Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence uzaylılar bence... uzaylılar oraya üss kurmuş olabilirler ama büyük ihtimal ama olabilir...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 http://en.wikipedia.org/wiki/Bermuda_Triangle[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence derin devlet[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim bermuda şortum vardı bi aralar, oradan gelio işte bunlar. bir pazardır dünya satana (liberale) bir tarladır dünya ekene (emek veren çiftçiye) bir rüyadır dünya görene (koca bekleyen kıza) bir yalandır dünya kanana (bu sizsiniz işte) bir yoldur dünya koşana (bu azmedene ki, zafer onundur) bir sestir dünya duyana (bu beni anlayana) bir yuvadır dünya insana (bu biziz primatlar) ona bakana onu sevene (bu da biz olalım, siz olun) kim bokunda boncuk bulsa ilk siz talip oluyorsunuz . hayret bişedir. bu ne ya? yok bermuda'da amuda kalkmış zuzaylı gördüm. peki canım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bermuda seytan üçgeni vardir gavurlar orda Atlantisin olduguna inaniyo ki ben inanmiyorum bana göre türkiyede :D Aslında manyetik alan olan biyer bu yüzden elektronik aletler EMP ye ugrais gibi oluyo sanırsam tam bilmiyorum teori bu tabi baska inanclarda var mesela boyut kapısı teorisi mesela iste orda zamanın olmadigini dünyanın zamankapısı gibi biyer oldugu ...falan filan[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 en mantıklısı manyetik alan olduğu sanırım..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: shapshal, 08 Haziran 2005 00:03 tarihinde demiş ki: valla area dedim bölge dedim çıkmadı bişi Vay beceriksiz. http://forum.paticik.com/view.php?id=114221[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kesin manyetik bişeler...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kaybolma işlerinin 1950'lerde başladığını düşünürsek orda gizli bir üst olması okadarda olası değil bence. Öyle bir teknoüst kurmak için 1950 erken gibi geliyor bana. Onun dışında manyetik alan teoriside biraz garip yani madem gemi bozuldu tahta kayıkla çık. Sanırım en mantıklısı doğalgazla ilgili olan teori. Bide böyle mantıklı bi açıklama yapmışlar ama istatiki bilgi verseler daha iyi olurmuş. ''Critics have charged that Berlitz, and others have exaggerated the "mysterious" aspects of some cases (Berlitz himself did not advocate any supernatural explanation), and argue that the Bermuda Triangle sees no more "disappearances" than any comparable area of the oceans. Of note, Lloyd's of London has determined the "triangle" to be no more dangerous than any other piece of the ocean, and does not charge unusual rates of insurance for passage through the area. Coast Guard records confirm this. Skeptics comment that the disappearance of a train between two stops would be more convincing evidence of paranormal activity, and the fact that such things do not occur suggests that paranormal explanations are not needed to explain the disappearance of ships and airplanes in the far less predictable open ocean.'' [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Haziran 2005 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Aslında çekecen altına bi denizaltı, inceliicen. Doğalgaz yukarı çıktı sen aşşaı mı indin? Zaten denizaltı aşşaı iner. Aşşaadan aşşaaadan üçgenden çıkarsın, sonra tekrar yukarı :) Yok eğer boyut kapısı fln varsa ne gsl işte fantastik yolculuk. Gidersin bu dünyadan, iş yok güç yok okul yok. Ohh! :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bermuda seytan ucgenin bilimsel açıklaması: belirtilen kordinatlar üzerinde yıllar once kıtalar olusum asamasındayken (yanlıs hatırlamıyorumsam 2.jeolejik zamanda)bu kordinatlar arasında biriken bir takım maddeler (tam olarak bilmiyorum agır metaller, bir takım gazlar mazlar nebilim iste)bu metallerin birikimiyle o alan içersinde büyük bir çekim gücü olusmaktadır aynı bir mıknatıs gibi yada bir baz istasyonu etc.. Bu alan içersine giren telefon,pusula,radyo,cağrı ciyazları gibi aletler bu çekim kuvveti sayesinde bozuluyorlar. Tam olarak bilimsel açıklaması bu . Ha tabi bide hurafeler kısmı var yok gate var yok ejderjha iyyo yok ahtapot var =)[signature][hline]S.Wraith in Nebula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 delini biri 200 uçak atmış, 40 akıllı çıkaramıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yalan[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şimdi beyler 5 gün içinde herkes hazırlansın gitsin bıçakları kılıçları filan doldurun zırhları kuşanın büyü ile ilgili ne varsa alın paticik olarak gidiyoruz bermuda şeytan üçgenine eğer ışınlanırsak diğer boyuta orda savaşıcaz ejderhalarla gösterelim orducak :D[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 stargate var orda.. atlantise geçiyor; echelon 8 encoded![signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Mandoo, 08 Haziran 2005 01:38 tarihinde demiş ki: amerikanın nükleer denemeler yaptığı yada atom çeşitli bomba üretim merkezinin bulunduğu bir adanın çevresi gibi geliyo bana...göreni öldürüyorlar şahit bırakmıyorlar hesabı.. cogul konusuyosun o kisilerin de herbiri birer sahit degil midir? :)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: odchu, 08 Haziran 2005 18:27 tarihinde demiş ki: stargate var orda.. atlantise geçiyor; echelon 8 encoded! yok hocam aiur a geçiyo.[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: BabacumMostors, 24 Nisan 2003 20:32 tarihinde demiş ki: eh orası 56 cı bölgegibi böle özel bir bölge kaka amerkalılar kaka bir üs kurmuşlar gizli saklı şeyleri var geleni gideni indiriyorlar oraya ulaşım yerin bilmem kaç kat altındaki tünellerden oluyor halflife hesaabı anlatabildimmi abow iş metal fırtınaya dondu..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dewil Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 o zmn etrafından dolaşsınlar bişi yapıklamıosa zhuahzuahuzhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar