elm Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Valla 5. maç kritiktir bu gece kimin seriyi geçeceği gözükür gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 3-2 Miami öne geçti ama Wade sakatlandı.Durumu ne bilen var mı?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kritik gözüküyodu, bu seri miami'nin gibi gözüküyo bundan sora ne olur ama bilmiyorum. wade ve shaq %100'le san antonio karşısına çıkarsa ancak dişediş bir rakip olabilir gibi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 wade 5'inci maçta sakatlanıp çıkmıştı 6'ıncı maçta oynayabilecek mi, bi bilgisi olan varmı?[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 belli degil hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bellidir ya durun bakiim hemen =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 büyük ihtimalle oynamayacak gibi gözüküyor. mümkünse wade'siz yenmeye ve seriyi bitirip hem wade'i hem takımı dinlendirmeye bakacaklar veya olmadı 7. maça wade'li başlamak isticekler.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Wadesiz kazanmaları zor, maç Detroit'de di mi ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 nası sıçış ya 3. çeyrek 6 dk var bitime 58-36 önde detroit 36 sayı ne abi biz lise maçlarında daha fazla atıyoduk :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 wade siz bu kadar...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ahaha 3 çeyrekte 36 sayı mı atılırmış be[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 detroit hayvan gibi eziyo. fark şu an 29 sayı ntv de. 66 91 görünüyo nba.com da da. demek ki spurs - detroit. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Tamam da maç gece oynandı bitti zaten =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben bunu 7. maç sandım hehe. demek ki daha şans war : ) ama bu oyunla detroit devam ederse yine de öyle olacak. gönlüm miami den yana tabi. niye çünkü biz basketbolu böyle sevdik.detroitten falan bıktım ben.shaq finallerde kendini göstersin isterim miami şampiyon olsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Wade tam iyileşmemiş olursa 7. maç da zor, Wadesiz Miami 0 resmen..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 wade inanılmaz enerjik herif hasta oldum adam energizerları takmış tükenmiyo :) wade yoken miaminin ataklar cok garipti acaip başıboş takılıyorlardı önüne gelen alıyo gidiyo kaptırıyor fln[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 belli oldu mu wadein durumu[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: shapshal, 06 Haziran 2005 00:51 tarihinde demiş ki: belli oldu mu wadein durumu dur daha saat orda sabah 6-7 :D[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hidayet nba finali pistons-spurs olur demişti ihtimal vermemiştim tutacak herhalde.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 spurs zaten benim gözümde %100'e yakındı. detroit - miami finali olacağı da %100'dü. ama ben 4-3 miami alır diyodum bakalım wade oynarsa büyük ihtimalle öle olucak. ama detroit gelsin çok daha rahat olur gibi geliyo spurs'ün işi[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 phoenix spurs'u geçer diye düşünüyordum tecrübe farkını düşünmemişim :)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Tecrübe bir yana benchsiz oynayan bir takımın Spurs gibi fiziksel üstünlüğü olan ve iyi savunma yapan bir takıma karşı tutunması mümkün değildi.. Suns yoruldu, Spurs savunması Suns'ı daha da yıprattı, Spurs rahat geçti, ki ben 4-0 olmasını bekliyordum açıkçası, olmadı..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Spidee Bey: Shaq>Duncan =)[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 sıradaki maç ne zaman, kesin tarhi saat verebilcek misiniz, bi de nba tv mi yayınlayacak sadece[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bu gece 3'te nbatv yayınlıyo bildiğim kadarıyla ayrıca wade oynuyo %99 detroit kazanır inşallah da 4-1 falan alırız. miami gelirse işimiz zor ve büyük ihtimalle kaybedecez gibi geliyo (tabi sakatlıkları düzelirse miaminin)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 07 Haziran 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar