Brendig Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya ben tutorial da transparan menu yapımını okudum ama birsey anlamadım biras yardım rica etcem[signature][hline]Belgariad Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yardım ediyimmi?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeNTeN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hmm elimde verdatasi var yollayabilirim.[signature][hline]Bu site Bağımlılık yapmaktadır.Henüz tedavisi yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 insanlar biraz uraşsınlar belki daha güzel şeyler çıkartırlar meydana tabi istiyorsa yolla[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 önce program kullanmadan yada minimum derecede kullanarak(boyutlar ve yerleştirmeler için hariç) dialog yapmayı öğrenmen lazım daha sonra verdata edit öğrenmen lzm daha sonra dialogun gump id sinin verdatadaki ile uyumlu olanla değiştirmen ps: tutoriali anlamadıysan bunu anlamanı bekleyemem açıkçası ama bu dediklerimi öğren biçok kez tartışılmıştıre bunlar[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yok artık verdataya gerek yok :) checkertrans var, istediğiniz gumppic altında istediğiniz bölümlerini transparan yapabilirsiniz.. said: resizepic 185 190 3600 300 120 checkertrans 200 205 270 90 CHECKERTRANS x y w h şeklinde kullanımı.. not: 2.0.3 falan gibi eski clientlarda çalıştıramazsınız :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 neden calismiyorki eski client'ler de?[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 harbi cok hos olmus yahu :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bıraktım ben zaten eskide kalmışım yani :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Math-, 08 Haziran 2005 20:50 tarihinde demiş ki: neden calismiyorki eski client'ler de? tarihi onlarda ondan :)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 osi sonradan destek ekledi de ondan :) version 2.0.3 zamanlarında transparan menu kullanmıyordu osi..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sen olmasan yeniliklerden haberimiz olmayacak ha .p[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brendig Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Saolun kendim dun gece oturdum ugrastım bişeler cıkardım.en azından menu yapımı hakkında somut fikirlerim war artık..Ama yinede biras daha aydınlatırsanız iyi olur.Evde ole amator scp yazarak calısıtıgım serverım war.Mumkun olursa tmmen orjinal yapmak işstiom menuler degissin felan.Siz bana biras yardımcı olursanız cok mutlu olucaö[signature][hline] bab The K33nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 once bi tane gumpeditor ediniyorsun sonra paintte ctrl+e ye basıp 15x15 bi tane resim oluşturuyorsun siyah font atıyorsun sonra bi gri bi siyah olcak şekilde kalemle yapıyorsun (buyuteçin yardımıcı olcaktır satranç tahtası gibi olcak :) ) sonra bunu bitmap olarak kaydediyorsun gumpeditoru açıyorsun oradn verdata.mul unu açıyorsun add diyorsun blocknumber seçiyorsun istedigin blocknumber alabilirsin ornegin eger 70000 aldıysan bunu 70008 olana kadar yani 8 defa ekliyorsun kaydetiyorsun ve çıkıyorsun açıyorsun bi menu yapıyorsun rezisepicde 70000 yazıyorsun (arka plan ) sonra açıyorsun ve aa karşında transparan menu :)[signature][hline]Requem UO Shard - Armi Requem Uo Shardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 armi bende o sekilde yapiyordum once'den de lebgra'nin yolladigi komut cidden hos.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bu menuyu bide zekeriya beyaz hocama sorak caiz mi uo serverında transparan menu kulanmak[signature][hline]Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar