dunno Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kedi olmak varmış... mor minderiyle, yumuşak oturmak varmış balkonun en güzel manz(s)ara(y)sı sütünün tadı, beyaz sivri dişinde, seyrediyor beni görmezden gelip hayatı yaşıyor. en büyük derdi bizimkinin bizim kedinin siyah sinek salonda yakalayamaz, zıplıyor. kedi olmak varmış.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çok başarılı yeni siteler acıldıgında ana sayfaya koymak isterim okudukca gozumun önüne bizim pepelek geliyor hoş ben onu savsaşcı yetiştirmiştim ama nede olsa kedi idi işte, aynen şiirdeki gibi ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi [Bu mesaj karakedi tarafından 08 Haziran 2005 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 =) cok sevindim begenmenize. ben yazdim evet. eski bi defterde buldum bugun. hala da diyorum kedi(m) olsam diye. ozenilicek bi hayati var cunku=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bencede çok güzel hani klişe bir laf vardır köpekler evin sahibini tanırlar ama kediler evin sahibi olduklarını sanırlar diye ee güzel bişi tabi hayata öyle bakabilmek :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bencede çok güzel ya ben çok seferim ztn kedileri...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 cok güzel olmuş:) ehe ama baslıgı okurken " "kendin ol" u kedi ol diye okudum yaa ahaha ne kadar salagım derken tekrar baktım ve yine kedi ol" diye okudum.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 güzel olmuş bu arada mix kopardın beni[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakblanco Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bir baş yapıt olmasa da olma yolunda ilerleyen bir çalışma denebilir...emin ol çok hoş bir şiir fakat ben şahsen ya kuş ya da balık olmak isterdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 birinci yeniden etkilenmiş :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bir de mısraların yeriyle oynayalım nazım hikmet tadında olsun[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hadi bakalim... oynayin siz eglenin= ) ben de izliyorum burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar