Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İç Mimarlık Bölümü Öss Sınavı İle Alıcak !!!

nindalf

Öne çıkan mesajlar

said:
Fistan, 07 Haziran 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
pat diye değiştirilmesi olayın olmamış tamam da sen güzel sanatlar fakultelerine girerken özel yetenek sınavları sırasında torpil oldugunu bilmiyomusun? ya da inanmıyomusun?

Hİçbir DEvlet Universitesinde Özel Yetenek sınavlarında Artık Torpil olmuyor.

Bir bölüme Katılımlar 4000 öğrenciyi buluyor. Hocalar kağıtları yerlere serip merdivenle yukarıdan bakıp su su gecsin diyor sonra 2. elemeye giriyolar. Tabi hocalar sırayla seciyorlar. Bi grafiker giriyo bi heykel hocası bi mimar. Geneldede fakultelerde profosorler birbirlerini sevmezler ve sanat anlayısları birbirinden farklı olur. Buda torpil i neredeyse 0 a indirir. biri beyenirse biri beyenmez ve sen o sınavdan kalırsın.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

2001 senesinde çocuk ağlıyodu gsf özel yetenek sınavına girmiş.
en iyi ben çizdim hede hödö gittiler aptalca çizeni aldılar diye... noldu dedim bu 5. üniversitem dedi gitmediğim yetenek sınavı kalmadı (cukurova,pamukkale falan gitmiş) ama akdeniz üniversitesi gibi olanı görmedim apaçık torpil yapıyolar burda demişti.cocugun adı sinandı bi daha görmedim heralde kazanmıştır bi yeri.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Sosyal ağlarda paylaş

2. sey biliyorum

1. Bilkent ic mimarlikta yetenegin sagindan solundan gecmemis arkadaslarim takir takir okuyorlar hatta italyaya master a giden var.

2. Bizim evi yapan isim vermiyim ama Ankara nin sayili ic mimarlarindan biri -en azindan bize oyle lanse edildi- evin altini ustune getirdi gerizekali dolap hesaplamasi yapamamis butun fisler prizler dolaplarin arkasinda dolaplarin icinde pantalon olucak yerler kisa kalmis fln igrenc bir is yapmis yani.

O yuzden yetenegin fln bu isle alakasi yok bana gore ic mimarlik plan program isi her nekadar emekleri bosa gidicek insanlar icin uzulsemde aslinda mantikli

Ama bu seneyi etkilemez ya cok once cikmistir karar haberiniz yoktur yada gelecek seneleri kapsar 10 gun kala degisiklik olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

dunyada hic bir sey sadece yetenekle olmaz . futbolsa futbol ic mimarliksa ic mimarlik . her seyin kitabi var okumadan olmaz . oyle benim yetenegim var ben sanat adamiyim kreatif adamim tasarlarim dersen ancak kendini memnun edersin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
dunyada hic bir sey sadece yetenekle olmaz . futbolsa futbol ic mimarliksa ic mimarlik . her seyin kitabi var okumadan olmaz . oyle benim yetenegim var ben sanat adamiyim kreatif adamim tasarlarim dersen ancak kendini memnun edersin .

kapasite cekmiyormu sizin ? ulan yetenek sınavı ile giren adam 12 günde mezun olmuyor ordan egitimini alıyor.
andırstend?[signature][hline]Deviant art gallery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
dunyada hic bir sey sadece yetenekle olmaz . futbolsa futbol ic mimarliksa ic mimarlik . her seyin kitabi var okumadan olmaz . oyle benim yetenegim var ben sanat adamiyim kreatif adamim tasarlarim dersen ancak kendini memnun edersin .

Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok ama biz sadece kendimizi memnun ediyoruz değilmi???[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kapasite bazen alir benim bazen almaz o ayri bir konuda ...

arkadas yetenek varsa ic mimarliga okumayi ver okunu alla alla .

ic mimarlik burosu acacam ben dediginde kim diplomana bakar . okuma okulunu ac buronu yiyorsa dedigim budur[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

Mimarlıkla iç mimarlık öyle çok farklı deil
İtü de misal ilk iki yıl eğitimleri bile aynı

Bence ikisi de özel yetenek sınavıyla almalı

Koskoca proje grubumda nerdeyse bi ben "TEK" kaçışlı perspektif çiziorum (-: tam bi facia[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Sosyal ağlarda paylaş

gimli tmm tek kaçış çif kacış onlarıda gecelimde iç mimaride tasarım ve estetik ön planda degilmidir.
bi mimar yaptıgı konutu yaşanabilir bi şekilde tasarlar. iç mimarda yaşanır hale getirir.
acıkcası ben dümdüz bloklar görmekten hiç memnun degilim.[signature][hline]Deviant art gallery

[Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Haziran 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 07 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
ha bu olur iste . tasarlamaya ve ogrenmeye ne derece meyli vardir bir adamin bunu ölç en guzeli di mi ?

çizemeyen adam nası aklındaki tasarıyı yansıtıcak kagıda ?

neyse uyku vakti..
[signature][hline]Deviant art gallery

[Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Haziran 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...