BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Deneyim sayılırmı bilmiyorum lvl 62 charım vardı ben bunu bilir bunu söylerim; *!uninstall KO*[signature][hline]Nation :was EL Morad Server :was Ares NicK :was BuRiAL CLaN :was TnT LvL :was 62 Blade Master Warior Anılar..... :/
treadors Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mage ac cok rahat yatiriosun biraz kırılgan ama iyi damage veren buyuleri var araya mesafeyi koy ve ortaligi dagat ben ole yapiorum daha lvl 27 yim 30-35 lvl warriorlari rahat yeniorum ama araya mesafe koymak bence cok onemliyoksa zaten 1 vurusta yamuluosun.. ancak mage (damage dealer) cok ii hasar verio bunu pvp de ust uste sana yaklasana kadar uzak mesafeli guzlu buyuleri saydirip caninin%80ini yiyosun bii de orta mesafeli ama yine guzlu 2 buyu salladimmi onlar yamuluyo.[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Murtaza Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bütün karakterler için söylüyorum bunu Level 60'dan sonra çok şey değişiyor. Mage olayına gelince, hiç bi şekilde ısınamadım.. Denedim bi kaç kez level 15 e geldim bıraktım... Ne bir aksiyon ne bi heyecan. hani bi sıralama yapıcak olursak karakterler için 1-) warrior 2-) Assassin 3-) Priest 4-) Mage[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: DarkThrone
SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ya İlerleyin artık ya ilerleyin.. :D Orkun bırak bu şeyleri gel sen benmle kas Bak bi günde seni 37 lvl yapmıyommu (Bu arada 4.5 m kastım bugün)4.5 m satıyorum İsteyenlere duyurulur...... FİYATI :5 m[signature][hline]
yazik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: ShdwFx, 06 Haziran 2005 15:53 tarihinde demiş ki: yoo yoo 411 saniyede 19 hit vuramaz ki ole bişi olsaydı kimse duramazdı karsısında ama 411 cok saglam ve cok güzel oynuyor.karsınıda ancak FP+6 dd ile duruyom.Kıcınıda yaktım ama Dargo Duffladı... ahahah sen önce oyunun en "ezik" solo karakteri archerlardan kacmamayı ogren :) sonra 411 in kıçını yakarsın.
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 priest aç derim itemi ucuz partisi bol 60 tan sonra atarsın reskil restatı olursun bp debuff/heal para sorunda olmaz haftada 1 gün harpyde yatanları 30 taşlasan oh kebab taşlarını tekrar magelere sat saten çoğu oyunun büyük kısımını resser pls diyerek geçiriyor:D[signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür [Bu mesaj codeinconnue tarafından 09 Haziran 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: yazik, 09 Haziran 2005 11:22 tarihinde demiş ki: ahahah sen önce oyunun en "ezik" solo karakteri archerlardan kacmamayı ogren :) sonra 411 in kıçını yakarsın. ama insaf ya archer nasıl en ezik solo karateri [Bu mesaj HasMez tarafından 09 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
treadors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 En iyisi mage ac kodummu oturttur[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Murtaza, 08 Haziran 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Bütün karakterler için söylüyorum bunu Level 60'dan sonra çok şey değişiyor. Mage olayına gelince, hiç bi şekilde ısınamadım.. Denedim bi kaç kez level 15 e geldim bıraktım... Ne bir aksiyon ne bi heyecan. hani bi sıralama yapıcak olursak karakterler için 1-) warrior 2-) Assassin 3-) Priest 4-) Mage küçük bi yannış var mage en başta olcak :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:Narrenturm Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Lonely Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: TheCoder, 09 Haziran 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Bence ; Tüm ırklarda tüm race lerle oynadım derim ki Pvp için : 1-) Battle Priest ( parazite malise yiyen ölür şansı %10 dur ) 2-) Roque ( Pvp partnerim 2500 vuruyor daha ne olsun ) 3-) Mage (bu da 60 olmalı comp giymeli light olmalı sadece staff ile vurarak savaşmalı) 4-) Warrior (screem atmadan pvp ye çıkmamalı çıktımı da geri gelmemeli) :tup:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) / Clan : The_Others / Allies : Academy & The_Hunos / Baş Düşman : CooLTanG / Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Öne çıkan mesajlar