Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Fake kardeşim fake, ama film hatalarının toplanmış olduğu bir site vardı, bilen var mı ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 truva olayı spr yaa..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ahhaah hepsi yalan walla[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Zagg, 06 Haziran 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Adidas olmamış :) yada ben inanmıyorum.. [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 The Village - Köy'de mikrofonu bayagı izlemiştik. :) Bu gibi hataları asla fark edemeyen ben bile hayret ettigime göre gerçekten de abartmışlardı. Yine de güzel filmdi, orası ayrı...[signature][hline]kusmuk kokan, mide bulandırıcı bir şurubum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Uçak geçio troyda ve kımse fark etmıyor peh..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya bunlar worth100 adlı bi siteden photoshop hileleri[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 alemin en baba hatası matrix 1 morpheus neoyu kahine götürür neo kapının tokmağına elini atınca kamera neonun eli gibi tokmağa yaklaşır ve sonuç = tokmakta nah böle bi kamera gözüküyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 herkes diyordu matrix reloaded te kurşunları durdurduğu zaman yere düşüyor daha sonra kurşunlar gözükmüyor dikkatli bakarsanız kurşunlar var yani ben bi izleyişimde dikkat etmiştim ancak seraphim(adını hatırlamıom) la dövüşürken masadaki kürdanlığa tekme atıolardı sonra birden var oluyordu orda eheh orası komik tabi :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 L.o.tr: Return Of The King in son Mordora saldirdiklarinda çok büyük bir hata var adamlar atla gidiyorlar Mordor un kapisina atlar birden kayboluyo[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Oraya kadar atlar korkuyor kaçiyor da ordan (çok yazis oldu belki öyledir hakkaten)[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu arada o mikrofon girmesi filmin kopyasından kopyasına değişiyor galbia o yüzden fark edilmiyor.. yani sen filmin 10 dksını mikrofonlu izlemişsin ama başka salonda izlesen olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: kingpin, 09 Haziran 2005 13:46 tarihinde demiş ki: herkes diyordu matrix reloaded te kurşunları durdurduğu zaman yere düşüyor daha sonra kurşunlar gözükmüyor dikkatli bakarsanız kurşunlar var yani ben bi izleyişimde dikkat etmiştim ancak seraphim(adını hatırlamıom) la dövüşürken masadaki kürdanlığa tekme atıolardı sonra birden var oluyordu orda eheh orası komik tabi :) matrixte ne hata bulsanız hata sayılmaz belki kod hatası yaşandı matrixte ? :P belki oraya tekrar bi kurdanlık spawn oldu ?!? :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar