d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Böyle bir$ey için zaten kesinlikle world yenilenmesi $art. ayrıca eventler ile diğer $ehirlere daha üst seviyedeki playerin girmemesini sağlamak çok zor bir i$ değil yani. gene nbldan örnek gibi olacak ama delucia'ya pk'lar harici giremiyordu, bilmem sana bir fikir verebildimi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bi kere o uygulama nebuladan degil silver serpentstan ozentidir. o siradaki nebulada oynayan arkadaslar ilk defa oyle bi uygulama gordugu icin hayrete dustuler. nebula daha nebula north ken o uygulama silver serpent`s adli serverda vardi. nebula her zamanki gibi yurutmustu fikirleri.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 silver serpents'te oynamadığım için bilemiyorum, zira ben örnek vermek amacı ile söyledim kimseye kemik attığımı sanmıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok kemik attin demiyorum. herkes nebula nebula diyoda ona sinir oluyorum. adamlar delucianin adini bilmiyo calimport diyo o sira deliriyorum mesela.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bunu up yapayim hani yaz geldi milllet tatile geldi belki yapan çikar :D[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lower Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 teot olmasa yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 teot sizi neden bu kadar engelliyor anlayabilmis deilim. Böyle bir sistemde her çag için 3 tane yetkili alirsin. yetkililerde playerlari izler teot yapan zaten ortaya çikar :)[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar