Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

''sizce tek çözüm kavgamıdır'' yeni olaylar beyler..toplanın etrafıma

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar..dayak yedim..pikniğe gittk..bu arakadş bizim kahraman..piknikte bıcak çekti..şerefsiz o kadar karanbole çektiki sırtımı kesip geçti...o an bi bogh yiyemedim..t-shirtmn arkası bir omzun diğer omuz hizasıdna kesildi..o an..neye uğradığımı şaşırdım..dizlerimin üstüne çktüm..bu panik oldu tabe..kötü kesti çünkü..karnımada bi tane vurdu i..ne tekme..yere serildim..o an arkadaşlar aldı lar hemen bıcağı..gerisini hatılamyroum..adanın hastahanesine kaldırmışlar beni...neye uğradığmı şaşırdım...cumay bu sefer harbi 2 kolunu kırcam..yeter be..nedir bu heriften çektiğim..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

Allaskına demedımmı ben demedımmı Bunu sana

Dedım bak bı oncekı topicinde dedım
wallada dedim

Sana bi plan yapar dedim Sinsidir böyle adamlar dedim, neye ugradıgını sasırırsın dedım.

Al işte gordun sımdı, tedbiri elden bırakmayacaktın ne kadar uyutsada yine bi hareket beklıyıcek sekılde etrafında tutucaktın adamı. Yazık uzuldum cok daha beter seyler olabılırdı.

Ha simdi sen napıcaksın, adam sana bıcak cekmıs boru degıl dusun bunu bi. Adamı öldür demıyorum yanlıs anlasılmasın ama eleman çok çok sağlam bi dayağı haketti.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen öfkelenme. Unutma, öfke acı verir. :-P
Ya ne beklion git ağzını burnunu kır itin. Hatta 15 kişi dalın. Madem sana bıçak çekmiş sen de ona adilik yap. Bıçak çekmek ne demek ya..[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

Anladığım kadarıyla 15 kişi dalmaya falan gerek yok, normalde zaten tek başına ağzını burnunu kırabilir, ama bence doğrusu okuldan attırıp bir de dava açarak süründürmektir. Ha, aynı durumda ben olsam ben de eşşek sudan gelinceye kadar dövmeyi tercih eder ve yapardım o ayrı ama mantıklı olan o değil. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman anlatır babam, eskiden vardı delikanlılar, güçlü olan döverdi, güçlü hırsını alırdı, güçsüz de en fazla yediği dayakla kalırdı diye. Şimdi adam çakı, levye, balta ne varsa çıkarıyor çekiyor. O yüzden etliye sütlüye karışmamak lazım.

Sat komandosu-ki adam martial artsı aşmış oluyor-kalbine giren bıçakla çat diye gidiyorsa, iki kere düşünün derim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ne demiştim sana?

said:
Her ne kadar iyi sağlıklı bir tavsiye olmasa bile söylüyorum aha söyledim..

Bi süre yanında bıçak taşı eğer 30 kişi gelirlerse sadece çekersin kimseyi yaklaştırmazsın.. Malesef bu aralar her dayağı yiyen ülkü ocağını yada tinerci arkadaşlarını toplayıp getiriyor benden söylemesi..

Sen ne dedin?
said:

ya millet ben öel bıçakla adamla ilgilenmem
bguune kadarda hiç adam toplamadım..olacağı varsa olur..30 kişi gelrise ''ne o dayak yedin şimdi arkana itlerini mi ladın derim.''..aaşka gelir..teke tek der..orda da bu sefer kırarım iki kolunu..sonra kaçarım abi..

Yukarda demiş gene birisi onu içeri atarlar bi güzel pataklarlar diye.. Öyle birşey olmaz merak etme.. Adam bıçaklayanlar 2 saat sonra gene serbest bırakılıyor.. Kaç kez gördük...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet şu sırtım geçin bi hele..çnkü kuruduğu için yara..omzumu kullanamıyorum...ama varya evini mevni her bokunu biliyorum..yeterki şu omzum geçsin..bütün yazı 2 kolu krık geçirisin i.ne...ya bide kız arkdaşımın önüne yaptı bunları...biri bağırdı dikkat bıçack var diye..dönene kadar..yedim bıçağı...ya meret bide derin geldi geçti..geçmez ki bu hemen..of yaa of...bi iyileşiyim varya...bu ona yetecek..ye terki bi iyileşiyim..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

Ya saçma saçma konusmayın bıcak emanet falan tasıması kadar buyuk bı durum yok

Olay şurda bitiyor: Hazırlıksız yakalanmasında

Adam bıcagı cıkaracagını bılse önlemini alırdı orada. Yani tedbirli olup hertürlü harekete hazır olması lazımdı

Ben soylemıstım hindir plan yapıyodur dıye ama neyse artık yapman gerekeni kendin belileyeceksin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bıcak falan boş işler harbi 2-3 arkadaş bulacan onlar tutup kuytu biyere çekecek direk dövmicen işkence 2 yumruk surata 2 yumruk t.şaa 2 yumruk göze kulağa... korkuta korkuta döveceksin korkudan işeyecek öldürecek gibi vuracaksın bidahaki yumrugu beklerken ağlıyacak...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

kimdi bilmiiyorum...bağırmsaydı dönmeyecektim..bu sefer bıcak saplanacktı..demkki gözünü bürüüşçço gün iyi dayak yedi..milltin içimde..dur şimdi de ben bunu rezil ediym falan ayağına kesti attı şerefsiz..ah ulan ah...bi görseydim..nerden geldeiğini bıçağın...şerefsiz hem arkma dönük hemde savunmasız halde bıcak sallıyo...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...