Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Istanbul][Taksim][Bar] Gizli Bahçe

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Evet arattım hiç konu açılmamış. Taksimde nevizadede, akdenizin hemen yanından girilir. Eski mekanlardandır. Bir ara tabiri caizse "yiyiş" mekanı olmuştu, bırakmıştım. Son bi kaç aydır 3-4 defa uğradım yine güzel bir mekan olmuş. Çoğunlukla oturcak yer bulamassınız Dam isterler.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
Sosyal ağlarda paylaş

Efem yaklaşık 15 bira içmiş halde Gizli Bahçede 4 sene evvel çekilmiş ne olduğu tam anlaşılmayan (amorf :D) hoplar zıplar pozisyonda bir fotoğrafım bulunmakta ii yerdi eskiden son halini bilmiyorum.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narsis7ekho, 07 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Hayır :) Limonlu Bahçe'yi biliyorum, benim şimdi bahsettigim yer GSden Tünel'e dogru devam ederken solda kalıyor.

yok değil..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Juice Newton - Just Call Me Angel of the Morning | arşiv****
Sosyal ağlarda paylaş

Hönk! Akdeniz in yanında mı ?

Herhalde ilk girerken "hadi lan bira içelim" edasıyla girdiğimiz için hiçbiryeri görmüyorduk
Çıkarkende doğal olarak önümüzü göremediğimiz için hiçbir yeri görmüyorduk ki farketmedik
ne kadar uzun cümle kurdum lan fark ettiniz mi aslında daha devamda ettiririm ama sıkıldım...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...