Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterime giremiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim 2 karakterim var oyunda ama 6 aydır oynadığım ana karakterime 2 günden beri giremiyorum.Denemek için farklı server larda yeni karakterler açtım ve onlara çok rahat girebiliyorum.
Karakterime girmeye çalıştığımda Connecting yazısından sonra sürekli "Transmitting Diogonistic Files" demesinin ve oyundan atmasının sebebi ne olabilir.

[Bu mesaj Bayrog_Zar tarafından 07 Haziran 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
launcpad den chat bölümüne gir ordaki CSR ler eminim sana yardimci olacaklardır.[signature][hline]Akse Xanadu
Jedi Padawan
Floriel Xanadu
Master Doctor
Mesaj tarihi:
Karakterinin silinmiş olmasi olabilir.6aydan sonra garanti etmiyorlar[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Mesaj tarihi:
Karakterim silinmiş olamaz bence çünkü karakter seçme bölümünde görünüyor.Bir CSR ile de bağlantya geçtim,bana bazı şeyler yapmamı söyledi onları yapmama rağmen hala ana karakterime giremiyorum :((
Karakterim silinmiş olsa bunu anlardım değil mi???
Mesaj tarihi:
chatdeki adamlar pek o tür islere bakmiyorlar sanirim su linkde live support chati var sorununu yaziyorsun bir chat sayfasi aciliyor sonra orda bekliyorsun 5-10dk surer max yani hep bana oyle oldu bir csr geliyor o iste uzman yardimci oluyor

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Tech%20Support%20Index

burdan yukarda kirmizi yazilmis chat live with customer support var ordan hallet
  • Yeni Oluştur...