Dread_Dance Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Eger İlgilenen varsa benim ile temesa gecsin eger gercekten acabilecegine inanirsim quaxis nebula sylveria lostland vede benim ekledigim scp ler olusan bir dünyayi acilmasi icin ücret talep etmeden gonderecegim ama kesin emin oldugum kisiye Msn [email protected][signature][hline]Samuray Olmak Ayricaliksa Ben Bir Samurayim Ninja Olmak Kancikliksa ben Bir Samurayim Adilik yapmak insanlara Mahsussa Ben Bir Hayvanim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pause Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol[signature][hline]Quaxis High Council - www.quaxis.net - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resplendent Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 +1 ;)[signature][hline]Ardhath 29 Kasım 2004 22:18 Tarihinde Demi$ki: Herkez De Komik(!) bu Forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dread_Dance Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Bende Quaxis in koku yok zaetn help menusu var taming sistemi var[signature][hline]Samuray Olmak Ayricaliksa Ben Bir Samurayim Ninja Olmak Kancikliksa ben Bir Samurayim Adilik yapmak insanlara Mahsussa Ben Bir Hayvanim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Pause, 03 Aralık 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol okadar emin olma ;)[signature][hline]|>Hepimizi yakan Havva diil mi ?<| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 quaxisin taming sistemi zaten anetin taming sistemi help sistemi ise zaten 3 tane buttondan oluşuyor :) uahuhe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 arkadaşım daha yeni scriptleri görmediniz bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Xharloan, 03 Aralık 2004 18:08 tarihinde demiş ki: quaxisin taming sistemi zaten anetin taming sistemi help sistemi ise zaten 3 tane buttondan oluşuyor :) uahuhe Button'u az geldi arkadasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: -Loe-, 03 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: said: Pause, 03 Aralık 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol okadar emin olma ;) alla alla :D[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim... Ahanda Resmim: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bi kere millet öyle hazır scp ve world lerle server açmak bir yetenek değilki. asıl yetenek olan herşeyi 0dan başarmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Hazırcıları iyice artırıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 sylveria nın hangi scp si var ki sende merak ettim şimdi? lol..[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 help menüsü vardır :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Yok yok,rare item falandır :-)a[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Pause, 03 Aralık 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol Gel gel... Öpüjem anlından :D Quaxis public olmaz, olamaz!!! Ah bide sözünüzü tutsaydınız... Neyse, ben halen(sizi tanıdığım kadarı ile) umutluyum ;)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim? Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Rotweiler Quietsoul Master Paladin of Clearness Ce qui est impuissant, ce qui est peureux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonwalker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Herkez Baksın dalqasına ya Cok biliOsan acda oynasın millet yok wericem yok satıcam yok inanırsam para filan istemicem topic accak yer arıyosun be kardesim sana lazimsa gel ben sana werim. [email protected] [email protected] [email protected] Pause quaxis scpleri konusunda solediklerine katılıyorum +1 saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: -Loe-, 03 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: said: Pause, 03 Aralık 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol okadar emin olma ;) quaxis scriptleri public değildir.Xaelin,Tiger,Dmx ve ismini vermek istemiyorum bir kişide daha var benim bildiğim.ve bu scriptler bu kişilerden asla çıkmaz..[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 bendede var..[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 yavaşşşşşşş[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resplendent Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Evet O kişilerden asla scriptler alınamaz vermezler Çok sıkı çalı$an bir kadro Quaxis'in scriptlerine benzetirsin scriptleri ama Quaxis'in scriptlerini bulamazsin!!!Plevel 7 den a$$a kimsede zaten remote yoq bu yüzden çıkması imkansız o scriptlerin dı$arıya havalara girmek için etiket yapmayalım..![signature][hline]Ardhath 29 Kasım 2004 22:18 Tarihinde Demi$ki: Herkez De Komik(!) bu Forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 İlginc :D[signature][hline]MAIL|MSN|ICQ|KIMDIR?|Eternity Owner Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. İs For Me Love Hand3!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Lucas1, 04 Aralık 2004 00:52 tarihinde demiş ki: said: -Loe-, 03 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki: said: Pause, 03 Aralık 2004 16:06 tarihinde demiş ki: Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol okadar emin olma ;) sende o kadar emin olma derim ;) [Bu mesaj Xharloan tarafından 04 Aralık 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Quaxis ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: resplendent, 04 Aralık 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Evet O kişilerden asla scriptler alınamaz vermezler Çok sıkı çalı$an bir kadro Quaxis'in scriptlerine benzetirsin scriptleri ama Quaxis'in scriptlerini bulamazsin!!!Plevel 7 den a$$a kimsede zaten remote yoq bu yüzden çıkması imkansız o scriptlerin dı$arıya havalara girmek için etiket yapmayalım..! Enigman Unequip arkada$im bilip bilmedigin $eyler hakkinda yorum yapma.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Frasier Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Fnx Kendine Denilmesini İstemediğin Şeyleri Başkasına Söyleme.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Quaxis ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: resplendent, 04 Aralık 2004 15:22 tarihinde demiş ki: Evet O kişilerden asla scriptler alınamaz vermezler Çok sıkı çalı$an bir kadro Quaxis'in scriptlerine benzetirsin scriptleri ama Quaxis'in scriptlerini bulamazsin!!!Plevel 7 den a$$a kimsede zaten remote yoq bu yüzden çıkması imkansız o scriptlerin dı$arıya havalara girmek için etiket yapmayalım..! Enigman Unequip arkada$im bilip bilmedigin $eyler hakkinda yorum yapma.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Fnx Kendine Denilmesini İstemediğin Şeyleri Başkasına Söyleme.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar