Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formattan sonra virus dangalaklığı

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

C: partitionuma format cektim.
Daha sonra E: partitionuma kaspersky virus programı indirip C: ye kurdum ve sadece C: de 72 tane virus buldu.
Sildim hepsini ve daha sonra SP2 haric tum updateleri yaptım ve tekrar KAspersky ile kontrol ettim 23 tane virus buldu.
Onun ardından Trend Micro ile 1 ve Panda ile 6 tane daha virus buldum.
Anlamadığım şey diğer partitionlarımdaki hiç bir dosyaya dokunmadığım ve tum kullandığım programları yeni ve orjinal web sitelerinden indidiğim halde nasıl bu kadar virus bulunuyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet aynen öyle.
Diğer partitionlarda virus olabilceğinden şüphelendigim için tüm kullanacağım guvenlik programlarımı temiz olması için porjinal sitelerden indirip kurdum. Zaten kurdugum iki tane program var. Biri Kaspersky digeri getright.
Onun dışında downloadlarım hep windows update.
İyi de nasıl bulaşıyor bu kadar virus?
Sosyal ağlarda paylaş

walla benim bildiğim sitelere girmeden falan da bulaşabiliyor, en azından bende öyle olmuştu, sadece paticik e girmeme ragmen virüs dolmuştu bilgisayar

eger sorun olmayacaksa e: ye virüs programlarını at, sonra format atıp korumanı falan yaptıktan sonra nete gir, çözüm olabilri(avg rullz)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

çok çektim 3 format attım onlar yüzünden
1. sp2 indirip yedeklerimize koyuyoruz interneti kesip formatı basıyoruz sp2 yi kurabilmemiz için windowsu kurarken sp2 seriali girmemiz lazım buradan veremiyorum özelden isterseniz ayarlarız. bi temiz windows kurduktan sonra direk sp2 kullandığınız virus programını yüklüyosunuz bide tavsiyem firewall zone alarm pro olabilir ben onu kullanıyorum. daha sonra mozilla kuruyosunuz ieyi çöpe atıosunuz sonra sürücüleri falan filan yükleyip bağlayın internete programlarınızı update edin bi sorun çıkmaz artık[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...