d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Böyle bir$ey için zaten kesinlikle world yenilenmesi $art. ayrıca eventler ile diğer $ehirlere daha üst seviyedeki playerin girmemesini sağlamak çok zor bir i$ değil yani. gene nbldan örnek gibi olacak ama delucia'ya pk'lar harici giremiyordu, bilmem sana bir fikir verebildimi?[signature][hline]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bi kere o uygulama nebuladan degil silver serpentstan ozentidir. o siradaki nebulada oynayan arkadaslar ilk defa oyle bi uygulama gordugu icin hayrete dustuler. nebula daha nebula north ken o uygulama silver serpent`s adli serverda vardi. nebula her zamanki gibi yurutmustu fikirleri.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
d1s0rder Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 silver serpents'te oynamadığım için bilemiyorum, zira ben örnek vermek amacı ile söyledim kimseye kemik attığımı sanmıyorum.[signature][hline]
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yok kemik attin demiyorum. herkes nebula nebula diyoda ona sinir oluyorum. adamlar delucianin adini bilmiyo calimport diyo o sira deliriyorum mesela.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bunu up yapayim hani yaz geldi milllet tatile geldi belki yapan çikar :D[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar.
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 teot sizi neden bu kadar engelliyor anlayabilmis deilim. Böyle bir sistemde her çag için 3 tane yetkili alirsin. yetkililerde playerlari izler teot yapan zaten ortaya çikar :)[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar.
Öne çıkan mesajlar