Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet winxp home edition kullanıyorum dosyalarımı sadece bir bilgisayardan diğerine aktaracagım ancak yapamadım cross kablom fln var ikisindede internat miydi ne adı o karttanda var hatta cablem o hattan sağlanıyor yrdms :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 2 bılgısayarda da eternet kartı var ... bu 2 bılgısayar coax. cable la bırbırıne baglı ... 2 bılg. dede tcp-ıp,eternet kartı (ırq su cakısmayan) sekılde hazır ... her 2 comp da 1 workgroup altında ısımlendırılmıs mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Eğer herşey düzgün olarak yapılmışsa.(Bilgisayarlar normal şartlarda birbirlerini görüyorsa) Dosya aktarımı için kaynak olacak bilgisayarda aktaracağın dosyaların olduğu sürücüyü ya da klasörü paylaşıma açman gerekli. Bunu da o Sürücüye ya da Klasöre sağ tıklayıp özelliklerden Sharing sekmesinden yapabilirsin.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Cross kabloyu bagla ve sonra 2 bilgisayarında iplerini kendin gir yani auto detect yapma ve sonra search ile veya network neig... ile bulmaya çalış ama ilk iş birbirini pingle görüyorlarmı ögren. Firewallar kapalı olsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 nerden giricez ipleri absolut[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: EarS birgün demiş ki: ağ komşularına sağ tıkla özellikleri seç. ekleye bas. iletişim kurallarını seç ekleye bas. üreticilerden microsoftu ağ iletişim kurallarından TCP/IP'yi seç tamam a tıkla kur. sonra ağ komşularına sağtıklayıp özellikleri seçtiğin yerden TCP/IP ile başlayıp ethernet kartının markası/modeli yazısı ile devam edeni seç özelliklere tıkla. çıkan pencerede IP Adresi bölümünü seç. Bir IP adresi belirti seç. IP adresi bölümüne 192.168.0.xxx yaz(xxx 2 bilgisayarda da farklı sayı olması gerekiyor.sen 1 ile 2 yap daha rahat olur hatırlaması.) Alt ağ maskesine 255.255.255.0 yaz tamam de kapat o pencereyi. [Bu mesaj EarS tarafından 19 June 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 XP home'da varmı bilmiyorum ama network connections'da create a new connection dediğin zaman en alttaki seçenek yani setup an advanced connection seçeneği seri kablo bağlantısını destekliyor. ordaki adım adım wizard'ı takip ederek yapabilirsin. ben denemedim ama çalışabilir. sanırım bilgisayarlardan birini connection'ları kabul edicek şekilde, yani host olacak şekilde, diğerini de host olarak tanımladığın bilgisayara bağlanıcak şekilde configure etmelisin yani client.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: The_Delucian, 19 June 2003 00:16 tarihinde demiş ki: bu 2 bılgısayar coax. cable la bırbırıne baglı ... Coaxial kablo kullandığını nereden çıkardın. Cross kablom var dediğine göre UTP (unshielded twisted pair) kablo kullanıyor. Coaxial kabloda cross bağlama olmaz. Sonlandırıcı kullanılır.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar