Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bjk-efes final

BlizarD

Öne çıkan mesajlar

said:
BiTcH_oFBaT, 27 Mayıs 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
böle bi skorla seri bitemez çünkü seri 4 te bitio ;)

bide seri kaç kaç başlica? 0-0 mı 1-1mi?

Tamam senimi kırıcaz 4-1 biter o zaman :) Ayrıca ben 1-0 başlıcak diye hatırlıyordum ama baya iyi bi sallamışım :)[signature][hline]The Guardian
Sosyal ağlarda paylaş

bence de efes alır ama beşiktaşın finalde olması beni yeterince tatmin etti zaten...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Önemli Olan Bjk'nin bu finali oynayıp seneye EuroLig e gitmesidir. Başka Ne isteriz ki zaten? Umarım Efes'i de devirip yıllar sonra kupayı kaldırız.

Amiinnnn!...[signature][hline] My heard is TiKiTiKiTaK for You
Because i Love You
*!as i was looking to you, i wanna death *
Sosyal ağlarda paylaş

23 top kaybı
%52 Serbets atış..

4 sayıyla verilen bi maç..
Daha tecrübeli olan taraf aldı maçı..

Ama kupayı kaldırır bjk..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL
BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene efes altyapısında oynamış bir bjk taraftarı olarak uzun yıllar sonra bir basketbol maçına gittim.Keyif aldım.Eğer Varda 5 faul almasaydı bjk'nin maçı almış olacağına inanıyorum.Koskoca efes pilsen'in Varda'dan nasıl çekindikleri,hem oyuncuların gözlerinden,varda'ya bakışlarından,hemde Solomon'un daha maç başlar başlamaz ilk dakikalarda Varda'ya teknik faul aldırmak için,oyun durduktan sonra peşpeşe bir kaç kez elindeki topa sertçe vurmasından belli oldu(bu hareketin kenar yönetimin yada en azından diğer oyuncuların bilgisi dahilinde olduğuna inanıyorum.Bu arada Prikaçin'ide unutmamak lazım.O da hem oyun kuralları içinde hemde dışında çok oynadı Varda'nın üzerine).Varda'nın oyundaki büyük yükünü çekebilecek bir alternatifi olmadığı için,5 faul aldığı anda maçın gideceği çok açıktı.Ben serinin 2-2 ye geleceğine inanıyorum.İyi oynayan kazansın
not:Hakemler belki çok kötü gözükmemiş olabilirler.Fakat bjk'nin 5 sayı ile önde olduğu ve momentumun onlardan yana olduğu anda,hiç tartışmasız efes'ten çıkan topu efes'e vererek bir anda maçın seyrini değiştirdiler.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Sosyal ağlarda paylaş

hakemler maçın ilk 3 periyotunda iki taraf aleyhinede inanılmaz hatalar yaptılar.. sertliğe izin verdiler maçda gerildi bence bu hata.

ama son periyotun son yarısı bu hatalar tek taraflı olmaya başladı ve bjk ye darbe wuruldu..
federasyon yatırım yapan müessese klüplerine inanılmaz derstek veriyor bu bilindik bir gerçek ama bu bu kadar bariz olmamalı yani .. beşiktaş çalıştı çabaladı herkes şapka çıkardı oynuna ve başarısını. bu başarı böle engellenmemeli yani

tabi sırf hakemler yüzünden gitmedi maç.. 30 sene sonra finale çıkarsanız tecrübesizlik olur ve efes gibi inanılmaz bir tecrübeli takım da maçı alır ki efes kötü günündeydi yani bu maçı kesin almalıydık ama olmadı..

inanıormki bu seri 2-2 olur ve el-amin de oyuna daha çok ağırlığını koyar..

nedim i de ayrıca tebrik ediyorum inanılmaz dı maçta bana göre..[signature][hline]You cannot kill what you did not create
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

alacaz kupayı inşallahhh..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...