Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Disappear

Öne çıkan mesajlar

ehuehue kingpin harbi geberttin yani..öte yandan son 2-3 bölüm rezaletti[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki:
Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya...
Sosyal ağlarda paylaş

heyt bea lotr'daki sam'imiz nam-ı diğer sean astin'in rolü süperdi eheh
bu arada bölüm güzeldi gerçekten
hatta inanılmaz tempolu başladı başlarını çok sevdim ama soradan cıvıttı biraz
nese sonuçta ed'in annesiyle ilgili espriler süperdi
mark'a "yüzündeki sırıtmayı kes" demesi bi de şu esas elemana annesiyle konuşurken masaya oturunca "ne yapıyosun" demesi yardı beni[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 22 Aralık 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Kingpin naaaaptin oyle spoiler verilir mi belki ben 2. sezonun kotu olmasini bekliyorum!!!

ne bu kardesim durmadan spoiler, ne hale dustu be bu forumlar, yok mu buna bir dur diyen?!

angel saçını uzattı diyen kimdi hı ? hı ?
intikamım acı olur :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

denk gelirse seyrediyorum. bi bölümde van damme misafir oyuncuydu ve dizide öldü. dizinin sonunda "gerçekte van damme ölmemiştir" diye de bi yazı geçtiler. çok komikti .[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
somebody, 29 Aralık 2004 19:46 tarihinde demiş ki:
bi bölümde van damme misafir oyuncuydu ve dizide öldü. dizinin sonunda "gerçekte van damme ölmemiştir" diye de bi yazı geçtiler. çok komikti.

böyle bi yazı geçmeleri zorunlu diye biliyorum.

just shoot me'de bi tane kuş yuvasını yakıyolardı içinde kuş varken. dizinin sonunda "hiç bir kuşa veya canlıya zarar gelmemiştir" diye yazı geçmişlerdi[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanlar bilincli sekilde oynamazlar cunku dizilerde
burda ise No Jean Claude Vandammes (cogul ekine dikkat) were harmed or killed yaziyodu, kisacasi dalga geciyolar
insanlari cok rahat unlu olsun olmesin dizide olup uyari yazmayabilirler, o tamaiyla esprisiydi isin

VanDamme hayvan mi ki bilincsiz oynasin o dizide karakterinin oldugunu anlamasin :P[signature][hline]Emily tries, but misunderstands?!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 30 Aralık 2004 09:43 tarihinde demiş ki:
hayvanlar bilincli sekilde oynamazlar cunku dizilerde
burda ise No Jean Claude Vandammes (cogul ekine dikkat) were harmed or killed yaziyodu, kisacasi dalga geciyolar
insanlari cok rahat unlu olsun olmesin dizide olup uyari yazmayabilirler, o tamaiyla esprisiydi isin

VanDamme hayvan mi ki bilincsiz oynasin o dizide karakterinin oldugunu anlamasin :P

alakası bile yok eminim van damme anlaşma yaparken dizinin sonunda böyle bir yazı olacak diye madde koydurmuştur. espri olsun diye koymuyolar bu tip yazıları yani ondan eminim[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

haha nessa yeni bir fan kazanmis oldu bu bolumle birlikte :D

super valla, dizide en cok eglendigim bolum sanirim simdiye kadar[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...