GEd Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 http://imdb.com/title/tt0401233/ ilginc bi movieye benziyor ilgilenenler icin torrent adresi http://www.dvdr-core.org sitesinde , anime bolumunde ayrica dvdr-core sitesinde daha baska anime movielerinin dvdlerine ulasmak mumkun filmi su anda indiriyorum bende,izledikten sonraki izlenimlerimi aktaricam buraya [Bu mesaj GEd tarafından 09 Aralık 2004 05:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 subtitle lazim 2cdlik versiyonu icin... varmi kimsede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 filmi cektim gelen film 4.7 gb dan buyuk oldugu icin dvd shrink ile sikistirip dvdye yazmak gerekiyor buarda. biraz goz attip ,tamamani izlemeye firsatim olmadi ama ilk dikkatimi ceken 3 boyutlu bi anime olmasaydi her an hareketli mekanlar ,her an degisen bi acidan izleniyor film daha once bu tip bi animasyon gormemistim :) filmin konussu nasil cikacak onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 gits'in yaratıcısı shirow masamune tarafından yaratıldığından izlenecekler listeme ekledim.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantasiam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 süper tasarlanmış bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 appledeed in türkçe altyazısı eklenmiş.... Appurushîdo Filminin Altyazýsý Sisteme Eklenmiþtir http://www.divxplanet.net/altyazi_.php?id=12417 iyi seyirler[signature][hline]www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html ugrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 1100 cdlik ve 40 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bastan sona aksiyon dolu bir anime nerdeyse.. ben begendim şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Anime hakkaten güzel ama grafikleri beğenmedim valla ghost in the shell innocence nin grafikleri benim açımdan bu animeye 5 basar[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Öyle yada böyle anime sınırları aşarak devam ediyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ilk cıktıgında izlemiştim cok guzel bi anime olmus tavsiye ederim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Delikanlı anime karakteri alır baltasını okunu kılıcını girer ağız göz. Tabanca top tüfek robot olmaz öle anime pyufff. :P işin şakası tabi.. Hoş anime çizimleri falan tam izlemedim ama gerçekten hoş görsel açıdan ama elmatohumu die bi anime nie yapılır ben anlamadım.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ahahahha sadlgufdhfhg[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bunca vakit izlemediğime yanarım, neyse en azından süper kalite yeni çıkan bir sürümünü görme fırsatım oldu. öncelikle bayıldığım nokta animasyon, bazıları eleştirmiş ama sırf cgi ile yapılan bir filmi anime hissi verecek şekilde elden geçirmişler. bana biraz sonradan yapılan a scanner darkly'i hatırlattı bu açıdan. ve hareketler herhalde motion capture ile yapılmış, son derece gerçekçi. ben bu anime benzeri tarz nedeniyle ff: advent children'dan filan daha çok beğendim şahsen. aksiyon sahneleri süperdi özellikle. :) hikaye anladığım kadarıyla masamune shirow'un elinden değil, yapımcılar kendileri uydurmuş appleseed evreni üzerine. fena değil ama daha iyi olabilirdi. yine de beğendim. şimdi saga ex machina çıkacakmış iki ay içinde filan, onu bekliyorum merakla. animasyonu çok daha iyi olacak gibi eğer poster gibiyse bütün film. ha bu arada deunan da süper, shirow abi biliyor heroine yaratmayı. :) bir de gatling cannon dolu film, ondan da acayip keyif aldım, öyle böyle değil! :D [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 16:35 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Çok kaliteliydi bu film hakkaten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 appleseedler gibi güzel cgilar sölesenize hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 yeni filmi çıktı geçenlerde, izleyemedim henüz gerçi. bir de tv serisi vardı 2 yıl önce çıkan ama pek iyi değildi animasyonu maalesef. bunun gibi full cgi iyi yapım fazla yok. knights of sidonia serisi var son zamanların cgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar