Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transparan menu hakkında

Brendig

Öne çıkan mesajlar

önce program kullanmadan yada minimum derecede kullanarak(boyutlar ve yerleştirmeler için hariç) dialog yapmayı öğrenmen lazım
daha sonra
verdata edit öğrenmen lzm
daha sonra dialogun gump id sinin verdatadaki ile uyumlu olanla değiştirmen

ps: tutoriali anlamadıysan bunu anlamanı bekleyemem açıkçası ama bu dediklerimi öğren biçok kez tartışılmıştıre bunlar[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

Sosyal ağlarda paylaş

yok artık verdataya gerek yok :)
checkertrans var, istediğiniz gumppic altında istediğiniz bölümlerini transparan yapabilirsiniz..

said:
resizepic 185 190 3600 300 120
checkertrans 200 205 270 90

CHECKERTRANS x y w h şeklinde kullanımı..

not: 2.0.3 falan gibi eski clientlarda çalıştıramazsınız :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

Saolun kendim dun gece oturdum ugrastım bişeler cıkardım.en azından menu yapımı hakkında somut fikirlerim war artık..Ama yinede biras daha aydınlatırsanız iyi olur.Evde ole amator scp yazarak calısıtıgım serverım war.Mumkun olursa tmmen orjinal yapmak işstiom menuler degissin felan.Siz bana biras yardımcı olursanız cok mutlu olucaö[signature][hline] bab The K33nk
Sosyal ağlarda paylaş

once bi tane gumpeditor ediniyorsun sonra paintte ctrl+e ye basıp 15x15 bi tane resim oluşturuyorsun siyah font atıyorsun sonra bi gri bi siyah olcak şekilde kalemle yapıyorsun (buyuteçin yardımıcı olcaktır satranç tahtası gibi olcak :) ) sonra bunu bitmap olarak kaydediyorsun gumpeditoru açıyorsun oradn verdata.mul unu açıyorsun add diyorsun blocknumber seçiyorsun istedigin blocknumber alabilirsin ornegin eger 70000 aldıysan bunu 70008 olana kadar yani 8 defa ekliyorsun kaydetiyorsun ve çıkıyorsun açıyorsun bi menu yapıyorsun rezisepicde 70000 yazıyorsun (arka plan ) sonra açıyorsun ve aa karşında transparan menu :)[signature][hline]Requem UO Shard - Armi
Requem Uo Shardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...