Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 acep bu çizgi filmi hatırlayan var mıdır? "eyçbibi, iyi tivi" (HBB) zamanlarında gösteriliyordu televizyonda. Doktor Gangreen vardı. Katil domatesler olurdu. Saçma sapan absürt olayları izlerdik. klasik "kötü adam - iyi adam" çizgi filmi. ancak kobra gibi büyük savaşlar olmuyordu. ya da x-men gibi sürekli dünyayı kurtarmıyorlardı. ancak domateslerle dünyayı ele geçirmeye çalışan çılgın bilim adamıyla mücadele eden gençleri anlatırlardı. fazla ahım şahım bir çizgi film olmasa da, domatesler konusunda yaratıcılıkta sınır tanımadıkları için ilgimi çekerdi. bir iki link şeysi: http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/ShowMainServlet/showid-9129/ http://www.imdb.com/title/tt0124229/[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 heyçbibide hatırladıgım haftalık olarak aynı verilen ayrobik programı ve bu domateslerdi fena değildi ama ozamanlar p0wer rangerslarda veriliyordu ben onu tercih ediyordum sonra büyüdümm bıraktım :d[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bunun filmi de vardı diye hatırlıyorum...?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bunu değil ama bundan daha eskinden magic knight adındagayet sağlam bi anime verirlerdi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bı anıme daha vardı burda ısmını hatırlamıyorum bole bı cocuk vardı motorcuydu bıde delı annesı vardı kadın sosyetıktı fılan asık oldugu bı kız vardı cocugun adını hep kawasakı olarak hatırlıodum ama onun bı motor amrkası oldunu ogrenınce cocugun ısmınıde unuttum hatta bı bolumunde buyuk bı yarış vardı ogluna uyuzluguna annesıde katılıyordu yarısa (yarıs araba&motor karısıktı) bu cocugun sevdıgı kızda katılıyordu yarıyolda esya ıstıolardı donup getırmeyenı gecırmıolardı kural olarak cocuktan kadın kılodu ıstemişlerdı bunun yakın dostunada aynısı cıkmsıtı ama o bu cocugun annesının ıc cakmasırı cekmecesını calıp getırıodu komple buda bulamıodu don sonra kız arkadası gecerken ordan durdurup kızdan yalvar yakar donunu alıyordu o sırada annesınden kuvet ıstemişler annesıde evlerındekı kuvetı sokup getırmıstı bu cocuk aww efektıyle cokmustu bıde annesı azalamıstı ıc camasırlarımı senmı aldın yaramaz cocuk fılan dıe en sonunda hıcbırı kazanamamıstı yarışı bıde bızımkı eve gıttıgınde kuvetıde bulamıyınca sırılsıklam kalmıstı fılan annesı ıse uyuzluguna arkadaşıyla beraber sounadan aramış bırazdan jakuzıye gırıyoruz demişti :) bide bı bolumde bu kaza yapmsıtı annesı ıle d3evamlı dıdıstıklerıne ve annesının oglunu sevmıyo ımajı aldıgımıza ragmen kadın motorsıkletten nefret ettıgı halde motorla daha hızlı gıdıcekelrı ıcın kabul etmıs bıde ustunde bole cok cancanlı kıyafet vardı kokteylden buluolardı kadını kadın etegını yırtıodu motora bınıp ogluna gıtmek ıcın ben korkunc etkılenmiştim o bolumden[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bone eski çizgifilimleri hatırlatıp durma e-mule zaten sınırda çalışıyo, bide senin hatırlattıklarını indirmeye kasıyorum. :([signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 nightstalker bunu izledin mi peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 anam böe bişi vardı dimi ne kötüyüdü köt değildide sevmezdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2007 Filmi de var bunun, pek severdim kendilerini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar