SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 arkadaşlar..dayak yedim..pikniğe gittk..bu arakadş bizim kahraman..piknikte bıcak çekti..şerefsiz o kadar karanbole çektiki sırtımı kesip geçti...o an bi bogh yiyemedim..t-shirtmn arkası bir omzun diğer omuz hizasıdna kesildi..o an..neye uğradığımı şaşırdım..dizlerimin üstüne çktüm..bu panik oldu tabe..kötü kesti çünkü..karnımada bi tane vurdu i..ne tekme..yere serildim..o an arkadaşlar aldı lar hemen bıcağı..gerisini hatılamyroum..adanın hastahanesine kaldırmışlar beni...neye uğradığmı şaşırdım...cumay bu sefer harbi 2 kolunu kırcam..yeter be..nedir bu heriften çektiğim..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 geçmiş olsun garip bi durum[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Aman gençler sakin. Ne öyle bıçak falan.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Çek kenara önce insanca konuş. İnsanlıktan anlamazsa onun anladığı şekilde konuşursun...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bnnm topic i hatırlıyosunuzdur dimi..onun evamıdır..aynı başlıkla açılmıştır...isteyenler bi de orayı olkusunlar..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=120430[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yokh yauvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: ultraaa, 08 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: yokh yauvvvv ???[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cidden bıçak mıçak ne oluyorz? sir'ın dediği doğru, atsınlar içeri, zaten içeride onu bigüzel pataklarlar, people are strange, when you're a stranger... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Allaskına demedımmı ben demedımmı Bunu sana Dedım bak bı oncekı topicinde dedım wallada dedim Sana bi plan yapar dedim Sinsidir böyle adamlar dedim, neye ugradıgını sasırırsın dedım. Al işte gordun sımdı, tedbiri elden bırakmayacaktın ne kadar uyutsada yine bi hareket beklıyıcek sekılde etrafında tutucaktın adamı. Yazık uzuldum cok daha beter seyler olabılırdı. Ha simdi sen napıcaksın, adam sana bıcak cekmıs boru degıl dusun bunu bi. Adamı öldür demıyorum yanlıs anlasılmasın ama eleman çok çok sağlam bi dayağı haketti.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hemen öfkelenme. Unutma, öfke acı verir. :-P Ya ne beklion git ağzını burnunu kır itin. Hatta 15 kişi dalın. Madem sana bıçak çekmiş sen de ona adilik yap. Bıçak çekmek ne demek ya..[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Anladığım kadarıyla 15 kişi dalmaya falan gerek yok, normalde zaten tek başına ağzını burnunu kırabilir, ama bence doğrusu okuldan attırıp bir de dava açarak süründürmektir. Ha, aynı durumda ben olsam ben de eşşek sudan gelinceye kadar dövmeyi tercih eder ve yapardım o ayrı ama mantıklı olan o değil. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende gelirim hatta tüm paticik camiası olarak saldıralım kemikılda buz getirir :d[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Her zaman anlatır babam, eskiden vardı delikanlılar, güçlü olan döverdi, güçlü hırsını alırdı, güçsüz de en fazla yediği dayakla kalırdı diye. Şimdi adam çakı, levye, balta ne varsa çıkarıyor çekiyor. O yüzden etliye sütlüye karışmamak lazım. Sat komandosu-ki adam martial artsı aşmış oluyor-kalbine giren bıçakla çat diye gidiyorsa, iki kere düşünün derim[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: ultraaa, 08 Haziran 2005 23:48 tarihinde demiş ki: yokh yauvvvv ROFLMAO sen beni öldürdün allahta seni öldürsün LOL düştüm sandalyeden :-D[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben ne demiştim sana? said: Her ne kadar iyi sağlıklı bir tavsiye olmasa bile söylüyorum aha söyledim.. Bi süre yanında bıçak taşı eğer 30 kişi gelirlerse sadece çekersin kimseyi yaklaştırmazsın.. Malesef bu aralar her dayağı yiyen ülkü ocağını yada tinerci arkadaşlarını toplayıp getiriyor benden söylemesi.. Sen ne dedin? said: ya millet ben öel bıçakla adamla ilgilenmem bguune kadarda hiç adam toplamadım..olacağı varsa olur..30 kişi gelrise ''ne o dayak yedin şimdi arkana itlerini mi ladın derim.''..aaşka gelir..teke tek der..orda da bu sefer kırarım iki kolunu..sonra kaçarım abi.. Yukarda demiş gene birisi onu içeri atarlar bi güzel pataklarlar diye.. Öyle birşey olmaz merak etme.. Adam bıçaklayanlar 2 saat sonra gene serbest bırakılıyor.. Kaç kez gördük...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu arada konuyla ilgili olarak bence adamı dövmek cok daha cazip geliyor sana su an ama sikayetci olman cok daha iyi. yada önce sikayet et. okuldan falan atılsın rewendorun dedigi gibi. sonra döversin.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya millet şu sırtım geçin bi hele..çnkü kuruduğu için yara..omzumu kullanamıyorum...ama varya evini mevni her bokunu biliyorum..yeterki şu omzum geçsin..bütün yazı 2 kolu krık geçirisin i.ne...ya bide kız arkdaşımın önüne yaptı bunları...biri bağırdı dikkat bıçack var diye..dönene kadar..yedim bıçağı...ya meret bide derin geldi geçti..geçmez ki bu hemen..of yaa of...bi iyileşiyim varya...bu ona yetecek..ye terki bi iyileşiyim..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bak sana daha önce söyledim gene söylüyorum.. Yanında bıçak taşı..!! Şimdi gideceksin adamı dövmeye ne olacak? Gene bıçak çekecek.. Sen ne yapmayı düşünüyorsun?? Aikidomu yapıcan gene adama?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya kardeşim adamın bıak çektiğini gçröedimki..görsem..z..cem belasoını ama..göremdim işte...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya saçma saçma konusmayın bıcak emanet falan tasıması kadar buyuk bı durum yok Olay şurda bitiyor: Hazırlıksız yakalanmasında Adam bıcagı cıkaracagını bılse önlemini alırdı orada. Yani tedbirli olup hertürlü harekete hazır olması lazımdı Ben soylemıstım hindir plan yapıyodur dıye ama neyse artık yapman gerekeni kendin belileyeceksin.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Abi bıcak falan boş işler harbi 2-3 arkadaş bulacan onlar tutup kuytu biyere çekecek direk dövmicen işkence 2 yumruk surata 2 yumruk t.şaa 2 yumruk göze kulağa... korkuta korkuta döveceksin korkudan işeyecek öldürecek gibi vuracaksın bidahaki yumrugu beklerken ağlıyacak...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kimdi bilmiiyorum...bağırmsaydı dönmeyecektim..bu sefer bıcak saplanacktı..demkki gözünü bürüüşçço gün iyi dayak yedi..milltin içimde..dur şimdi de ben bunu rezil ediym falan ayağına kesti attı şerefsiz..ah ulan ah...bi görseydim..nerden geldeiğini bıçağın...şerefsiz hem arkma dönük hemde savunmasız halde bıcak sallıyo...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siyah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yalan-yılan hikayesi olmuş biraz artık[signature][hline]The Refute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: siyah, 09 Haziran 2005 02:18 tarihinde demiş ki: yalan-yılan hikayesi olmuş biraz artık o nasıl oluyo be hocam??[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar