Bayrog_Zar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Benim 2 karakterim var oyunda ama 6 aydır oynadığım ana karakterime 2 günden beri giremiyorum.Denemek için farklı server larda yeni karakterler açtım ve onlara çok rahat girebiliyorum. Karakterime girmeye çalıştığımda Connecting yazısından sonra sürekli "Transmitting Diogonistic Files" demesinin ve oyundan atmasının sebebi ne olabilir. [Bu mesaj Bayrog_Zar tarafından 07 Haziran 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 www.starwarsgalaxies.com a gir orda contact us diye bi bölüm war sol tarafta dev lere orda ulaşabilirsin oraya yaz sorununu[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Oraya girdim ve bir mail attım ne kadar sürede gelebilir cevap???[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 walla onu bilemicem[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 launcpad den chat bölümüne gir ordaki CSR ler eminim sana yardimci olacaklardır.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Karakterinin silinmiş olmasi olabilir.6aydan sonra garanti etmiyorlar[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 İlginç bir durum [Bu mesaj Syman tarafından 07 Haziran 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bayrog_Zar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Karakterim silinmiş olamaz bence çünkü karakter seçme bölümünde görünüyor.Bir CSR ile de bağlantya geçtim,bana bazı şeyler yapmamı söyledi onları yapmama rağmen hala ana karakterime giremiyorum :(( Karakterim silinmiş olsa bunu anlardım değil mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 evet[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Abi belki saçma olacak ama bana dediğin olay olduğunda full scan yapmıştım. Düzelmişti bi daha atmamıştı.[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 chatdeki adamlar pek o tür islere bakmiyorlar sanirim su linkde live support chati var sorununu yaziyorsun bir chat sayfasi aciliyor sonra orda bekliyorsun 5-10dk surer max yani hep bana oyle oldu bir csr geliyor o iste uzman yardimci oluyor http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Tech%20Support%20Index burdan yukarda kirmizi yazilmis chat live with customer support var ordan hallet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar