Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 senin zevkli futboldan anladığın nedir?, zevk verdi derken bahsedilen şey hücum futbol,sonucunda atılandan fazla kaçırılan gol pozisyonları. bu olay bir görüş deil maçları izlediğimizde görebileceğimiz somut b olaydır yani fenerin şampiyonluğu böyle mi olmuştu yoksa her maç 2 pozisyon 1 frikik revivo ve gol mu oluyordu beşiktaşın maçlarını izliyorsan atılandan fazla pozisyon kaçtığını zaten sen de biliyorsundur. ha 1 maçta 5 tane gol atınca zaten atılandan fazla kaçırma olayı zor. ama az gol atılan maçlara bakarsan birsürü pozisyon kaçırılıyor. zaten beşiktaşın da en zayıf yanının forvet olduğunu herkes biliyor. çünkü her maç aptal aptal absit pozisyonlar kaçırılıyor. eğer senin futboldan aldığın zevk attığından çok kaçırılmasıysa inan bana fenerin şampiyon olduğu seneye nazaran bayaa bi zevk alman lazım şu takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 bende görüşümü belirteyim içimde patlamasın. beşiktaş hiçde üretken bi futbol oynamıyor.orta saha yan pas organizasyonlarıyla seyirciyi uyutuyor.10dk da bi kaleye şut yada ortaya kafa vuruldumu beşiktaş pozisyona girdi deniliyor bi maçta 7-8 tane ortaya kafa+şut olmazsa o takım zaten küme düşmeye oynamaya devam eder.beşiktaşlılara en dandik bi pozisyon bile net pozisyon görünmeye başladı 2 yıldır.benim fikrim budur.tam anlatamadım ama böyle işte.[hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 karşı karşıya pozisyonlardan bahsediyoruz. sen dandik diyorsan dandiktir tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 zevkli futbol hızlı oynanan, mücadele olan ve atak oynanan maçtır geçen senenin en iyi örneği beşiktaş-gençlerbirliği kupa maçı normal şartlarda lucescu hep uyuturdu beni eskiden şampiyonlar ligi maçlarında ama o maç ersun yanal'la resmen sidik yarışına girdiler ve süper bir maç çıktı ortaya[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Hahaha Beşiktaş şu anda en çok pozisyon üreten takım bi istatisklere bakın pardon ama öyle 2 maç izlemekle yorum yapılmaz fistan. En çok atan en az gol yiyen takım bizden sonra en iyi averak fenerde +12 fark var. Zevkli futboldan anladığınız şey sizin "gol" gol olmadanda zevkli futbol ol her maçta gol yağmuru olmasıyla zevkli futbol olmaz. gb-bjk kupa maçı zevkli oldu diyorsunuz.Tabi zevkli gol oldu ama taraftar zevkli maç izlesin diye futbolcular ecel terimi dökmesi gerekiyor? Artık kimse futbolun güzelliğine bakmıyor önemli olan tek şey var o da galibiyet. Zaten bjk nin üzerine zevkli ve güzel futbol oynayan takım varsa söyliyecek lafım yok. Herkes takmış bjk nin zevksiz futboluna allah aşkına adam akıllı santrafor yok forvette pozisyon yapıcak adam yok. İlhan desen leyla geziniyor Serdar var oda yeni adam oluyor.Santrafosruz bi takımdan ne kadar zevkli futbol oynamasını bekliyorsunuzki?[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: fizban, 23 December 2003 20:39 tarihinde demiş ki: anlamadığınız nokta da bu işte beşiktaşlılar olarak, biz fenerbahçeliler ve galatasaraylılar "önce gol yemeyelim, gol atarsak ne kebap" anlayışını sevmiyoruz. "önce gol atalım, gol yersek daha fazlasını atalım" diyoruz biz.[hline]despite all my rage, i'm still just a rat in a cage fizban bjk 7 senedir şampiyon olamayan bir takım ve çok az başarısı var avrupada hatta hiç yok.Sen kalkıpta yeni kurduğun bir takıma real madrid miş gibi davranamassın.Hangi taraftar ister golün üzerine yatan bir takımı tabiki kimse! Ama bjk mecbur başka türlü intihar etmek olur.Adamda sizin keyifle maç izlemeniz için milyon $ yatırımları 1 senelik geceli gündüzlü çalışmalarını çöpe atıcak değil.Beşiktaşta santrafor yok tek kaynaklanan sorunda burda zaten.Bjk hücum oynayamıyor.Santraforsuz takım hücum yapamaz.Ayrıca avrupadada birçok büyük klup bu kıvamda maç yapıyor.Beşiktaş hücum takımı değil.80 kiloluk adamla hücummu yapılır? Van hooijdonk gibi adam olsun alıp uçurur kartalı.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Lig Tv soyledı, Alex ıle her konuda anlasılmıs 8 ocakta kampa katılıyormus. Cok ıyı transfer.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 allah allah alex cruzeiro ile imzalamadı mı sözleşme başka bi alex mi bu[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Ronaldonun karısı da 3.çocuğa hamileymiş galiba.Alexin karısını aramış konuşmuş işte süper bi yer türkiye bir dakka bile durmayın burda doğur bende burda doğurcam demiş.Oda kabul etmiş alex zaten dünden razıydı gelip konuşmaya.Karımı ikna etmem lazım diyodu oda oldu.8 ocakta türkiyeye imza kesin değilde anlaşmak için konuşmaya geliyolar Eğer gelirse ki şuan %60-70 civarı netliği var Harika ötesi olacak çünkü alexin yaşında dünyada eşi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 alex mephistonun dediği gibi cruzeiroyla anlaşmış. alex o alex oluyo..[hline]Kendercik, bi aralar demiş ki: ....bu sayede hem hint, hem türkiye hem de hollanda vatandaşı olacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Bonservısının %25'ı alınmıs. 8 ocakta kesın dıyorlar. Cok para kazanacak Fener bu adamdan.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yalan kardeşim yalan! bomba hepsi! eski takımıyla yeniden anlaşmış adam.[hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Arkadaşlar gündemi takip etmeden atmayın Bi kere adam imza atmadı cruzerionun kontrat uzatma teklifine Gitmek istiyorum dedi Bizle anlaştı önce sonra karısının olayı çıkınca vazgeçti dediler Real den falan teklif vardı zaten feneremi gelicek dediler Adamın menejeri çıktı açıkladı fenere söz verdik zaten reale gitsede oynayamaz falan filan diye ama karısını ikna etmeye çalışıyor dedi Pierrele konuşmuş,luciano,aurelio,marcio nobre ardından ronaldo ve karısıyla konuştuktansonra karısı ikna olmuş 8 ocakta anlaşmak için gelecek eğer anlaşırsak her konuda belirli bi tarihte imza atıcak Kaynak:Lig tv,birçok televizyon kanalı içersinde show,kanal d ve atv nin bulunduğu,çoğu gazeteler ve asla yalan yazmayan ve yazmasının yasak olduğu kesinleşmemiş haberlerin yazılamadığı official fenerbahçe siteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 said: -Legendary-, 24 December 2003 00:01 tarihinde demiş ki: fizban şu en sonunda öle bi laf etmişsin ki kutsuorum tam butona basıodum cvp için hll olsun dedim aynen diyceklerimi yazmış, ben lucescudan bu nedenle nefret ediom, fb şampion oldugunda futbolu zevk verdi, maçları zevkle izlendi, gs 4 sene cine5 telegol satışlarını artırdı, bjk tamamen skora, 2 sene oldu adamlar şampion da oldu ama ben zevk alamıorum adamların maçlarını izlemekten, işte bu anlayış yüzünden, asla da fbnin böle bi anlayışta olmasını istemem.. zaten fbnin sorunu da atamamak deil, yemek! neyse konu mu kaydı acaba[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? senin fb nin maçlarını izlerken zevk alman gayet doğal çünkü sen FENERLİSİN ha başka bi takım tutan arkadaş çıkar eleştirir bişey diyemem(mephisto dahil değil).Ben şahsen zevk alıyorum kendi takımımın maçlarını izlerken.[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Lig Tv dedıyse dogru demıstır.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ben sanki hürriyet'te 2 gün önce öyle okudum diye hatırlıyorum ama dediğim gibi emin değilim, geledebilir yani bizden onay alması gerekmiyor sonuçta ;)[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 ...walla ne güzel koltuk olur değil miiii[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Baronkilic, 27/12/2003 tarihinde şöölece zırvalayınca: geldim benim avalonda gm tailor gm bs gm necro gm mage süper charlarım var Akabininde Berk kişisi şöyle söz eylemiş: benim pipim de seninkinden büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coronius Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 brezilyanın pembe dizilerine dondu :D alexin menajerleriyle anlasmıs fener ama klubu tum hakkı bizde diyormus.hatta temmuz 2004 de kadar da sozlesmesi varmıs.cık cıkabilirsen isin icinden...[hline]yiyilen her kazık bir tecrübedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 geliyomuş gelmesine de fenerde sinan engin mevhumunda çalışcak bi adam olmadıkça bu yabancılar kolay kolay adapte olamaz ülkeye ve takıma bkz. ortega hem herkesde hoojdonk değil sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Avrupadan gelen adam uyum sorunu yasamıyorda. boyle brezılyadan fılan gelenler yasıyor.[hline]"İki şey sonsuzdur. Birincisi Evren, ikincisi insanoğlunun aptallığı. Ama ilkinden o kadar emin değilim !" Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 walla adam aklını kullanıo aamcı daha önce bikaç kişinin de yaptıgı gibi fbyi aracı olarak kullanmak. öle çok ünlü bi avrupa takımına gitse adamın ilk 11i garanti deil. gelcek bizde ismini duyurmaya çalışcak. Hem de 1-2sene sonra satıldıgında bize dünya para kazandırcak. hayırlı olsun[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? Düzgün başlık isteriz, arayınca bulmak isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Yalnız saka maka gelıyor adam be.[hline]Bilginin efendisi olmak için, Çalışmanın uşağı olmak şarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Alex'le anlasılmıs Ortega'da tamam Nobre ztn fenerde bitti ikinci yarı puan kaybetmeyiz...Bi gazetede fenerin kadrosunu yazmıslar muhtemelini manyak kadro olmus ztn 2 kadro cıkıyo bu kadar adamla... Ayrıca Ortega gelirse 60 numaralı formayı giyicekmis sanırım 6-0 anısına gs macında attıgı gol icin.. :)[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Puan kaybetmez olayına katılmıyorum. Kadro cok ıyı oldu orası bır gercek. Ama bjk ıle arada fark var. En kotu 2.'lık. Ortega'dan da pek bısey beklemıyorum acıkcası. Ama Alex muhtesem olucak. Insallah gelırde su adam ızılerız.[hline]Bilginin efendisi olmak için, Çalışmanın uşağı olmak şarttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: abuzittin, 02 January 2004 17:57 tarihinde demiş ki: Alex'le anlasılmıs Ortega'da tamam Nobre ztn fenerde bitti ikinci yarı puan kaybetmeyiz...Bi gazetede fenerin kadrosunu yazmıslar muhtemelini manyak kadro olmus ztn 2 kadro cıkıyo bu kadar adamla... Ayrıca Ortega gelirse 60 numaralı formayı giyicekmis sanırım 6-0 anısına gs macında attıgı gol icin.. :)[hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Ee eski ortega formasını getirene ne vericeklermiş ?[hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar