Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Belki bir tek bende oluyor ama ben insanlar bana birşey söyledilermi ingilizce cvp veresib geliyor. 2-3 kezde verdim bana özentiymişim gibi baktılar. İngilizce kompozisyon sınavında you yerine u kullanmadan kırılan puanlar + are kullanmak yerine kullanılan r +why yerine kullanılan y ler bana çok puan kaybettirdi. Başka problemi olan yassın ,paylaşalım...[signature][hline]kO yoQ artıK
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 i dont have any prob. with this game. i mean , i can still seperate the real life and the game. u know , actually there is one thing i can offer u; "GET A LIFE"[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 lol :D[signature][hline]kO yoQ artıK
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 real kalmadı :([signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Marl0_on, 08 Haziran 2005 01:56 tarihinde demiş ki: real kalmadı :( En doğru cevap :S[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 55++ Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Server: Beramus
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 7 kırık :([signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Oyun calıssaydı devamsızlıktan kalırdım herhalde ama oyun calısmıo bşi allahın patiside yardım etmiyo saten[signature][hline]Hell Was Full So I Came Back..
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 KO yok artik(birakamiycam)[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bozuk gözler..Kırık bi sırt..Uyksusuz geceler..Bazı önemli arkadaşlıklar..filan..Değer hepsine inşallah :D
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aıleyle her gece kavga kız arkadasınla tartısma ınsanların psıkolojık sorunlu gozuyle bakması sırt ağrıları goz bozulmalrı... vs. ama muhtesem arkadaslıklar var ve dunyanın kahrolası pisliğnden kurtulmak için bı yol bence[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aynen katılıyorum..en iyi kaçış yolu..
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bırakmanın bir yolu varmı? Ben charımıın şifresini sacma bişi yapıp sonrada o şifrenin oldugu kagıdı ezberlemeden yakmak gibi bişi yapabilirim. Öss kıla gitti :D
KaKsi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Knight online ı bırakmanın tek yolu, oyunu uninstall edip uzun bir süre internetten uzak yaşamak...[signature][hline]Bir insanın nick'i neyse kendisi de odur. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. http://forum.paticik.com/view.php?id=120703
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tribula her zaman ki gibi tak koymus cewabı basladıımdan beri millet bana odaklandı annem kuzenler kankalar zart lar zurtlar hele bi kanka war nerde sülük kız ayarlıo yeterki bırakıyım die ama yok bıramıcam :F bide dısarı cıkınca öğlenleri günes e cok küfür sallıom walla[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:Academy Class:Warrior Race:El Morad
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 :) lol[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 evden dışarı sırf market ve okul için çıkıyorum. aşırı asosyalim.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm | Buffy_Firestorm LvL: 4x | 3x Class: Rogue-Assassin | Buffer Priest Race: El Morad | El Morad Clan:The_Others² | - National Point: 2xxx | 100 Server: Ares | Ares
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 SEvgilim ÇAgırıyor Gidemiyorum :([signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
marinda Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla oyun baydı artık 2 serverda oynadım we ii bişeler yaptm.Arkadaslıklar kurdum ama artk baydı.Gözler bozuldu sırtım da öle .oyunu 2 gündür oynamıyorm habire geziyorm süper oluyo:S. bırakmanın yolu da belli herşeyinizi arkadaşa wern charı bi daha acınca zati bırakıyosunuz kalbinize iniyo
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yada shouttan şifrenizi yazın :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ingilizcem ve türkçem zayıf gelio :D
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ne problemi konustuummu var oyunda biri pm atıo 5 dk sonra ana avrat birine ben atıom slm die 2 dk da ona ana avrat hayatımız kufur oldu ne bu terbiyesizlik kardesim az efendi oynaıyn oyunu. A.k :D[signature][hline]AccuraCy_Lord _OneKnightStand_ Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x
Öne çıkan mesajlar