Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski bir PC var..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eski bir bilgisayarım var celeron fln dandik bişi..
format harici neler yapabilirim hızlandırmak içn hani başka bir programla fln ayrıca adsl alıcam hızı çok etkiler mi?
antivirüs (sistemi çok yavaşlatmayan ) yada firewall yüklememe gerek var mıdır işletim sistemi win98 bu arada.
fikirlerinizi bekliyorum,daha doğrusu yardımlarınızı..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
win98 se yükleyebilirsin
adsl masaüstü hızını etkilemez, modemin usb olursa bilg. açılırken 7-8 sn daha farkeder sadece
sakat sitelere,dosyalara vs. fazla bulaşmassan antivirüs-firewall fazla gerekmez, adware porgramlarından birini yükle arada bir search yap yeter
cd-rw veya yeterli harrdisk alanı varsa norton ghostla imaj alıp, format atmak yerine sistemi ilk kurulduğu zamana yükle

aklıma gelenler bunlar
veya xp kur, ram yeterliyse, win98 göre çok daha sağlam[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
128mb ramli celeron 500 makinede norton intenet security 2003 ü rahat kullandım.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
ben
celeron
64mb ram
8mb agp 2x s3 ekran kartı

olan makinaya xp kurdum be varmı dahası

ama nası kurdum klavyeye vura vura (gerçekten vurmazsam bi süre sonra donuyodu install)[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

Mesaj tarihi:
USB modem almazsan pek sorun olmaz. USB CPU'ya ethernetten ciddi oranda daha fazla yüklenir.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Mesaj tarihi:
128mb ram veya daha fazlası varsa windows me kurmanı öneririm. 98den daha hızlı çalışır.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
sabah 9 gbi başvurduk eve geldim adsl bağlanmış telekom çalışıyor dicem dalacak millet :D

yine de ben birkaç gün beklerim artk derken helal yani :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
p2 400mhz 196 sdramli bi makinam var 98 calistiriyom linux yukleyemem cunku annemler kullaniyo
xp onerirmisiniz?(calisir muhtemelen ama delicesine kasar mi?)
win me hakkinda pek bilgim yok[signature][hline] sdf

[Bu mesaj green_martian tarafından 09 Haziran 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...