bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 selam beyler bilgimin yettigi kadariyla sizlere bisey yazmak istiyorum lutfen assaligiyici cevaplar vermeyiniz yanlis yerleri duzeltiniz tsk'ler. if'in anlami eger demektir soyle bi ornek verelim on=@step if ( >8) src.resurrect src.sysmessage Canlandiniz else src.sysmessage Bunu sadece 8 kill i olan kisiler kullanabilir endif şimdi burada yazdigim herseyi turkcelestiriyorum ustunden gecerseniz ve 8 kill iniz varsa reslenirsiniz ve Canlandiniz mesajini alirsiniz eger 8 kill iniz yoksa Bunu sadece 8 kill i olan kisiler kullanabilir mesajini alirsiniz ve endif ile kapttik end = son if = eger end ile if i birlestiriyoruz cunku if ile isimiz klamadi endif mesela bi item yaptiniz item a cift tiklayinca baska bi item vermesini istiyosunuz. ----- on=@dclick src.newitem i_xxx src.act.bounce boyle bisey mesela yaptik burdaki yaptigimiz sey kendi yaptigimiz bir item a cift tiklayinca bize yeni br item vermesi turkcelestirerek soyle oluyor cift tiklarsan sana zorunlu olarak i_xxx item ini verecek ve cantana koyacak . ---- on=@click beyler buda item a veya baska biseye tek tiklayinca yapilicak olan sey mesela on=@click message @55 return 1 simdi burada yaptigimiz sey bi item a tiklayinca item in adini renkli bir sekilde ustunde yazacak @55 eklememdeki sebep yazinin renkli olmasidir - eklememdeki sebep ise item in adini yazmasi dir in yerine kendi adinizi yazin mesela bilgehan yazabilirsiniz - return 1 eklememdeki sebep tek tiklayinca 2 kere item in adini yazmamasi dir sadece bizim renkli belirttigimiz item adi yazacak kısaca if=eger on=@dclick = cift tiklamak on=@click = tek tiklamak on=@step = ustunden gecmek item yaptik ve item in ustunden gecince bizi baska bi yere goturucek on=@step src.go britain burada item in ustunden gecersek bizi zorunlu olarak britain yani brit e gondericek beyler kusura bakmayin bilgimin yettigi kadariyla yazdim 2-3 sey dalga gecicek ve assagiliyacak mesaj lar atmayin yanlislarim varsa duzeltin bilgimin yettigince yazdim bi kac sey iste
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Dalga geçecek bir şey yok ama ciddi ciddi biraz daha kasıp büyük bir tutorial yazarsan daha güzel olur... Bilgi paylaştıkça çoğalır demi..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Yeni başlayan arkadaşlara çok yardımcı olucağına inanıyorum çünkü ben bu işlere item binek felan yazarak başladım yaratıcılığada geliştiriyor.Teşekkür Ederim.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız.
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tbrkler[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 lucas tbrkler i dalga amacla mi kullandin bilmiyorm ama genede sagol
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende ne yazdi bu diyorum :) trigger'lar diye bi baslik acarsan daha iyi olur ki, bununla ilgili zaten var tutorial.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 niye dalga geçeyim ya tebrik ediyorum dalga geçtin diyorlar :)[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sus lucas dalga gectin iste :D[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 labali olmaya gerek yok. Tebrikler.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo]
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ne laubali'sinden bahsediyorsun?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yuh be bi tbrkler dedik,ne laubal'liliğimiz kaldı nede dalga geçmemiz tmm birşey demiyorum ben[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 insanlar artık o kdr öngürlü olmu$lar ki burda tebrik etsek bile dalga geçti sanılabiliniyor :) tebrikler.. (dalga degil :-p)[signature][hline]Pyro Andoria
muratty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Lucas Hep sen Ne dalga gectin cocukla bakıyım laubali lubalı :D Saka bi yana Bence Bi Topic Ac istersen Trgierlar Donguler vs diye.Hatta ben birazdan Yazmaya kasıyım.Ogrenmek isteyenler ogrenirler.Eksiklerimi Tamamlarsınzı.Ve hatta Kitlenebilir :)Eger tabiiki Boyle bişey yoksa yapalım. ( not = wc den sonra cvp yoksa acarım topici allahıma :D)[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın
TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Düsünmüş yazmiş ve azda olsa bilmeyenlere yeni başlayanlara yardimci olmuş onu yapmayanlarda var arkadaslar:)[signature][hline]Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok!!!
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gordugum kadarıyla > 8 bölümünde hata var > 8 --> 8 den fazla kill varsa resler == 8 -- > 8 Kill varsa resler matematikteki büyük, küçük ( <,> ) işaretleridir Tebrikler güzel bir tutorial[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ...
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok hoş[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur.
Öne çıkan mesajlar