KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 boşver sana kız mkı yok :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yok ona kiz filan :D bana ayarlamadi o kiz :P[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 $u ;P şu iki lafa uyuz olurum... Ayarlama ve Çıkma. Ayarlama : ulan saatmi bu ayarlıyorsun ne bicim adamsınız siz ya... Çıkma : merdivenmi çıkıyon anlamadım? euha çok saçma kelimeler çıkma yerine, "birlikte" desen daha hoş olcak.Yok! tutturdular bi çıkma çıkma çıkma bune ya "X ye ile merdiven çıkıo" pff...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bellow sana ...ablsaını verelim :lol:[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 internet mahir mi ?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrt_dre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Tamara ismi tamara kısın...Hmn de atladınız kısa a.q... Trgdy sn bana sinemi ayarla bn sana tamarayı ayarlarım bellow sn de tamaranın ablasını unut çünkü sinemi başkasına ayarlıodn:) Ya ama gisem susuo bugn okulda gördm demekki reddetti...Ama yüzyüse gene konuşamadm sanırım unuttum galiba ama biras acıdı:) Yani başkasına asılıorm şuan gayet hoş bi kıs(trgdy çatlasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yaa yannışlıklan arkın hesabından yasdım.Aslında o bnim onnardayıs şuanda...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 noluyor internet ortaminda kisilerin isimlerini vermek sakincalidir. Salakliklar yapmayin böle.[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 sen ....ablasıyla unut :lol: :lol:[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya [Bu mesaj hellspe tarafından 10 Haziran 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: mrt_dre, 10 Haziran 2005 15:00 tarihinde demiş ki: Ya ama gisem susuo bugn okulda gördm demekki reddetti...Ama yüzyüse gene konuşamadm sanırım unuttum galiba ama biras acıdı:) Yani başkasına asılıorm şuan gayet hoş bi kıs(trgdy çatlasın) İşte AŞK dediğiniz 2-3 haftalık hormon salgısı. AŞK olmayana AŞK demek saçma bence...[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın - [b]Internetten Para Kazanmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar