Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Evet arkadaşlar en sonunda xp'de sorunsuz olarak daggerfall oynamanın yolunu buldum.. Fileplanette eşek kadar dosyası varmış nasıl göremedim acaba bunu bunca sene.. Şimdi bu adresten dosyayı indiriyoruz.. C:dagger klasörüne extract ediyoruz (klasör ismini değiştirmeyin z.cfg kıllık yapabilir).. Dagnt5x dosyasını çift tıklayıp install ediyoruz.. Daha sonra dagger klasörüne girip, z.cfg'yi notepad ile açıyoruz.. pathcd e:daggerarena2 satırını göreceksiniz.. e: yerine kendi cd sürücümüzü yazıyoruz.. Zaten e ise hiç dokunmuyoruz.. Setup'a girip ses ayarlarını yapıyoruz.. Üstelik sesler gayet güzel çalışıyor!! Sadece menüde biraz takılıyor sesler ama oyun başlayınca düzeliyor.. CD'mizi takıp oyuna dagger.exe'ye çift tıklıyoruz ve işte çalışıyor!! Bende şimdi hemen Lvl 18 Werewolfumun saveini bulup oyuna dalıyorum..![signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 08 Haziran 2005 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Allah allah bi tek ben bilmiyormuşum galiba.. Kimseden ses çıkmadığına göre...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Hmm 41mb koyar bana da mutlaka birine indirtcem Saolsın çok merak ediodum bi oynıyım bakiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Aldım bende, nezaman oynarım bilinmez ama istediğim zamanda çalışmasını isterim tabi =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Basligi okuyunca aklima "xp de daggerfall oynamak yada oynayamamak iste butun sorun bu" diye tamamlamak geldi. Allahtan ben hala win98 kullaniyorum boyle sorunlarim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
billur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Birisi şu daggerfall cdsini bana yollasa ben de oynıcam ama ;)[signature][hline]**raspy voice** Join the dark side! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Zamanında en sevdiğim oyundu, ama şimdi gözlerimi bozmaya niyetim yok :p Zaten bi dungeon'a girip 3 gün sonra çıkmaya vaktim de yok. Obvilion'u beklerim anca..[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uya fileplanet ızın wermıo zaten[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dünyanın en zevkli oyunu tartışmasız. rpg frp oynarım diosanız ve bu oyunu oynamadıysanız direk yükleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok güsel oyun tartışmasız, ancak grafikleri artık yeterli gelmiyor bana, umarım oblivion'a daggerfall havasını ve atmosferini katabilrler. gel artık Oblivion gel[signature][hline]WoW Warsong (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 09 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki: uya fileplanet ızın wermıo zaten Üye olman gerekiyor fileplanet'a.. Bedeva zaten üyelik..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yılbaşında gelcek oblivion daha bekleyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yanlış hatırlamıyorsam Obilivion'da Daggerfall gibi olacakmış.. Random olacak yani birçok şey...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Morrowind gibi olmasın da....allah korusun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar