Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaya Tırmanışı


lady81

Öne çıkan mesajlar

Arkadasşlar koskoca extreme kısmında kaya tırmanısı uzerine bir konu başlıgı acılmamıs.Bence burada kaya tırmanısı uzerine rotalar uzerine yazın kısın yapılabilecek aktiviteler uzerine malzemeler satın alınabilecek yerler uzerine bilgiler verilebilir.
Bu sporla ilgilenen herkesi bu topicte bulusmaya davet ediyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hm buralarada acmısh sahsiyeti mukemmel :D
ben de bir kac yer soyleyeyim.eger hava iiyse yaz kıs farketmez yagıs olmadıg durumlarda istanbuldaysanız ballıkayalar var gebze yakınlarında.orası rotası bol olan bir mekandır.Eger hava kotu ise istanbul icinde bir cok yapay tırmanıs duvarları var onlarla ilgilenebilirsiniz.ben atolye diyecegim.bu mekan ortakoyde bulunmakta.google dan da bakabilirisiniz yapay tırmanıs duvarlarına istanbul da yeni neler acıldı hangileri nerede tam olrak bilmiyorum ama olmadı onumuzdeki gunlerde bu konular hakkında bilgi wermeye calısırım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda kaya tırmanışıyla ilgilendiğim halde tadı damağımda kalan tek yer Antalya-Geyik bayırı. tatilde zamanınız olursa kesinlikle gitmeniz bir bölge. tek kötü tarafı antalya çok sıcak. bence en güzel zamanı sonbahar ve ilk bahar. dnenmesi gereken bir yer.
istanbulda pek falza bir yer yok daha öncede dendiği gibi. ama indoorları dneeyebilirsiniz. ilk akla gelen yer atölye tabikide dükkan açık lduğu sürece tırmanabilirsiniz. sonra okulların duvarları var ama okulun dağcılık klübüne üye değilseniz veya klüüpten arkadaşınız yoksa :P sokmuyorlar (daha doğrusu giremiyorsunuz kilitli)
birde boulderhane var taksimde genelde 4-5 gibi açıyorlar gece boyunca antrenman yapabiliyorsunuz.
son olarak duyduğum marmara ünv. göztepe kampüsünde bir hazırlanmış yapay duvar var ama oda sadece haftada 2 gün (salı-perşembe) açık oda 19-21 arası. aylık fiyatta yanlış hatırlamıyorsam 40 milyon olması gerekiyor.
başka hangi şehirlerde nerelerde var bilen yazsın. hani belki yolumuz düşer yanımızda frictionlarımız olur ter atmak için boulder yapmak isteriz.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istabul ve izmirde tırmanma şansım olmadı.ama ankarada hüseyin gazi çevresinde,antalya geyik bayırı ve olimpos civarında tırmanma şansım oldu.ankaradakine şansım oldu denmez bi tek orası var yakın sivri hisar uzak kalıo:)

yapay duvar derseniz ankarada alpinist güzel bir yapay duvar açtı,bu sene bir yarışmada düzenlendi hatta.üyelik gerekmiyor ücret makul,güzel yani.onun dışında hacettepe üni'nin güzel bir duvarı var,yine odtu'de bir duvar ama çok iyi bakıldığı söylenemez.....

[Bu mesaj Gaxx tarafından 15 Şubat 2005 07:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaynaklar hem yeni başlayanlar hem de bu işi uzun zamandan beri yapanlar için güzel bir yer.. İzmir de 2 ay öncesine kadar alsancak ta yapay duvar vardı. Ama o da kapandı. Nisan da Dokuz Eylül şenlik yapıyor. Geçen senelerde 35-40 civarı çadır kuruldu. Bekleriz..

Malzeme alacaklara önereceğim bir yer var, kıbrıs şehitlerin de yapı kredinin olduğu sokakta dağ evi var. Bi bakın derim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Bir dahaki yıl da büyük ihtimal yatay geçiş yapamayacağımdan Erzurum'dayım. Burda kaldığım sürece bari çok çok önceden yapmak istediğim de yapamadığım dağcılık sporunu yapayım diyorum. Siz xtrpatiler'in önerilerini bekliyorum. :)

Not : Bu hususta tek/one/yek Hocam tabiki HALFMUMİ'dir. Onun eline kimse su dökemez.. [signature][hline] Make a difference in your future..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quel-Thul, 01 Haziran 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
atölyeye gelen varmı burdan? ben haftada 2-3 geliyorum,
bu arada atölye istanbul/ortaköyde bi yapay kaya mekanıdır bilmeyenler için söleyim =)


eskiden aylık kredi kartı alır surekli yapay icin oraya gelirdim.Ama ish yuzunden son zamanlarda ne dısarda ne de icerde tırmanmaya gidemiorm. Yolumun uzerinde goztepe kampusu war.Orada yapay duwar olayını tam olarak ogrenebilirsem ish cıkıshları oraya gitmeyi dusunuorm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...