Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server acarim diyenlere hazir bir world hazir bir scp hazir sistemler

Dread_Dance

Öne çıkan mesajlar

Eger İlgilenen varsa benim ile temesa gecsin eger gercekten acabilecegine inanirsim quaxis nebula sylveria lostland vede benim ekledigim scp ler olusan bir dünyayi acilmasi icin ücret talep etmeden gonderecegim ama kesin emin oldugum kisiye Msn [email protected][signature][hline]Samuray Olmak Ayricaliksa Ben Bir Samurayim Ninja Olmak Kancikliksa ben Bir Samurayim Adilik yapmak insanlara Mahsussa Ben Bir Hayvanim...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pause, 03 Aralık 2004 16:06 tarihinde demiş ki:
Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol

okadar emin olma ;)[signature][hline]|>Hepimizi yakan Havva diil mi ?<|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Loe-, 03 Aralık 2004 18:06 tarihinde demiş ki:
said:
Quaxis scriptleri public degildir ki? Kisaca "yavas" yollayin bir baskasina diyorum. Iyi gunler, mutlu yarinlar dilerim.. esenlikle kalin. lol

okadar emin olma ;)

alla alla :D[signature][hline]hiç bişeyim yok..bi FenerBahçem bi de karikatürlerim...
Ahanda Resmim:
http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=5164
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Gel gel... Öpüjem anlından :D Quaxis public olmaz, olamaz!!!
Ah bide sözünüzü tutsaydınız... Neyse, ben halen(sizi tanıdığım kadarı ile) umutluyum ;)[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq|Hadi, söyle sence ben neyim?
Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun...
Saygılarımla...

Rotweiler Quietsoul
Master Paladin of Clearness
Ce qui est impuissant, ce qui est peureux...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

okadar emin olma ;)

quaxis scriptleri public değildir.Xaelin,Tiger,Dmx ve ismini vermek istemiyorum bir kişide daha var benim bildiğim.ve bu scriptler bu kişilerden asla çıkmaz..[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet O kişilerden asla scriptler alınamaz vermezler Çok sıkı çalı$an bir kadro Quaxis'in scriptlerine benzetirsin scriptleri ama Quaxis'in scriptlerini bulamazsin!!!Plevel 7 den a$$a kimsede zaten remote yoq bu yüzden çıkması imkansız o scriptlerin dı$arıya havalara girmek için etiket yapmayalım..![signature][hline]Ardhath 29 Kasım 2004 22:18 Tarihinde Demi$ki: Herkez De Komik(!) bu Forumda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lucas1, 04 Aralık 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
said:
said:

okadar emin olma ;)

sende o kadar emin olma derim ;)

[Bu mesaj Xharloan tarafından 04 Aralık 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
resplendent, 04 Aralık 2004 15:22 tarihinde demiş ki:
Evet O kişilerden asla scriptler alınamaz vermezler Çok sıkı çalı$an bir kadro Quaxis'in scriptlerine benzetirsin scriptleri ama Quaxis'in scriptlerini bulamazsin!!!Plevel 7 den a$$a kimsede zaten remote yoq bu yüzden çıkması imkansız o scriptlerin dı$arıya havalara girmek için etiket yapmayalım..!

Enigman Unequip arkada$im bilip bilmedigin $eyler hakkinda yorum yapma.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...