Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 eski bir bilgisayarım var celeron fln dandik bişi.. format harici neler yapabilirim hızlandırmak içn hani başka bir programla fln ayrıca adsl alıcam hızı çok etkiler mi? antivirüs (sistemi çok yavaşlatmayan ) yada firewall yüklememe gerek var mıdır işletim sistemi win98 bu arada. fikirlerinizi bekliyorum,daha doğrusu yardımlarınızı..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 win98 se yükleyebilirsin adsl masaüstü hızını etkilemez, modemin usb olursa bilg. açılırken 7-8 sn daha farkeder sadece sakat sitelere,dosyalara vs. fazla bulaşmassan antivirüs-firewall fazla gerekmez, adware porgramlarından birini yükle arada bir search yap yeter cd-rw veya yeterli harrdisk alanı varsa norton ghostla imaj alıp, format atmak yerine sistemi ilk kurulduğu zamana yükle aklıma gelenler bunlar veya xp kur, ram yeterliyse, win98 göre çok daha sağlam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bugün çok karşı karşıya geldik forgiver yardımların için saol :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 rica[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 antivirüs olarakta nod32yi tavsiye ederim şiddetle[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 30 gün deneme sürümü var crack fln yüklerim olmassa iyi midir?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende cracked var ama diğer cdde kaldı yemek yiom üşendim bakaırm atarım olmazsa msnden buraya atamam yassah cunku[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tamam saol..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 128mb ramli celeron 500 makinede norton intenet security 2003 ü rahat kullandım.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben celeron 64mb ram 8mb agp 2x s3 ekran kartı olan makinaya xp kurdum be varmı dahası ama nası kurdum klavyeye vura vura (gerçekten vurmazsam bi süre sonra donuyodu install)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 USB modem almazsan pek sorun olmaz. USB CPU'ya ethernetten ciddi oranda daha fazla yüklenir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ethernet aldım ve bu sabah da başvurdum adsl haydi hayırlısı..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 128mb ram veya daha fazlası varsa windows me kurmanı öneririm. 98den daha hızlı çalışır.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 128 mb ram var windows me netten çekebilir miyim?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sabah 9 gbi başvurduk eve geldim adsl bağlanmış telekom çalışıyor dicem dalacak millet :D yine de ben birkaç gün beklerim artk derken helal yani :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 p2 400mhz 196 sdramli bi makinam var 98 calistiriyom linux yukleyemem cunku annemler kullaniyo xp onerirmisiniz?(calisir muhtemelen ama delicesine kasar mi?) win me hakkinda pek bilgim yok[signature][hline] sdf [Bu mesaj green_martian tarafından 09 Haziran 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar