MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Evet arattım hiç konu açılmamış. Taksimde nevizadede, akdenizin hemen yanından girilir. Eski mekanlardandır. Bir ara tabiri caizse "yiyiş" mekanı olmuştu, bırakmıştım. Son bi kaç aydır 3-4 defa uğradım yine güzel bir mekan olmuş. Çoğunlukla oturcak yer bulamassınız Dam isterler.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sen götür ben bulurum... :-P[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Efem yaklaşık 15 bira içmiş halde Gizli Bahçede 4 sene evvel çekilmiş ne olduğu tam anlaşılmayan (amorf :D) hoplar zıplar pozisyonda bir fotoğrafım bulunmakta ii yerdi eskiden son halini bilmiyorum.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Bir de Tünel'e inerken solda bir yer var. Onun da adı Gizli Bahce. Sanırım aynı yerlerden bahsedilmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Limonlu Bahçe olabilirmi o?[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hayır :) Limonlu Bahçe'yi biliyorum, benim şimdi bahsettigim yer GSden Tünel'e dogru devam ederken solda kalıyor.[signature][hline]kusmuk kokan, mide bulandırıcı bir şurubum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Michael Jackson geceleri falan oluyormuş. Eski clubberlardan biliyorum (bkz: head).[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: narsis7ekho, 07 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Hayır :) Limonlu Bahçe'yi biliyorum, benim şimdi bahsettigim yer GSden Tünel'e dogru devam ederken solda kalıyor. yok değil..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Juice Newton - Just Call Me Angel of the Morning | arşiv**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bi ara cok bozulmustu ama bozulmadan once iidi yane[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Hönk! Akdeniz in yanında mı ? Herhalde ilk girerken "hadi lan bira içelim" edasıyla girdiğimiz için hiçbiryeri görmüyorduk Çıkarkende doğal olarak önümüzü göremediğimiz için hiçbir yeri görmüyorduk ki farketmedik ne kadar uzun cümle kurdum lan fark ettiniz mi aslında daha devamda ettiririm ama sıkıldım...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar