Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Las vegas

Disappear

Öne çıkan mesajlar

absolut tekarı haftasonu oluyo sanırım bende izlemeyemedim dizinin en önemli sahnesini :) zaten bu bölümde öle fazla aksiyon yoktu galiba
patronun kızından bencede daha güzel o esmer olan
hatta dikkat ettiyseniz patronun afet kızı baya kilo almış gözden kaçmaz :)
ama benim aklım hala resteron kısmına alınan italyan kızda niye göstermiyolar onu daha
dizinin en sevmediğim kısmıda bir bölümde gördüğümüz güzeli sonraki bölümde göremiyoruz
esas sahneyi p2p hede hödelerinden aratasak bulabilimiyiz acaba * aramaya başlar *
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bu bizim sözde güvenlikçi bu kızı havuz başında gördükten gece yatağa gidene kadar bidaha kumarhanede fln gözükmedi; hemen salladı işi..

bi de suspicious minds şovu da cidden mükemmeldi dizinin içinde..

go las vegas ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
hadi akıl etti diyelim ..
onun öncesinde neden alec baldwin onu dolandırmış gibi davranıyo bizim başroldeki elemanla dialogda, sora da hihehe ezikler ben aslında zekiyim kandırdım hepinizi triplerine yatıyo ?! bizim ed saçma bi senaryolu dizide oynadığını falan biliyo mu ne garip iş bu[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

acaip absürd bi bölümdü..
yapımcılar hiçbişey bulamamış heralde böyle saçmalamışlar..baştan sona da mantık hataları senaryo sığlıklarıyla doluydu..hiç yakıştıramadım bizim cıvıl cıvıl dizimize ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

moku çıkmış bi bölümdü
cinayeti bu kadar hafife almayı başarmaları ve sam in abartılmış paranoyası falan gına geldi
dalgasına bölüm yapmışlar sanki area 51 i arayan adam falan.

katil desen dakika 1 den belli eheh.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Sosyal ağlarda paylaş

Izledigim en kötü Las vegas bölümüydü diyebilirim. Çok saçmalamsilar bence ne o öyle bir katil var ama Ed özkizini kameranin görmedigi yere yolluyor hem de ED!! Ayrica ortada ceset var ve delinda ile zenci hatun resmen dalga geçip gülüsüyorlar çok komik sanki. Ayrica Danny tam bir balli...
Her bölümde ayri kiz b kaç etti?? Delinda+Sam+Niki+bir bölümlük tas dolandirici kiz üstüne üstük zenci de bariz sarkiyor![signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Truwan, 30 Kasım 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
Izledigim en kötü Las vegas bölümüydü diyebilirim. Çok saçmalamsilar bence ne o öyle bir katil var ama Ed özkizini kameranin görmedigi yere yolluyor hem de ED!! Ayrica ortada ceset var ve delinda ile zenci hatun resmen dalga geçip gülüsüyorlar çok komik sanki. Ayrica Danny tam bir balli...
Her bölümde ayri kiz b kaç etti?? Delinda+Sam+Niki+bir bölümlük tas dolandirici kiz üstüne üstük zenci de bariz sarkiyor!

hehe danynin filmde deilde realde de yedigini bilsen onlari daha bi kor heralde :P[signature][hline]
Creed Demastikus Captain of the Armageddon Class Battleship Vampire
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Unutmayın ED eskıden bu işlerin adamıydı yani kaybederse eskisi kucuk duser o yuzden kazanması dogal ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Creel, 01 Aralık 2004 00:01 tarihinde demiş ki:
said:
Truwan, 30 Kasım 2004 22:15 tarihinde demiş ki:
Her bölümde ayri kiz b kaç etti?? Delinda+Sam+Niki+bir bölümlük tas dolandirici kiz üstüne üstük zenci de bariz sarkiyor!

hehe danynin filmde deilde realde de yedigini bilsen onlari daha bi kor heralde :P

Ben ölmüsüm...[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

bolum sanirim halloween tarzi gibi geldi cunku gercekten las vegas konseptine uymayan garip bir bolum
mike'in kapali alan korkusu , delinda ve nessanin sakinligi , samin komik paranoyasi pek ho$nut kalmadim ama onun di$inda danny - mary konusmasi cok guzeldi kiz cok guzel oynami$ ayrica bu dizide ozellikle mary ve ozellikle cok daha fazladan nessaya bitiyorum yanimda olsa 7/24 bakabilirim cok guzeller yahu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...