Albert Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Zopik, 09 Haziran 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Az önce stardaki yarışmada bilmece(!) niyetine 10 000 x 100 000 kaç eder diye sordular. 4 adet seçenek var. yarışmacı iki hatun tipten ilki 'bence' diye başlayıp 10 milyar dedi. diğeri direk atladı bence de 10 milyar diye. bence nedir ya ? bu kadar mı öküz olunur? bu kadar mı kara cahil aptal olunur? sözde oyuncu, tiyatrocu olan bu tiplerin ne işi var bu konumda? tiksindim cidden. bence'si olmaz ama matematik islemlerinde. 1 veya 0 mantigi vardir. bisey ya olur, yada olmaz matematikte.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tamda sorunun bende olduğunu düşünmeye başlamıştım ... eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya bu kadar kasmayın istiklal marşımızı bilmeyen milletvekillerinin yönettiği ülkede yaşıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Taz olayı aydınlatıyor..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yalana bak. Yıllardır okullarda İstiklal Marşı söylüyoruz her sabah. Bilmemesi mümkün değil. Yalana bak.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 onu okulunda sen söylüyorsun. açıklayayım bir yaştan sonra sürekli söylenmiyor. neden? çünkü okula gidilmiyor! hey allahım. neden illa bir yerden birşey soksak diye uğraşıyorsunuz ? sen ve bi kaç tip daha baştan beri aynı şekilde atlıyorsunuz. ben diyorum ki; bu günlük yapılan birşey. her gün herkes bir şekilde 4 işlem kullanıyor. dahası sürekli tekrarlanması gerekecek uzunlukta formülleri kuralları olan birşey değil. neyini savunuyorsun bunun ya ? muhalefetse muhalefet edersin ama adam gibi yap ne olur. ha her yazında/attığın postta böyleysen sana yapılacak birşey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 arkadaş uyanmış. balığa gidelim bari ! biz de yazıyoz ama (sakalımız da var) anlatamıyoruz. "bence"; bilinmeyen konuda, tahminini söyleyen insanın sözüdür. ama cehalet öyle bir sardı ki arş-ı alayı, artık herşeye "bence" der olduk. bence diye başlayan cümlelerinize bir bakın hele, "hiç bildiği bir şeye "bence" der mi insan". cehalet kalkanı oldu yanlışlarımızın, örtmekle yetindik ayıplarımızı, ne düzelltik ne de öğrendik, BİLMİYORUM bile diyemedik. benceymiş! önce bilmiyorum diyeceksin ki, gidip öğrenmeye arzun olsun. alın caps açık yazayım. BİLMİYORUM , BİLMİYORUM bence yok. ben inanıyorum bence böyledir eheheheh asdasdasd nereye kadar anlamadım ki ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Zopik, 09 Haziran 2005 22:02 tarihinde demiş ki: onu okulunda sen söylüyorsun. açıklayayım bir yaştan sonra sürekli söylenmiyor. neden? çünkü okula gidilmiyor! Amma velakin unutulacak birşey değil. said: hey allahım. neden illa bir yerden birşey soksak diye uğraşıyorsunuz ? Bu memlekette iktidara, sanatçılara vs. neden laf sokmak için uğraşıyorsunuz? said: sen ve bi kaç tip daha baştan beri aynı şekilde atlıyorsunuz. ben diyorum ki; bu günlük yapılan birşey. her gün herkes bir şekilde 4 işlem kullanıyor. dahası sürekli tekrarlanması gerekecek uzunlukta formülleri kuralları olan birşey değil. neyini savunuyorsun bunun ya ? 10000*1000 günlük bir işlem mi? Kuralları falan olsa ne olur, olmasa ne olur? O kadar sıfırla uğraşamayan, veyahut tırsıp da hemen cevap sallayan çok adam gördüm. said: muhalefetse muhalefet edersin ama adam gibi yap ne olur. ha her yazında/attığın postta böyleysen sana yapılacak birşey yok zaten. Evet biz böyleyiz, bugün de seni seçtik kurban olarak, ama bizim de sana yapabileceğimiz birşey yok. Yauv ilerleyin yauv.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dimi. o kadar 0 ile başetmekte zeka gerektiriyor biraz. haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evet aynen öyle. Ama onlar da öyle, yapacak birşey yok.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Siz Bakmayın Onlara[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bence Zopik haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hala ilerleme yok ...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Göreceli olan şeyler konusunda ''bence'' sözcüğü kullanılır.Kişiye göre değişebilen şeyler.Böyle bir durumda kullanılmasını saçma buldum.Ama bunun üzerine bu kadar tartışılmasını daha saçma buldum. ''Benim yanıtım'' demek istemiş olabilir ''bencede'' derken. [Bu mesaj Lisze tarafından 10 Haziran 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hepsi werewolfun muhalefet çabalarından kaynaklandı ekürüleride geldi böle oldu :P[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 elalemin agzından cıkan bi ''bence'' bile bu kadar dert oluo insanlara vay be[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 iyide ordazaten soru şu ekilde soruluyor: sizce bu sorunun cevabı ne? oda ister istemez bence şşu der sanada öyle sorsak sende öyle cevap verisin, türkçe bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 niye herkes bu kadar hırs yaparak cevaplar vermiş anlam veremedim, ne bu şiddet bu celal[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lisze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evet hatayı soran yapmış.Sizce demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: gordon, 10 Haziran 2005 01:44 tarihinde demiş ki: iyide ordazaten soru şu ekilde soruluyor: sizce bu sorunun cevabı ne? oda ister istemez bence şşu der sanada öyle sorsak sende öyle cevap verisin, türkçe bunu gerektirir. vay canına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: aquila, 10 Haziran 2005 01:33 tarihinde demiş ki: o diilde kimse sorunun cevabini vermemis... farkettim ben de dayanamıcam. bence 10(yazıyla on) milyar bölü (işaret olarak /) 10 (yine on). (milyar = on milyonun yüz (sayıyla 100)katı). sizce?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence 10000000 [Bu mesaj xueshen tarafından 10 Haziran 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bencede 10milyar[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bende yapamadım soruyu, 9 sıfırı buldumda yerine koyamadım:P[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 süper bi insan olarak sizleri bu konu ile ezdiğim için özür dilemem gerek o halde :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar