huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 cizmesine gerek yok . uygulasa yeter . aklinda vazoyu nereye koymak geciyorsa vazoyu oraya koyar ama vazoyu nereye koyup koyamayacagi kitapta yazar oyle ben yaptim oldu demekle olmaz .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Kızdırdın beni bishop al sana mimarlık. Zaten delikanlı mimar binasının içini kendi tasarlar. Öyle iç mimara falan bırakmaz :D Bence iyi adam gibi bi mimarın oldugu yerde iç mimara ölesiye ihtiyaç yoktur[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bence inşaat mühendisinin oldugu yerde ne mimar ne iç mimar gerekli. betonun hesabını yaparım binamı dikerim içinide dışınıda tasarlarım.mimarın yaptıgı her işi yaparım onlardan artı olarak hesabınıda yaparım demirini, betonun dayanımını eheh[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 07 Haziran 2005 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mimarlığı sadece planda çalışan 2 boyutlu mühendis kafalı bi bölüm olarak afişe ettiğin için de seni ayrıca kınıyorum. (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Fistan, 07 Haziran 2005 02:18 tarihinde demiş ki: bence inşaat mühendisinin oldugu yerde ne mimar ne iç mimar gerekli. betonun hesabını yaparım binamı dikerim içinide dışınıda tasarlarım.mimarın yaptıgı her işi yaparım onlardan artı olarak hesabınıda yaparım demirini, betonun dayanımını eheh Eskiden mimar mühendis vardı mis gibi. Hepsini yapıyordu. Hala varlar gerçi. Ama tek basına mühendis? Aman ha... Yani görüoruz işte istanbul ne halde. Sen betonunla yasamaya devam et fistan[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 :ağlayan surat:[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ehoeh, alt tarafı bina be kardeşim, 1 yatak, 1 bilgisayar, 1 kütüphane, 1 tv, 1 mutfak, 1 banyo al sana ev be, bu kadar basit kardeşim bence hiçbirinize gerek yok, iki duvar örsek tamamdır, höbaaa (bu mesajı ciddiye alabilirsiniz, ama karşılığında ben sizi bir daha ciddiye alır mıyım? almam heralde, eheh)[signature][hline]ben BombaciMulayim, şu nick değiştirme zımbırtısıyla değiştirdim nickimi. zira BombaciMulayim nickini de, ilk snn'de uo'ya girerken, karakterimi deneme amaçlı açtığımda yazmıştım, öyle kalmıştı. sonra ultimatr'ye girerken de, millet tanısın diye aynı nicki kullanmıştım, ehe sanırım artık bir anlamı yok bunun. neyse, LiquiD de aslında nette 99'dan beri kullandığım nicktir, burada da böyle olsun dedim. öeah, amma açıkladım bre, çok gerekliydi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Binanin icini yapmak, disindan daha fazla zaman alir cogu zaman. Eger hangar projesi falan degilse ehee. Bu arada aldiginiz cizim dersleri bosa gitmez cunku eger kazanirsaniz bol bol cizim yaptirirlar sizze. basarilar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gimli, 07 Haziran 2005 02:18 tarihinde demiş ki: Mimarlığı sadece planda çalışan 2 boyutlu mühendis kafalı bi bölüm olarak afişe ettiğin için de seni ayrıca kınıyorum. (-: yahu gimlim cnm benim :P bak şu koydugun binalardan varmı tr de ? benim demek istedigim bu yok güzel tasarımlı şeyler bizde varsada 1-2 dir 70milyonluk ülkede. gerisi safi fistan ın betonlarından. biz diyoruzki az görsellik olsun renk gelsin. onuda mimar yapsın eyvallah. ama yapsın yaa[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sanırım yetenek sınavı kaldırdıklarında öss puanıda yükselicek .bu suan hazırlananlar için kötü bişey ,yani adam 180 üstü puan alıp sınava girecekken şimdi 250 alıcak ,"atıyorum" , ama öss çalışmış ayriyetten butun sene boyunca çizmiş bi kişi için bu değişme yararına olabilir. iyi veya kötü yanlarıda var diye düşünüyorum bu değişme olayının.[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Össye 10 gün kala hiçbir şekilde böle birşey yapılamaz ayrıca 'bishop'ın dediği gibi öss kitapçıkları basıldıktan artık össde değişiklik çok özel durumlar dışında yapılamaz.Eğer böle birşey kabul edilse bile anca seneye yürülüğe girer.Takmayın kafanıza çalışmaya devam edin.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kitapçıkta yazar ne şekilde olduğu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: [b]Bıshop, 07 Haziran 2005 10:24 tarihinde demiş ki: yahu gimlim cnm benim :P bak şu koydugun binalardan varmı tr de ? benim demek istedigim bu yok güzel tasarımlı şeyler bizde varsada 1-2 dir 70milyonluk ülkede. gerisi safi fistan ın betonlarından. Evet var. 1-2 degil, onbinlerce var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 @bishop o 1. koyduğun resim mimarlık değil inşaat muhendisliği :) statik programda modelin nerdeyse tamamlanmış hali.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aman diyorum, ne yaparlarsa yapsinlar da su ic mimar kisilere azicik matematik, en azindan 4 islem, olcu alma vs ogretsinler (bizim evdeki kutuphanemi yaptirirken cektiklerimi hatirliyorum, olcu almayi bilmeyen, tesisattan falan haberi olmayan sadece guzel bir kutuphane resmi ciebilen bi adam, olculerin tamamini almis olmanin yaninda malesef teknik cizimini de ben yapmistim). ya da en azindan yapmaya calistiklari seylerin olabilirlikle bir alakasi olmasi gerektigini, evlerin, konutlarin tamamen sanatsal projeler olmadiklarini, o evlerin icinde gerekirse utu de yapilacagini, cep telefonunun da sarja takilabilecegini vs..[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çok güzel anlattın edi (-:[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 abi ebeliğe bile fenle alıyolar yauww[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence butun binalari bilgisayar muhendisleri yapmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 edi cok güzel söyledin tamamda o bahsettigin matamatiksel egitimi okulda versinler diyoruz biz. iç mimar pisagormu yapıcak onu anlamadımki ben (pek anlamam matamatikten fenden salladım pisagor diye. hyr iç mimar degilim. hyr sınavada girmiycem. ben nie savunuyorum lan bunları ) benim söylemek istedigim bu iş öss ile olursa puanı cok cok yüksek olucaktır.bu adamlar cizimmi yapsın öss mi kassın.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Sacma bir genelleme olmus. ''Bir ic mimar olcu alamiyor demek ki hic bir ic mimar olcu alamaz'', bilmiyorum bu mentaliteye ben ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu seneyi kapsamaması gerekir.yani çok saçma birşey olur, insanlarin emeğine yazık olur.olay çıkar,hükümet düşer,darbe olur.o derece ![signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 dogru bır karar olur cunku hıc yetenegı olmayıp puanı tutuyor dıye mımar ve ıc mımar olunmaz bence.Yetenek ve tasarı kabılıyetı gerektır bu iş.Onune gelen mımar veya ıc mımar oldugu ıcın mımarlık fakultelerı cok zor olarak nıtelendırılıyor.Halbukı bu işe yatkın kısıler gıderse daha verımlı olur bence.Diğer meslekler gıbı degıl cunku[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 mephinx alınan karar öss ile alınması bu arada.(bi kararın alınmış olduğunu var sayıyorum :P)[signature][hline]arcane, 03 Şubat 2005 16:50 tarihinde demiş ki: geçen yaz hangi EA oyununu oynadığını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ahaha o zaman ne değişti ki. :)[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 [Bu mesaj Mephinx tarafından 08 Haziran 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar