Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hangisi gidicek gelecek sezon şampiyonlar ligine acaba? Benim gönlüm everton'dan yana ama liverpool gidicek gibi..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben gecen bı gazetede everton gıdıyor dıye gormu$tum?[signature][hline]Pyro [Bu mesaj Pyro tarafından 09 Haziran 2005 03:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 daha belli degıl en son fıfa bı toplantı fln yapcaktı ne oldu bende bılmıyorum en son.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 edit : Liverpool,Everton vs Fenerbahce tabiki liverpool ve everton un hakkı. fener 3-5 yiyeceğine bunlar birşeyler yaparlar. fener inter totoya. [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 09 Haziran 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ismini hatırlamıyorum ama bir spor yazarı TVde şampiyon olan takım gelecek sene şampiyonlar ligine direk katılır diye bir madde yok dedi o yüzden everton gidicek ama eğer ki liverpool yollarlarsa büyük haksızlık olur.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sampıyonluk unvanını korumak için liverpool'un katılması gerek diyorlar ama everton'un hakkı[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ne demek unvanını koruması içn boks müsabakasına mı katılıyo..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla haberlerın yalancısıyım...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yok ben sna birşey demedim ztn :-)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 everton diye duydum bende.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Liverpool gitmeli kesinlikle.Ya da daha adil olanı tarafsız bir sahada maç yapmaları olabilir.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 enterasan bir fikir ama kabul edilceni sanmıyorum[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Liverpool gitmeli ve gidecek.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Liverpool gidecek ama benim de gönlüm Everton'dan yana[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ilginc olan iki klupte liverpool takımı :) yani dusunsenize turkıyede bole bişi oluo fb'mi gidicek gs'mi :) birisi gitmesse kıyamet kopar ben liverpool elemlerle girsin diyorum...[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 tahmininmce everton da liverpool da gider olan fenere olur şenes erzik fln kurtaramaz.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben olayı bılmıyorum neden böyle liverpool gıtsın everton gıtısn muhabetı donuyor?averajlar ve puanları aynı mı?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok kıl bi durum ya =][signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Olay çok ilginç.Kural gereği Şamp Ligini alan takım,diğer seneki kupaya direk katılır.Ama Liverpool İngilterede 5.olduğu için (ing de ilk 4 samp ligine gider) İngiltereden 5 takımın katılması gündeme geldi.Durum böyle olunca da ülke puanı yüzünden FB'nin ön eleme oynaması gerekebilir,ya da Everton veya Liverpooldan 1 i gider.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 az once senez erzikin agzindan roportajini dinledim,izledim sizle paylasiyim: alinacak kararda fenerbahce hic konusulmuyacak bile, cunku fenerbahce her turlu onelemesiz giriyor bu sene. sadece ingiltere futbol federasyonu(bisi istemis ama hatirlamiyorum suan) istedigi icin bir gorusme yapilacak, o da toplanti degil telefonla yapilacak bir gorusme olucak, everton ile liverpool konusu konusulacak.(cumleler onun degil benim cumlelerim, ama kendi agzindan bunu anlatmak istedi) yani hic bir karar fenerbahceyi etkilemiyor, fenerbahcede hic bir karari etkilemiyor. turkiye sampiyonu bu sene de direkt katiliyor, bilginize.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu senede geçen seneler gibi olursa, ön eleme oynarız seneye. 3 ordan ye , 6 ordan, 4 ordan, birde ön elemeye takılırlar. ŞL ni ancak tv de izleriz.[signature][hline]Deli333 [Bu mesaj Spastik_Serce tarafından 09 Haziran 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar