bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 selam beyler bilgimin yettigi kadariyla sizlere bisey yazmak istiyorum lutfen assaligiyici cevaplar vermeyiniz yanlis yerleri duzeltiniz tsk'ler. if'in anlami eger demektir soyle bi ornek verelim on=@step if ( >8) src.resurrect src.sysmessage Canlandiniz else src.sysmessage Bunu sadece 8 kill i olan kisiler kullanabilir endif şimdi burada yazdigim herseyi turkcelestiriyorum ustunden gecerseniz ve 8 kill iniz varsa reslenirsiniz ve Canlandiniz mesajini alirsiniz eger 8 kill iniz yoksa Bunu sadece 8 kill i olan kisiler kullanabilir mesajini alirsiniz ve endif ile kapttik end = son if = eger end ile if i birlestiriyoruz cunku if ile isimiz klamadi endif mesela bi item yaptiniz item a cift tiklayinca baska bi item vermesini istiyosunuz. ----- on=@dclick src.newitem i_xxx src.act.bounce boyle bisey mesela yaptik burdaki yaptigimiz sey kendi yaptigimiz bir item a cift tiklayinca bize yeni br item vermesi turkcelestirerek soyle oluyor cift tiklarsan sana zorunlu olarak i_xxx item ini verecek ve cantana koyacak . ---- on=@click beyler buda item a veya baska biseye tek tiklayinca yapilicak olan sey mesela on=@click message @55 return 1 simdi burada yaptigimiz sey bi item a tiklayinca item in adini renkli bir sekilde ustunde yazacak @55 eklememdeki sebep yazinin renkli olmasidir - eklememdeki sebep ise item in adini yazmasi dir in yerine kendi adinizi yazin mesela bilgehan yazabilirsiniz - return 1 eklememdeki sebep tek tiklayinca 2 kere item in adini yazmamasi dir sadece bizim renkli belirttigimiz item adi yazacak kısaca if=eger on=@dclick = cift tiklamak on=@click = tek tiklamak on=@step = ustunden gecmek item yaptik ve item in ustunden gecince bizi baska bi yere goturucek on=@step src.go britain burada item in ustunden gecersek bizi zorunlu olarak britain yani brit e gondericek beyler kusura bakmayin bilgimin yettigi kadariyla yazdim 2-3 sey dalga gecicek ve assagiliyacak mesaj lar atmayin yanlislarim varsa duzeltin bilgimin yettigince yazdim bi kac sey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Dalga geçecek bir şey yok ama ciddi ciddi biraz daha kasıp büyük bir tutorial yazarsan daha güzel olur... Bilgi paylaştıkça çoğalır demi..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Yeni başlayan arkadaşlara çok yardımcı olucağına inanıyorum çünkü ben bu işlere item binek felan yazarak başladım yaratıcılığada geliştiriyor.Teşekkür Ederim.[signature][hline]Amaç için çabalar amaçsız kalınca ağlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 tbrkler[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 lucas tbrkler i dalga amacla mi kullandin bilmiyorm ama genede sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende ne yazdi bu diyorum :) trigger'lar diye bi baslik acarsan daha iyi olur ki, bununla ilgili zaten var tutorial.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 niye dalga geçeyim ya tebrik ediyorum dalga geçtin diyorlar :)[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sus lucas dalga gectin iste :D[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 labali olmaya gerek yok. Tebrikler.[signature][hline][spo2=Durma Tikla Para Kazan]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan.[/spo][spo1=Radyomuz ve Uo Serverimiz]Radyomuz İçin : Radyomuz Bilgisayarınızda Winamp yüklü değil ise : Winamp 5.0.9 BodrumClubin İyi Günler Diler Sitemiz Avensis Uo Shard Avensis uo Shard En Iyi Uonun Keyfi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ne laubali'sinden bahsediyorsun?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yuh be bi tbrkler dedik,ne laubal'liliğimiz kaldı nede dalga geçmemiz tmm birşey demiyorum ben[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 insanlar artık o kdr öngürlü olmu$lar ki burda tebrik etsek bile dalga geçti sanılabiliniyor :) tebrikler.. (dalga degil :-p)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Lucas Hep sen Ne dalga gectin cocukla bakıyım laubali lubalı :D Saka bi yana Bence Bi Topic Ac istersen Trgierlar Donguler vs diye.Hatta ben birazdan Yazmaya kasıyım.Ogrenmek isteyenler ogrenirler.Eksiklerimi Tamamlarsınzı.Ve hatta Kitlenebilir :)Eger tabiiki Boyle bişey yoksa yapalım. ( not = wc den sonra cvp yoksa acarım topici allahıma :D)[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Düsünmüş yazmiş ve azda olsa bilmeyenlere yeni başlayanlara yardimci olmuş onu yapmayanlarda var arkadaslar:)[signature][hline]Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gumm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 gordugum kadarıyla > 8 bölümünde hata var > 8 --> 8 den fazla kill varsa resler == 8 -- > 8 Kill varsa resler matematikteki büyük, küçük ( <,> ) işaretleridir Tebrikler güzel bir tutorial[signature][hline]No Question ; No Answer ; No Problem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok hoş[signature][hline]Anubis Andoria UO Shard Karakteriniz, şöhretinizden önemlidir. Karakteriniz, siz ne iseniz odur... Oysa şöhretiniz, başkaları sizi ne sanıyorsa odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar