CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Valla son gunlerde ortalama 4 saat uyuyorum maalesef:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çok uyumak ,az uyumaktan daha kötü bence.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bence 4:30 5 saat yada 4saat onların arasıdna bişi :)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ikisinin ortası en iyisi...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Dale, 09 Haziran 2005 16:43 tarihinde demiş ki: yuharaaaa... ne yatışmış be! Çoğunlukla 2-3 gün uyumadığım hesaba katılırsa değil.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uykuyu vücutta isteyen tek organ beyin(kas uykuya değil dinlenmeye ihtiyaç duyuyor), beyninizi aldırın uyumayın. tamam saçmalamazsak uykunun gün boyunca sahip olduğunuz enerji seviyesiyle alakası yok ama şunla alakası var düzgün uyku alamazsanız beyin uyku sırasında yapmaya çalıştığı allocation işini(bütün gün alınan bilgilerin düzenlenmesi) yapamadığından düzeni bozuluyor ve saçmalıyor. asıl çok uyumak zararlı, ondan genel olarak tavsiye edilen havanın karanlık olduğu zamanda hep uyumak, bunun sebebiyse metabolizmanın gün saati ile deişmesi, yani güneş barınca metabolizma yavaşlayıp uyuzlaşıp zaten sizi bir şekilde uykuya itmeye çalışıyor. bununda bir sebebi vardı da neydi hatırlayamiorum. işin en ilginç tarafı aslında insanın ne kadar uykuya ihtiyacı olduğunu daha çözememiş olmaları, genel olarak 8 saat densede bu 8 saatin çoğunda beyinde bir şey yapmıyor vücutta zaten uykuya ihtiyaç duymuyor. beyin belli aralıklarla aktivitesini arttırıyor(REM uykusundaydı galiba) onun dışında bir olayı yok. bence olabildiğine az uyumak en güzeli, sonuçta hep günde 8 saat uyumak demek hayatın 1/3ünde uyumuş olmak demek, ha bunu diyorumda uyumuyormuyum hayır çok severim ohhh uyusam hatta şimdi :)[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eğer 7 ile 12 arası hazırlanıp çıkmam gerekiyorsa uykumu 8 saate ayarlıyorum ama sonraki gün bütün evde isem 10 ila 12 saat değişir :) Uyumak güzeldir[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ergenlık donemınden sonra genelde 7-8 saat uyumak hem erkek hem kadınlar ıcın ıdealdır.Gece bellı bır saatten sonra uyuma hormonları etkınlıgını kaybedecegı için uyumak daha zorlasıyormus.Ayrıca cok uyumak -10 saatten fazla- belki bu yaşlarda bir zarar getırmez ancak ılerıkı yailarda cıddı kalp ve damar hastalıklarına yol acabılıyormuş.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 6 - 7 saat uykumu özledim artık hem çalışmak hem okumak acayip zor bişi :( sabah 8 den saat 3 e kadar dershane ordan iş yerine geç 12 ye kadar kal iş yerini kapat eve git saat 1 oluyo 2 3 saat ders çalış uyuklayarak yat sonra 4 5 saat uyu tekrar aynı tekrar aynı arada sırada geç kalkıyorum yarım saat bi saat şanslı sayıyorum kendimi :) şu 19 haziran bi gelseydide kurtulsaydım diye yalvarıyorum artık !![signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt [Bu mesaj kermit tarafından 09 Haziran 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 her insanın aslında biolojik bi saati var işte uyuma ve uyanma bunu ayarlıo nasıl uykumuz gelio fln fln işte bence hep aynı vakitte yat ve aynı zamanda kalk belli bi süre sonra kendini daha dinç hissedersin test edildi ve onaylandı benim tarafımdan!:D[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uyku güzel bir şey ya.huzurlu falan.az uykuyla ben bitkinlikten öte huzursuz oluyorum, çok garip uyurken güvendeyim falan. ama gece daha yorgun olmak bioritim gerçekten kişiye göre değişiyo, genellemeler genelde düzenli bir hayata göre yapılıyo ki üniversite, yaz ayları, ne biliym finaller falan zaten düzensiz direk.istediğiniz gibi uyuyun bırakın yaa öyle ben uyurken yaşamadığım saatler diye düşünmeyin sakın, o huzura da ihtiacı vardır kesin bünyenin. adı bile güzel ya..uykum geldi yanlz.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uyku düzensizliğim yüzünden busene azkalsın çakıyodum.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar