]Deviant art gallery
Öne çıkan mesajlar