Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aslında bunları Şahan'a yollamak lazım Cevizkıran da kullanır[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tarih_hastası ile ilgili son gelişmeler..Beni tekrar görmek çok güzelmiş... Kendisine tarih pastasi dememizin hoşuna gittiğini söyleyebilirmiş. Ankaradaysam 17 Haziran MHP genel merkezine gelmemi tavsiye edecekmiş. Merak etmicekmişim Çankaya'nın ilçesi Balgat'taki Bozkurtlar grubun yöneticisi olduğundan hiçbir zarar ve kötü niyeti yokmuş. Yaşamın parolası 2 taneymiş. "Bilgi" ve "İmkansızı başarmak" Neyseki MHP genel merkezine gelirsem,yani orada buluşalımmış.Onun yalanladığımız bütün bilgilerini bana gösterebilirmiş. Gerçek olduğunu kabulüm olacakmış. Allah benimle olsunmuş. -Not: Ankara'da değilsem hiçbir sorun yok demekmiş. İstersem gelirmişim, gelmezsem umrunda olmadığını belirtmekteymiş.-[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 30 Mayıs 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Tarih Hastası=c/p:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 biz onu (((--diablo_tyrael-_)#½{])) iken de seviyorduk[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ozel mesajımdan manzaralar: ----------------------------------------------------------- Tarih_hastasi, 30 Mayıs 2005 09:41 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- "bende ulku ocakalrı teskılatının bır ajanına ait dıye bılıyordum bı ara bızı ankara genel merkezdekı turkculuk burosuna mı ne cagırmıstı ınanmıyosanız gelın dıye" İyi ki yaptın. Seni unutamayacağım yurttaşım. Ama Benim tarih konumla bu ne alakası var ?.. Bir daha yazarsanız kendine dua etmeniz gerekir.[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yalan bunlar. Uydurmalar böyle.. Yalanlarımı doğrularsınız, doğrularımı yalanlarsınız. Tarikat, Parti, Örgüt, Grupla hiçbir bağlantım yoktur. Ben Öğrenciyim. Sadece Paylaşımcı yapıyorum burada. Kahrolası siz solcular beni baltalamaya çalışıyorsunuz. Ne ülkücü ne de türkçüyüm ben? Ülkü ocaklarına hiç girmedim. Atatürk'ün ilkelerinden biri olan Milliyetçisiyim ben. Adolf Hitler hayranı değil, Kemalistim. Vatanseveriyim. Benim yazdıklarıma sadece hippi ve solcular tepki verebilir. Ama görüşlerine saygılıyım.. Hiç kimseyi tehdit etmiyorum. Özel mesajda yazdıklarım gerçekdışıdır. Psikoloji tehdittir. Beni eleştirenler, sevmeyenler ve beğenmeyen kişilere öyle psikoloji tehdit ederim. Hackturk.us'ta böyle tabii.. Benim attığım özel mesajlar ciddi ciddi rahatsız ediciyse üzgün olduğumu söylemek isterim. Aşırı tepki verirdim eski komunist solculara.. Beni düşman olarak bakmaya devam ediniz solcular, Atatürk'ün sözünden çalan "Ne Mutlu İnsanım Diyene" diyen Kurdolif ve kendini Türkiyeli sanan insanlar.. Benim yazdıklarıma yorum yapacaksınız eleştirebilirsiniz ya da başka birşeyler yazabilirsiniz ama benim hakkımda aleyhtarı şeyler yazmayınız. tarih pastası, Ruh hasta, C/P'ci, Ülkücü ajanı, gibi hoşuma gitmeyen isimleri yazmayınız. Admine birçok mesaj attım. Nickimi değiştirmek diye.. Adamdan zıt yok.. Herhalde siz gibi uyuyordur.[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Kemalıstım deme hıc bı kere karsınde dırek benı bulursun Kemalızm ne bılmeden zırt zırt atma burada gardırop ataturkcusu senı Kemalızm ataturk ılkelerınden olusur ve ataturk ılkelerınden Mıllıyetcılık ılkesı kesınlıkle Irkcılıgı reddeder asırı akımları reddeder turkculuk ve turancılık dahıl nası lkemalıstsın sen habıre baska ulusları hor goruyor turk ulusunuda degıl turk ırkını yuksek yazıyorsun akıl mantık ve ılım kullanamdan baskaların yazdıklarını bırebır dıkte edıyorsun burda ne mutlu turkım dıyene sozunu savunuyor gorunuyorsun oysa ataturk o sozu ne mutlu turk ırkındanım anlamında soylemedı ne mutlu bu ulusun evladıyım anlamında soyledı oysa sen azınlıklar dıyor ayrımcılık yapıyorsun postlarında ve ataturkun ulsamaya calsıtıgı turkıyede azınlık yoktur ınancını baltalıyorsun turkıyelılık sozunu elstırdıgın halde bunu cıakran adamalrın ekmegıne yag suruyorsun asırı mıllıyetcı dusuncelerı uyandırıp ınsanalrın baska uluslara hor bakmasını tetıklıyorsun resmen Bumu Kemalızm bumu Ataturkculuk ıste 80 lerdekı bokun aynısı ulkucu tayfa kendıne ataturkcu der ne olursa boku solcualra atar Solcular kendılerıne Kemalsıt der her boku ulkuculere atarlar bravo yasatın bu ruhu o cok ovunerek yazdıgın eskı turk devletlerı dusman yuzunden degıl bu ruh yuzunden yıkıldılar turkuz dogruyuz calıskanız habıre bırbırımızı yerız habıre bırbırımızle dalasırız ancak bıcak kemıge dayandıgında bırlık oluruz ondada ıs ısten gecmıs olur herıfler zorla sevr ı hortlatmak ıstıyor bu vatanı parcalamak ıstıyorlar bu yuzden azınlık kartını canlandırmaya calısıyorlar sızde habıre ırkcı turk propagandası yapıp mılletın aıznlıklardan kopmasını saglıyorlarsunuz azınlıklarla turklerın bagları koptugu anda sevr gelıcek onumuze yenıden annamıyormu o ufak kafalarınız turkluk bılıncını canlandırmanız bu ulkenın yararına degıl zararına su durumda ermenılerı yahudılerı kurtlerı dıslıyorsunuz habıre hor goruyorsunuz oysa adamlar su anda avrupaya bız mutluyuz bıze karısmayın dıyorlar ılerde ya adamalr sıkılıp bıze karısın derlerse ne halt yıyceksınız ustun turk vasıflarınız kurtarmıycak memleketı evet belkı savasıcaksınız ama kazansanız bıle masa absında kaybedıceksınız gene ve bu propagandaların sızı goturucegı yer o masadır yeter artık bır ınsanın turk olamsı ıcın ılla orta asyadan bılmemkacıncı kusaktan oguz turku olması gerekmez turkum dıyen herkes turktur aynı kafayla devam et forumalra Harun Yahyadan yazmaya devam yahudı karsıtlıgını hortlatkı amerıkan senotosu yahudı karsıtlıgına akrsı aldıgı casus bellı yı kullanıp savas acsın aynı kafayla devam devam bı yerde acık acık yazdın turkculuk burosunda calısmaktayım dıye sımdıde reddet bakalım ve devam et asırı propagandanı yaymaya az kaldı el bırlıgıyle ıcten parcalıycaksınız bu ulkeyı ondan sonrada bız ne yaptık dıyıp mol mol bakıcaksınız aynen devam[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 @Viktor: +çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 viktor +1 bal damlio resmen[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Tarih_hastasi, 31 Mayıs 2005 09:57 tarihinde demiş ki: Kahrolası(?) siz solcular beni baltalamaya çalışıyorsunuz. Benim yazdıklarıma sadece hippi ve solcular tepki verebilir. Ama görüşlerine saygılıyım.. (?) Hiç kimseyi tehdit etmiyorum.(!?) Psikoloji tehdittir(!?). Beni eleştirenler, sevmeyenler ve beğenmeyen kişilere öyle psikoloji tehdit ederim. (!?) Admine birçok mesaj attım. Nickimi değiştirmek diye.. Adamdan zıt yok.. Herhalde siz gibi uyuyordur. (!!)[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ehuehöy, ehehehöy :) baya iyiymiş bura ya daha sık geleyim. bu arada admin yazmış kodları, açmış nick değişimini, uyumuyor yani hehe.hehe dedim orada da çelişmişiz ondan.eheöy.çok eğlenceli burası.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hoşgeldın gel gel panayır var burda :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Tarih_hastasi, 31 Mayıs 2005 09:57 tarihinde demiş ki: Kahrolası siz solcular beni baltalamaya çalışıyorsunuz. Biz pis koministlerin basinin altindan cikiyor her sey, sallandircan bir iki tane[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tabe vatanhainiyiz zaten dimi?oldu[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Tarih_hastasi, 31 Mayıs 2005 09:57 tarihinde demiş ki: Admine birçok mesaj attım. Nickimi değiştirmek diye.. Adamdan zıt yok.. Herhalde siz gibi uyuyordur. http://my.paticik.com/nickdegistirme.php uyan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Şunları sana kesin cevabımı söyleyeyim Viktor. Ben Sahtekar değilim.. Atatürk'ün ilkelerine saygı duyuyorum. Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Ulusallık, Milliyetçilik ve Devletçilik. Türk milliyetçilik ırkçılıkla bağdaşamaz. Ülkücülerin asıl ismi Türkçü'dür. İlk defa Rusya'da çıkmıştır Komunistlere karşı amacıyla kurulmuştur. Turancılık fikri, Türk Birlik fikri tabii.. Beni yanlış anlıyorsunuz. Irkçı değilim. Adolf Hitler'in kitabı "Kavgam"ı okuyorsam önemli değil, Adolf Hitler ile ilgili bütün kitaplarım var. Bunları okumuş olduğum beni ırkçı yapmaz. İkinci Dünya Savaşı'yla merakım vardır. Milliyetçilik konusuna dönelim. Bu ne demek olduğunu çok iyi anlarım. Cumhuriyet devrimi ayrıca milliyetçi bir devrimdir. Bu milliyetçilik ırkçı bir yapıda değildir. Yurtseverlikle sınırlıdır. Bu devrimin amacı, Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının korunması ve ayrıca Cumhuriyetin siyasal yönden gelişmesidir. Bu milliyetçilik, tüm diğer ulusların bağımsızlık haklarına saygılıdır; sosyal içeriklidir. Yalnızca anti - emperyalist olmayıp, aynı zamanda gerek hanedan yönetimine, gerekse herhangi bir sınıfın Türk toplumunu yönetmesine de karşıdır ve nihayet bu milliyetçilik Türk devletinin vatanı ve halkı ile bölünmez bir bütün olduğu ilkesine inanmaktadır. Haksız değil miyim ? Propangayı hiç yapmıyorum. Benim yazdıklarım Türk Tarih Kurumuna kesin uyuyor. Milliyetçilik sadece değil. Cumhuriyetçilik, Devletçilik ve Milliyetçilik uyumu var yazdıklarımda. Anti-Emperyalizm hakkında iyi bilgilerim var bu tarih bölümünde yayınlarsam iyi olmaz diye düşündüm. Ne sağcılar ne de solcuların bildiği tüm bilgiler elimde duruyor. Sağcılar ve Solcuların ismi değiştirilmelidir birbirlerine kavga etmemesi gereklidir. Futbol takımı hiç olmaması gerektiği budur. Solcuların ismi yerine Ulusal ya da Devrimci olmalıdır. Halkçı olabilir. Sağcılar da Cumhuriyetçil, Devletçi ya da Milliyetçi olabilir. Ben Türk milliyetçisiyim. Irkçı ya da turancı değil ama ben sizin de olduğu gibi AB'ye karşıyım. Ben Harun yahya hayranı değilim. Onun da ajan değilim.. Hz.Muhammed ve Allah'a karşı dolu sevgim ve saygım olduğu için islam sitelerine sürekli giriyorum. Harunyahya yı unut bilgilere bak. Ne kadar önemli bilgiler var. Yine de milliyetçiliğii söylemek isterim. Kemalist devrim ayrıca milliyetçi bir devrim idi. Kemalist milliyetçilik ırkçı bir yapıda değildi. Bu devrimin amacı, Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığının korunması ve ayrıca Cumhuriyetin siyasal yönden gelişmesi idi. Bu milliyetçilik, tüm diğer milletlerin bağımsızlık haklarına saygılı idi. Yine bu milliyetçilik, sosyal içerikli bir milliyetçilikti. Yalnızca anti - emperyalist değil, aynı zamanda gerek hanedan yönetimine gerekse herhangi bir sınıfın Türk toplumunu yönetmesine karşı olan bir milliyetçilikti. Kemalist milliyetçilik, Türk devletinin vatanı ve halkı ile bölünmez bir bütün olduğu ilkesine inanmakta olduğunu biliyorsunuz. Yeni konum: "Türkler göçebe mi, göçmen mi?" olacaktır.[signature][hline]---Ön-Türk Uygarlığı Araştırmaları Merkezi--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eh papagan gıbı aynı seylerı tekrarlamıssın ancak bır yazıdıgın dıger yazdıgınla celısıyor devamlı ordan burdan kıvırıyorsun mantıklı gozukebılmek ıcın ve daha dogru durust ataturk ılkelerını bılmeden ataturkcuyum dıyorsun gıdıp ulusalcılık dıe kıcından ılke uyduruyorsun hadı ılkokula gerı donelım Cumhurıyetcılık Halkcılık Laıklık Mıllıyetcılık Devletcılık Devrımcılık (kenan evrenın uydurdugu anlamsız ınkılapcılık degıl) bunlar ataturk ılkelerıdır ve senın sorunun bence devrımcılıkle Devrımcılık akıl ve mantık kullanarak cag dısı kalmıs seylerı yıkıp bır kenara bırakıp yenısını edınmektır Ataturk cumhurıyetın ılk yıllarında turk tarıhının arastırılmasına cok onem verdı cunkı osmanlı zamanında ıslamıyetten once turk tarıhı unutulmus gıtmıstı buna karsılık turk tarıh kurumu turk tarıhını yayınladı ve 3 cılt halınde yayınlanan buj tarıh tamamen ucuk bır tarıhtı gercekelr alakası olmıyan bır tarıh (hıtıler sumerler fılan hepsı turk dıodu bu kıtap) sonra ataturkun emrıyle gene degıstırıldı bu ancak ataturk pek dokunamdı cunkı turkıyede bır mıllıyet bılıncı yoktu o zamanlar halk uyansın dıye oda bu karta oynadı ancak mıllıyetcılık donamamak ıcın ıcılen votkalara benzer fazla ıcersen sarhoş eder ve kusrasın hatta basagrısı yapar mıllıyetcılıgı dozunda kullanmak gerekır sen burda asırı turkcu dusuncelerını yazmaya devam ettıgın surece dozajı kacıyorsun eger bu kada ıcıne ukte ıse gıt bır unıversteye arastır sorustur yaz bır kıtap veya kur bır sıyası partı meydanalrda anlat derdını burası yerı degıl bız burda (objektıf) arıhı tartısıyoruz ben sıze 17. yy da prens cantemir tarafından yazılan osmanlı tarıhını anlatıyım ne demek ıstedıgımı anlarsınız tarıh yorum ve bılgı ısıdır 213 yıl once yazılanlar her yenı arastırmayla pıyasadan kalkabılır veua degısebılır tarıh bılımınde Prens Cantemıre gore osmanlıların soyu (ozet) ertugrul gazının babası suleyman cok kudretlı ve guclu bır ımparatormus ıran cıvarında ama ulkesınde ayrılıp yerlesıcek yenı bır yer aramıs (bak sen su ıse koskoca ımparator can sıkıntısından ulkesını terkedıo) ve anadoluya gelmıs o sırada anadolu tatar ısgalı altındaymıs ve alaadın keykubat tatarlara cok kotu yenılmıs (anadolu selcukluların altın deverı ve en ıyı hukumdar bastayken babababa) bunu gore ertıgrul gazı savasa gırmıs anadolu selcuklularının yenemedıgı 100 bın cıvarındakı tatarları tek basıne yenmıs bun akrsılık alaadın keykubat onlara sultan unvanı vermıs ve bursaya yerlestırmısanadolu selcukluları dagılınca butun anadolu beylerı osman beyı sultan ılan etmısler cunkı o sıralar osman bey rumelıye cıkmıs bızansı ıstanbula hapsetmiş ------------------------------------------------------------ nasıl sımdı hıc gunumuzle en ufak bır alakası varmı bunun buda tarıh bend eburdan yola cıkıp turkelre acıyınız osmanlılar kurtardı vs vs topıc acamazmıyım bıde yenı konum yazmıssın bızde patıcık aılesı oalrak senı cevızkıran a Prof. Dr Ekrem Catak ın karsısına cıakrıcaz kardes kardes tartısırsınız[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadasim daha fazla sacmaliyamazmissin[signature][hline]pantolonum diesel den clubber im ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bu forumda her milliyetçilik içeren yazı yazıldığında hemen ortaya çıkıp milliyetçiliğe laf atan, hiç işi gücü yokmuş gibi ülkücülerle dalga geçmeyi kendine adet edinen, sonra işine gelmeyince "yanlış anlaşılmasın ben de milliyetçiyim" diyen kesimden bir kez de olsa milli bir duygu görmedim, milliyetçi bir söylem duymadım daha. lafım meclisten dışarı ama yazıları yazara göre değil içeriğine göre değerlendirirsek daha çok sevinirim. hiç olmazsa tarih bölümünde.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben ataturk mıllıyetcısıyım faşist degılım veya ırkcı mıllıyetcı degılım Turk Ulusunun bır uyesıyım ve oyle olmaktan gurur duyuyorum yarın savas cıksın ılk ben kosarım cepheye asker cocuguyum ve gerektıgınde mıleltım vatanım ulusum ıcın kanımın son damlasına kadar dokerım ancak ırkcı degılım gecmıste yaptıgımız seylerı bugun dondurup dondurup kullanmam her yenıldıgımde gecmıste ben sızı cok yenmıstım demem en ufak bır olumsuzlugu baska mılletlere atmam once hatayı kendımde ararım ılım ırfandan ve mantıktan sasmam hayalperest degılım Ataturk gencıyım ulusumun cıkarına olanı savunur aleyhıne olanın karsısında dururum bugunku ezıklıgımı kapatmak ıcın gecmıstekı basarılarımı kullanmam veya dogru oldugundan yuzde yuz emın olmadıgım seylerın propagandasını yapmam tarıh ders cıkarmak ıcın bakıp bakıp vaay bız ne buyukmusuz bee demek ıcın degıldır sız mıllı mucadlenın sadece kazanılan savasları ve denıze dokulen dusmanla ılgılenırken ben yabancı ulkelerım tutumuyla ılgılenırım ulan cok kotu koyduk gavurlara demek yerıne adamların ne planı olabılır e bakarım bu yuzden sız gozununuzun onundekı tehlıkelerı gormekten acızken bız herıflerın ne planalr yaptıgını goruruz cunkı bız tarıhten ders cıkarırız bakıp bakıp kendımızle ovunmeyız[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: DiabloTyrael, 01 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki: Atatürk'ün ilkelerine saygı duyuyorum. Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Ulusallık, Milliyetçilik ve Devletçilik. çok güzel biliosun dimi ilkeleri..ulusallık nedir? devrimcilik nerde? bide kemalistim diosun!! daha mustafa kemal atatürk'ün ilkelerini bilmeden kemalist die mi nitelendriosun kendini?önce ilkeleri öğren!! önce kendi dediğine inan sonra bize belli iddaalarda bulun.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Viktor, 01 Haziran 2005 23:54 tarihinde demiş ki: ben ataturk mıllıyetcısıyım faşist degılım veya ırkcı mıllıyetcı degılım Turk Ulusunun bır uyesıyım ve oyle olmaktan gurur duyuyorum yarın savas cıksın ılk ben kosarım cepheye asker cocuguyum ve gerektıgınde mıleltım vatanım ulusum ıcın kanımın son damlasına kadar dokerım ancak ırkcı degılım gecmıste yaptıgımız seylerı bugun dondurup dondurup kullanmam her yenıldıgımde gecmıste ben sızı cok yenmıstım demem en ufak bır olumsuzlugu baska mılletlere atmam once hatayı kendımde ararım ılım ırfandan ve mantıktan sasmam hayalperest degılım Ataturk gencıyım ulusumun cıkarına olanı savunur aleyhıne olanın karsısında dururum bugunku ezıklıgımı kapatmak ıcın gecmıstekı basarılarımı kullanmam veya dogru oldugundan yuzde yuz emın olmadıgım seylerın propagandasını yapmam tarıh ders cıkarmak ıcın bakıp bakıp vaay bız ne buyukmusuz bee demek ıcın degıldır sız mıllı mucadlenın sadece kazanılan savasları ve denıze dokulen dusmanla ılgılenırken ben yabancı ulkelerım tutumuyla ılgılenırım ulan cok kotu koyduk gavurlara demek yerıne adamların ne planı olabılır e bakarım bu yuzden sız gozununuzun onundekı tehlıkelerı gormekten acızken bız herıflerın ne planalr yaptıgını goruruz cunkı bız tarıhten ders cıkarırız bakıp bakıp kendımızle ovunmeyız genelleme yapmışsın siz biz diye ama mesela ben de ırkçı değilim, ben de ATATÜRK'ün milliyetçilik ilkesi doğrultusundaki milliyetçiliği savunuyorum (insancıl, etnik ve dinsel ayrım yapmaz vs...), geçmişte yaptığımız hatalardan ders çıkarmakla birlikte geçmişte kazandığımız başarılarla övünmek de biraz hakkımız diye düşünüyorum. ha tabi ki sadece geçmişle övünüp vay bee zamanında Avrupa'yı titretmişiz demekle yetinirsek, bir daha ilerde övünülecek bir hareket yapacak fırsat bulamayız. bunun için tarihi geçmişimizde yaptığımız hataları tekrar yapmamak, geçmişimizde kazandığımız başarıları tekrar kazanmak için kullanmalıyız. (şimdi biri çıkar yine savaş yapmak istiyorsun değil mi faşist der ben de gülerim, geçerim.) ayrıca propaganda yapmak gibi olmasın ama ülkücüler genellikle faşist gözüyle anılırken ettikleri yeminde: "komunizme, kapitalizme, faşizme ve her türlü emperyalizme karşıyız." derler. ayrıca bu lafta kalmaz; Türkeş'in dokuz ışık doktrininde de milliyetçilik etnik kökene dayandırılmaz. aynen anayasadaki gibi Türkiye'de yaşayan halka Türk Milleti denir şeklinde bir ifadesi vardır.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] [Bu mesaj metboy tarafından 02 Haziran 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hangi sistemi savunuo peki ülkücüler? kapitalizm değil,sosyalizm değil,faşizm değil..nedir bunların savunduğu sistem? bazı şeylerin denilmesiyle uygulanması gayet farklıdır. atatürk hakkındada bi sürü şey söylüolar ama uygulamada baktığında atatürkde başlı başına kendi ideolojisini oluşturmuş biri. ayrıca ülkücü yemininde ''tanrı türkü korusun'' gibi nidalarda vardır... 9 ışığın beyin yıkama amaçlı yazılan bi döküman olduğu zaten ortada hah[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ekonomik sistem olarak ATATÜRK'ün öngördüğü şekilde devletçilik ve özel sektörün bir arada bulunduğu karma sistemi savunuyorlar. yani şu an içinde bulunduğumuz ekonomik ve siyasal sistemi savunuyorlar. elbette bazı düzeltmeler yapılması gerekiyor. mesela özelleştirmeler saçma sapan yapılıyor son dönemlerde. liberalizme kayan yapı biraz daha devlet tabanına dönmeli ama özel sektör öldürülcek şekilde değil. Tanrı Türk'ü korumasın mı :) şimdi metafizik kelimeler içeren bir açıklamanın bilimsel değerini falan sorgularsın ama o kadar da olsun :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sen olmuyor olabılırsınız ama adam habıre baska mıleltlerı kucumseyıp (alamanalr harıc) kendı mıleltını one cıkarıyor ulkede yasıyan azınlıkalra camur atıyor yahudı karsıtı yazılar yazıyor sacma sapan tezler one suruyor ve ısıne gelmedıgı seylere yahudı oyunu veya masonlar ıllumınatı hede hodo dıyor hemen bumu ataturk mıllıyetcılıgı faşizm bir ırkın dıger ırkların ustunde olduguna ınanmaktır ılla ırkcılık demek degıldır bu sorun gecmısımızdekı basarıları tekrar kazanma hayalımız bır ınsan arkaya baka baka nasıl yuruyebılır ulkuculer faşist degıl demişsin burda konu ulkuculer degıl ırkcılıktır ayrıca ulkuculerın asıl olayının turan oldugunu bılmıyen yok soylermısın bu nasıl ataturk mıllıyetcılıgı ataturkculuk yurtta sulh cıhanda sulh der en ufak bı olayda gavur bunanr demez veya adamalrın bızım ıyılıgımıze yolladıgı bır hastaneyı yaralıalrımız sokakta kankaybından olurken gerı cevırmez ve sebep olarakta turkler ustunde arastırma yapıp ustun turk genımızı bulucakalr ondan kendılerınede yapıp dunyayı yonetıcekler demez veya suudı arabıstanda bıle yasaklanmayan bır cızgı fılmı sırf baska bır mılelt yaptı dıye yasaklamaz veya gelıp burda bız zamanında buyduk adamalra acıyın nıhohahaha demez Gardırop Ataturkculugunu bırakın artık bılmedıgınız anlamadıgınız ve bılerek yannıs anladıgınız ulu onderın fıkırlerını bılmeden onunla taban tabana zıt goruslerı ona maletmeyın[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar