ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 C: partitionuma format cektim. Daha sonra E: partitionuma kaspersky virus programı indirip C: ye kurdum ve sadece C: de 72 tane virus buldu. Sildim hepsini ve daha sonra SP2 haric tum updateleri yaptım ve tekrar KAspersky ile kontrol ettim 23 tane virus buldu. Onun ardından Trend Micro ile 1 ve Panda ile 6 tane daha virus buldum. Anlamadığım şey diğer partitionlarımdaki hiç bir dosyaya dokunmadığım ve tum kullandığım programları yeni ve orjinal web sitelerinden indidiğim halde nasıl bu kadar virus bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 konudan hiç anlamam aslında ama herhangi bir koruma programı açmadn internete griip orjinal sitelerden download yaptın degil mi, yanlış anlamadım yani?(adsl mi bu arada)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evet aynen öyle. Diğer partitionlarda virus olabilceğinden şüphelendigim için tüm kullanacağım guvenlik programlarımı temiz olması için porjinal sitelerden indirip kurdum. Zaten kurdugum iki tane program var. Biri Kaspersky digeri getright. Onun dışında downloadlarım hep windows update. İyi de nasıl bulaşıyor bu kadar virus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 walla benim bildiğim sitelere girmeden falan da bulaşabiliyor, en azından bende öyle olmuştu, sadece paticik e girmeme ragmen virüs dolmuştu bilgisayar eger sorun olmayacaksa e: ye virüs programlarını at, sonra format atıp korumanı falan yaptıktan sonra nete gir, çözüm olabilri(avg rullz)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 diğer partitonları da tarattın dimi[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . [Bu mesaj fastreload tarafından 09 Haziran 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Format atar atmaz virüs girmişti, net kopup duruyordu. Flashget bulup zar zor virüs programı indirdim.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 format atmadan önce modemi bilgisayardan çıkart, antivirüs programını (hatta firewall u) yükledikten sonra bağla modemi. Çünkü internete bağlanır bağlanamz i.p. ne göneriyorlar virüsleri[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 çok çektim 3 format attım onlar yüzünden 1. sp2 indirip yedeklerimize koyuyoruz interneti kesip formatı basıyoruz sp2 yi kurabilmemiz için windowsu kurarken sp2 seriali girmemiz lazım buradan veremiyorum özelden isterseniz ayarlarız. bi temiz windows kurduktan sonra direk sp2 kullandığınız virus programını yüklüyosunuz bide tavsiyem firewall zone alarm pro olabilir ben onu kullanıyorum. daha sonra mozilla kuruyosunuz ieyi çöpe atıosunuz sonra sürücüleri falan filan yükleyip bağlayın internete programlarınızı update edin bi sorun çıkmaz artık[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ozellikle bu sorun eski xp lerde cok gordum.updateleri demode olan:)...kurdugumde pc ye yuzlerce virus girdi.Update bilem yapamıorudum 5 dakka anca net calısıor sonra gidiyordu.:)., bana gore en iisi xp+sp2 olan bi windows kurmak.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya oluyo bazen ben de orjinal siteden bi driver indirdim virüslü çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar