Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 arkadaşlar daha önceden böyle bir topic açmıştım ama kimse bulamadı geçen gün slayerrr in server a girdim bu sistem kullanılıyodu slayerrr nasıl yapıldığıı buraya da açıklar mısın pls...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Closter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 gremlin gel bana yardima ihtiyacim var loginserver=195.174.192.113,2593
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kendi server ım için uğraşmaalıyım üzgünüm...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Closter giremiyorum acc yok gramlin ipni verirmisin[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 clarissa ben gizmorin oyundaki ip bunu dene"195.174.66.226,2593" ama az önce başladım beraber yaparıs... ama ip çalışmayabilir...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 dediğin gibi oldu Gizcim :) ip bul bana sıkıldım ya Giz yarıdm et bana ip bul Dark Realm çok lagde sıkılıyorum[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bide bunu dene buda olmazsa baggio nun yardımına ihtiyacım olcak... 192.168.0.1,2593[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Baggio bakarmısın :)[hline]Neden Tanrı sadece bir kalp verdi bize? ...Tanrı herkese ...iki ayak verdi yürümek için, ...iki el verdi tokalaşmak için, ...iki kulak verdi duymak için, ...iki göz verdi görmek için, fakat neden bir kalp verdi bize? Çünkü diğer kalbi başka birine verdi, Gidip bulmamız için...
Clarissa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ehehe bide Gizmorin bana kendi serverının ipsini ver [Bu mesaj Clarissa tarafından 13 June 2003 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 kardeşim server ip si çalışmıyo anlamıyorum delircem baggio ya özel mesaj attım görmedi sanırım bakalım nası halletces onu...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Biraz daha ayrintili anlatirsan cevap gelecektir.[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bayaa bi açıklayıcı anlattım aslında şimdi ip sorunum ip numaramı spere.ini ye yazıyorum açınca monitorizin ip ssss dio login.cfg ye yazıyorum bunu ama girmiyo server a 127.0.0.1,2593 yazıyorum o zmn girebiliyorum ama başkası giremiyo ve tabi serv. name de Menace Central oluyo... neyse şimdilik bunu geçelim de ben Staff nicklerinin nasıl renkli yapılabileceğini soruyom... şuna bi cwp verseniz pls...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Easly... [Events hebele] ON=@Click var.hede_hodo_kalkani {31 52} IF (==7) sayua 995,0,0,0 else sayua ,0,0,0 endif return 1 gibi mi ?[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Abicim o verdiğin ethernet kartı ip si yani ethernet kartı üzerinden insanlar serverına giremezler direk bir bağlantının ip si olmalı...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytheron UO Shard I www.thelastmage.com. _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 hmmm ben peki ip mi nerden öörencem :)))) winipcfg nin hangi sayfası?[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya bu konuyu ne zmn açsam kaynıyo konu şuna bi cwp verseniz pls slayer___ biliodu ya forumlara yazdım demişti ama öle bi msg bulamadım forumlarda bilen yazarsa sevinirim...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Biz de her actigin topicde diyoruz ki; sayua ile ancak yapilir, onu da etraftaki herkes gorur.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
fredy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 İyi kaynatmışlar konuyu Zuhzhzh[hline] İcq = 224455507 / Member Of Avenger -->> Wampire The Avenger <<--
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: gremlin483, 13 June 2003 17:51 tarihinde demiş ki: bide bunu dene buda olmazsa baggio nun yardımına ihtiyacım olcak... 192.168.0.1,2593[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock: Verdiğin IP Networkde Isen Network IP'sidir Çalışmaz :)[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558
Volumedblack Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 www.whatismyip.com dan öğreniliyordu sanırım?
nicotinee Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Buyrun Arkadaslar sizlere RunUO nick leri gibi renkli staff isimleri. Gule Gule Kullanın. [events gmfix] On=@Click if () findid.i_rune_incognito.remove karma 0 fame 0 kills 0 flags &~statf_criminal sayua 084a,7,0,0, {SERVER ADI} sayua 07d4,6,0,0, return 1 endif On=@DClick if () title SERVER ADI Staff Member elseif strmatch('',SERVER ADI Staff Member')) title endif On=@GetHit return 1[hline]Email: pamukadam@ttnet.net.tr | Icq: 730402 [Bu mesaj nicotinee tarafından 17 June 2003 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nicotine senin verdigin bu scriptde ornegin mehmet tikladi ahmet de gorcek yaziyi?
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 abi ip olayını çözemedim o kalsın da şimdi şu renk olayına bakcam olur umarım ha bide tables a bişi eklemek gerekio mu bunda nicotine[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
Gremlin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ya www.whatismyip.com dan baktım aldım ip yi sphere.ini ye yazdım ama server ı açarken sphere terminated by error -9 die bi error verdi konsol da da FATAL:Unable to bind listen socket ***.***.**.** port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! die bi mesaj verdi nedir sorun anlayamadım...[hline]Bir Arkadaşım "Bir Gün Herkes Fenerli Olacak" Demişti Bende Onayladım Tabiiki Öyle AMA DİĞER 364 GÜN HERKES ÖLÜMÜNE CİMBOM LU OLACAK VE TARİH TEKRAR YAZILACAK :rock: ANTİFENERBAHÇE :rock:
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bana ayni error servera iki kere ustuste restart atinca olmu$tu makinaya restart atinca geciyodu dene bi istersen kapadigin spheresrv task manager da duruyo da olabilir ctrl + alt + del den ara varsa sonlandir yoksa restart atmayi dene
Öne çıkan mesajlar