Saeros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bi ara roket yakıtı var filan diyolardı. hoş tabi.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yalan. bi kere Coca-Cola Company kalitesi ile üretilmiştir yazıo yani öle bişi olamaz üretimde fare girdi falan filan. ayrıca kola ownz çünkü tadı çok güzel ve ayrıca çok rahatlatıyo..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Saeros, 10 Haziran 2005 05:48 tarihinde demiş ki: bi ara roket yakıtı var filan diyolardı. hoş tabi. zbusafhusadfhuf bunu yeni gördüm çüş artık :D[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 herkes saglam sallıo gercekten herkese ayrı ayrı yorum bile yapamıcam[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Valla farenin tadını bile bukadar güzel yapabiliolarsa helal yani:D Yani ona bakarsak tavuklarada çürümüş etleri, küflenmiş ekmekleri filan veriolarmış yani direkt olarak onları yemiş olmazmıyız? Ayrıca fareler öyle çok kötü hayvanlar değillerki tamam lağım fareleri iğrençtir ama öyle tarlalarda dolaşan fındık fareleri çok sevimli şeyler ayy yerim ben onları.Kolayla versinler içerimde=)[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bacyo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 o bitkinin adı menyan değildir. meyan dır. yani meyan kökünden yapılır. bitkicilerde bulabilirisiniz bu bitkiyi. bu meyan kökü suya atılır, suya tat ve renk verir. rengi şalgam suyu rengine benzer tadı ise değişiktir. tiksindim hiç beğenmedim suda ki tadını. ps: okumadim sayfa sayısı artmış aceleyle yazdım daha önce yazılmışta olabilir tabi :) [signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | || [Bu mesaj Bacyo tarafından 10 Haziran 2005 12:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya bunlar mümkün şeyler değil. Dünyanın 1 numaralı içecegi böyle birşey yapacagına inanıyormusnuz. Her sene değil artık her ay bu laflardan sıkıldık. Öyle fare tadı madı olucakta bu ürün piyasaya sürülecek öylemi? Hemde tüm dünyada ... SAçmalıktan başka hiçbirşey değildir. Bir arkadasında dedigi gibi coca-cola Light ownz :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bi ara da kristal kola mıydı neydi yeni çıktığında coca cola da pepsi de alkol var diye yaymış alkol içmek günah diye müşteri topluycaktı aklınca:D Sonra tabi kolaların masumluğu ispatlandı tekrar satışlar tavana vurdu kristal kola da avcunu yaladı bi güzel:D[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık; Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Fareden igrenmem, hastalık kapıcak isemde bu kendi irademle olan bişi, ayvayı yerim ama yapıcak birseyim olmaz, kola yinede icmeye devam ederim, tadını seviyorum, kolayı seviyorum..[signature][hline][code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: http, 09 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki: aabii ordan iki buçuk iskender yanınada light kola normal kutu kolada 6 tane kup şeker bulunur.En azından lıght alarak bunu sıfıra ındırıyorsun ve kalorısı dogal olarak cok daha az.Garip gelmesin fazla.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... [Bu mesaj Mephinx tarafından 10 Haziran 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bu sırada mavi pepsi kola ne ayak ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Abi kolanın zararlarıyla ilgili kaç bin tane topic açıldı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 kola zararlı ama bu kadarı da pes yani[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Milliyetçilerin uydurduğu bi palavara olarak görüyorum.. Eğer öyle değilse bile çok güzelmiş farelerin tadı :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Discovery Channel'da "mythbusters" diye bir program var orda işte bu tür şehir efsanelerini asılsız lafları falan araştırıyorlardı... kola ile denemelere gelince: kolaya dişi attılar bir gün beklettiler, diş erimedi ama sap sarı oldu.yok işte leke çıkartmada kan temizlemede falan işte yara gibisinden iddaları da denediler sonuç: metal parçalar mis gib oldu ama kan konusunu hatırlamıyorum..bide bi parça et atmışlardı yine 1 gün beklendi et çürümüş gibi oldu ama yinede yapısı bozulmadı biraz yumuşadı falan.. bence o kadar zararlı değil..tabi bunu babamla beraber izliyorduk babamda kolanın reklamını yapıolar gibi bi laf etti ama başka şeyleride araştırmasalar anlarım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 10 yasında iken bakkaldan aldıgımız coladan hamambocegı cıkmıstı 5ay kola ıcmemıstım ama sonra basladık halen dvm :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 BEyler AMA ŞU Bİ GERÇEK, aldıgınız kutu kolaların depodayken üzerinde fareler dolaşıyor onun için, kolayı direk kutudan içecekseniz iyice içeceginiz kısmı silin, gerçi bardaga koyucaksanızda bi silin peçeteyle fln... bazen gözle görülür şekilde kirli oluyor.... toz fln, bide görülmeyen kısmı var...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hayır artık ben iyice emin oldum.bizi toptan zehirleyip kurtulmak için kolanın içinde fare, pepsinin içinede deterjan katıyo dış mihraklar.zaten ne geldiyse başımıza bu ecnebi kolalardan geldi 2001deki kriz bile bu yüzden çıktı.coca cola pepsi felan içmeyin cola turka içinnn eyyy müminler!!! harbi sıyırdım artık ya yıllardır yok kolanın içinde şu var bu var yok fare var dinozor var, yok efendim kola nükleer füze yakıtı aslında, hayır hayır uzaylılar tarafından bizi biz farketmeden zehirleyip öldürmek için gönderildi dünyaya, bilmemne... :) [signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kesinlikle doğru. Gıda mühendisliğinde okuyan arkadaşlar ve hocalar bas bas bağırıyor kola içmeyin hangi marka olursa olsun. Doğrusu ben yine de içiyorum ama sağlığınızı düşünüyorsanız içmeyin. Ps : Kola ile oksitlenen akü kutup başları çok rahat temizlenebiliyor. Deneyebilirsiniz.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: abazz, 10 Haziran 2005 17:47 tarihinde demiş ki: Kesinlikle doğru. Gıda mühendisliğinde okuyan arkadaşlar ve hocalar bas bas bağırıyor kola içmeyin hangi marka olursa olsun. Doğrusu ben yine de içiyorum ama sağlığınızı düşünüyorsanız içmeyin. Ps : Kola ile oksitlenen akü kutup başları çok rahat temizlenebiliyor. Deneyebilirsiniz.. :) LoL iyiymiş :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 günde 1.lt kola içen birinin ne rahatsızlıkları olur ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Zagg, 10 Haziran 2005 17:52 tarihinde demiş ki: günde 1.lt kola içen birinin ne rahatsızlıkları olur ? bir sure sonra kör olursun[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 iğrenç yahu[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar