Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 öss+özel yetenek son sözüm :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu saaten sonra degişsin gidin avrupa insan haklarına kazanırsınız. binlerce insanın ayarını degiştiremezsin sınava 10gun kala.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Fistan, 07 Haziran 2005 00:39 tarihinde demiş ki: pat diye değiştirilmesi olayın olmamış tamam da sen güzel sanatlar fakultelerine girerken özel yetenek sınavları sırasında torpil oldugunu bilmiyomusun? ya da inanmıyomusun? Hİçbir DEvlet Universitesinde Özel Yetenek sınavlarında Artık Torpil olmuyor. Bir bölüme Katılımlar 4000 öğrenciyi buluyor. Hocalar kağıtları yerlere serip merdivenle yukarıdan bakıp su su gecsin diyor sonra 2. elemeye giriyolar. Tabi hocalar sırayla seciyorlar. Bi grafiker giriyo bi heykel hocası bi mimar. Geneldede fakultelerde profosorler birbirlerini sevmezler ve sanat anlayısları birbirinden farklı olur. Buda torpil i neredeyse 0 a indirir. biri beyenirse biri beyenmez ve sen o sınavdan kalırsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 2001 senesinde çocuk ağlıyodu gsf özel yetenek sınavına girmiş. en iyi ben çizdim hede hödö gittiler aptalca çizeni aldılar diye... noldu dedim bu 5. üniversitem dedi gitmediğim yetenek sınavı kalmadı (cukurova,pamukkale falan gitmiş) ama akdeniz üniversitesi gibi olanı görmedim apaçık torpil yapıyolar burda demişti.cocugun adı sinandı bi daha görmedim heralde kazanmıştır bi yeri.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 abi onu her sene 3500 kişi diyor.[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 2. sey biliyorum 1. Bilkent ic mimarlikta yetenegin sagindan solundan gecmemis arkadaslarim takir takir okuyorlar hatta italyaya master a giden var. 2. Bizim evi yapan isim vermiyim ama Ankara nin sayili ic mimarlarindan biri -en azindan bize oyle lanse edildi- evin altini ustune getirdi gerizekali dolap hesaplamasi yapamamis butun fisler prizler dolaplarin arkasinda dolaplarin icinde pantalon olucak yerler kisa kalmis fln igrenc bir is yapmis yani. O yuzden yetenegin fln bu isle alakasi yok bana gore ic mimarlik plan program isi her nekadar emekleri bosa gidicek insanlar icin uzulsemde aslinda mantikli Ama bu seneyi etkilemez ya cok once cikmistir karar haberiniz yoktur yada gelecek seneleri kapsar 10 gun kala degisiklik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 madem tasarim okulda ogrenilecek bir sey degil yetenek istiyor okulunu okuyumaya ne gerek var ben de onu anlamadim .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Bıshop, 07 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: abi onu her sene 3500 kişi diyor. Cvp bile veremicem Fistana Sorulan soruyu sen kagıda yansıtamadıktan sonra oraya döktürsen kağıdın üstüne hoca gelir ayağıyla basar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 madem yetenek var diyosun.. eheh... hesap kitap işi..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Ya herkez sizin gibi düşündügü için bütün türkiye ve istanbul dümdüz taşbinalarla cevrili hiçbir estetigi olmayan birbirinin kopyası dominalar. (fistana degilbu)[signature][hline]Deviant art gallery [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Haziran 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ben inşaat mühendisiyim iç mimarlıkta yaparım.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 dunyada hic bir sey sadece yetenekle olmaz . futbolsa futbol ic mimarliksa ic mimarlik . her seyin kitabi var okumadan olmaz . oyle benim yetenegim var ben sanat adamiyim kreatif adamim tasarlarim dersen ancak kendini memnun edersin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ARkadaslar bu iş okadar emekli bir işki kazanana kadar imanınız gevriyo desem yeridir. Tüm sene boyunca canım cıktı benım. İşallah değişmez..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: huun, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: dunyada hic bir sey sadece yetenekle olmaz . futbolsa futbol ic mimarliksa ic mimarlik . her seyin kitabi var okumadan olmaz . oyle benim yetenegim var ben sanat adamiyim kreatif adamim tasarlarim dersen ancak kendini memnun edersin . kapasite cekmiyormu sizin ? ulan yetenek sınavı ile giren adam 12 günde mezun olmuyor ordan egitimini alıyor. andırstend?[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: huun, 07 Haziran 2005 00:58 tarihinde demiş ki: dunyada hic bir sey sadece yetenekle olmaz . futbolsa futbol ic mimarliksa ic mimarlik . her seyin kitabi var okumadan olmaz . oyle benim yetenegim var ben sanat adamiyim kreatif adamim tasarlarim dersen ancak kendini memnun edersin . Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok ama biz sadece kendimizi memnun ediyoruz değilmi???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 kapasite bazen alir benim bazen almaz o ayri bir konuda ... arkadas yetenek varsa ic mimarliga okumayi ver okunu alla alla . ic mimarlik burosu acacam ben dediginde kim diplomana bakar . okuma okulunu ac buronu yiyorsa dedigim budur[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 alkış[signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yetenek sınavı nedir ya iç mimarlıkta? adam maldır ama iyi çizer girer matematikte patlar sonra l keş olur çıkar gsf'de..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Cizim de OSS'de yanlis aslinda, tasarim sinaviyla almalari gerekli.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ha bu olur iste . tasarlamaya ve ogrenmeye ne derece meyli vardir bir adamin bunu ölç en guzeli di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mimarlıkla iç mimarlık öyle çok farklı deil İtü de misal ilk iki yıl eğitimleri bile aynı Bence ikisi de özel yetenek sınavıyla almalı Koskoca proje grubumda nerdeyse bi ben "TEK" kaçışlı perspektif çiziorum (-: tam bi facia[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 gimli tmm tek kaçış çif kacış onlarıda gecelimde iç mimaride tasarım ve estetik ön planda degilmidir. bi mimar yaptıgı konutu yaşanabilir bi şekilde tasarlar. iç mimarda yaşanır hale getirir. acıkcası ben dümdüz bloklar görmekten hiç memnun degilim.[signature][hline]Deviant art gallery [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Haziran 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 mimarlık buyken :iç mimarlık budur : tabi feci yüzeysel oldu ama aradaki fark anlaşılıyordur eheheh mimar kapısı :P [signature][hline]Deviant art gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 biliyoz. hesap lazım.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: huun, 07 Haziran 2005 01:16 tarihinde demiş ki: ha bu olur iste . tasarlamaya ve ogrenmeye ne derece meyli vardir bir adamin bunu ölç en guzeli di mi ? çizemeyen adam nası aklındaki tasarıyı yansıtıcak kagıda ? neyse uyku vakti.. [signature][hline]Deviant art gallery [Bu mesaj Bıshop tarafından 07 Haziran 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar