shapshal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ve dungeon master's guide 2 çıktı.Wizards paraya doyamıyor anlaşılan :) Derin bilgiye ulaşamasam da DM'lerin oyun hazırlama zamanlarını düşürücek yeni magical itemlar barındıran,yaratmaya yönelik bi kitap(mış).Karmaşık NPC'leri yaratma,campaign yaratma gibi şeylere yardımcı olduğu gibi hazır trapler,kasabalar vesaireler içeriyormuş.Ayrıntı bilgi için link veremicem www.wizards.com'den bulun :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bir bu wizards a bakıyorum, bir de uğraşıp didinip sebil sebil dağıtan anime yazarlarına çizerlerine bakıyorum ve wizardsı pargözlüğünden dolayı kınıyorum[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 anime ile rule bookların veya romanların alakasını anlayabilmiş değilim fakat wizards bir ton kitap çıkartmasına rağmen hiçbir kitap kötü olmuyor.gerek çizimler gerek yeni feat prestige class vs hakkını veriyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 fansub'ların bedava dağıtılmasından bahsediyor. emek verseler de para istemiyorlar, wizards gibi açgözlü değiller.. onu kastediyordu.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Valla bende pre-order durumda 2 aydır bekliyordu. Yorumlar iyi olursa gelecek siparişe atarım bunu da.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar