Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bermuda Şeytan üçgeni

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Öyle gezinirken buldum...acaip dikkatimi çekti...
Anne tarafından Eniştemin Dedeside orada kaybolmuş denizciyken..
Bence başka bir boyuta açılıyor.Moongate gibi bişi.

http://www.maximumbilgi.com den alıntıdır..

http://www.maximumbilgi.com/parapsikoloji/bermudaseytanucgeni.htm[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

Bermuda şeytan üçgeni olarak bilinen yer, Batı Atlantik Okyanusu'nda, üçgen bir koordinat içinde kalan esrarengiz bir alan. Yaklaşık olarak 1,140,000 kilometrekare çapında.

bu cümleden sonra okumaktan vazgeçtim...

bu arada auir oranın adı :P
*çırpınarak kancadan kurtulmaya çalışır*

[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley

[Bu mesaj Grudge tarafından 24 April 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bermuda şeytan üçgeni adı verilen bölgenin altında devasa bir metan gazı yada doğalgaz kaynağı bulunuyor (ne gazı olduğu biliniyorda ben hatırlayamadım şimdi). Burdan çıkan zımbırtılar suyun özkütlesini lokal olarak düşürdüğü için gemilerin yüzmesini engelliyor. Ayrıca denizden yükselen gazda uçan uçakların canına okuyor.

Siz hala... :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]
ICQ UIN: 1957744
MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 24 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki:
Bermuda şeytan üçgeni adı verilen bölgenin altında devasa bir metan gazı yada doğalgaz kaynağı bulunuyor (ne gazı olduğu biliniyorda ben hatırlayamadım şimdi). Burdan çıkan zımbırtılar suyun özkütlesini lokal olarak düşürdüğü için gemilerin yüzmesini engelliyor. Ayrıca denizden yükselen gazda uçan uçakların canına okuyor.

Siz hala... :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]
ICQ UIN: 1957744
MSN Messenger: [email protected]

Tamda onu yazacakdım:) doğru dio[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler...
Ben:Kasarım alla allaa:)
babacum:Olmaz ama
ben:Olur
babacum:ardı ardına atma bari
ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deep-Night, 24 April 2003 21:31 tarihinde demiş ki:
E kaybolunca geldikleri yoldan dönemiyorlar mı o kayboluş alanının sınırına normal gemiyle gelsinler sonra kürekli bi tahta gemiyle devam etsinler görsünler yani? Ya da uydudan fotoğrafını çeksinler?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla...

Uyduda hiçbişi çıkmıo sadece deniz kayıklada gidilio bişi yok ortada ama gemi girince metan gazı dolu taşlar motor sarsıntısından boşalmaya başlıyor ve suda köpük etkisi yapıyor yane su tamamen kabarcıklara dönüşiüyor ve gemi o kabarcıkların üzerinde duramıyacağı için hoop diye suyun dibine gidiyor kabarcıklarda bi nokdada kesilio o zaman su geminin üzerine kapanıyor.
Olay o sallamayın:) robot yolladılar en son su altından taş örneklerini suda kıpraştırdılar ve ortaya metan gazı çıkıo harbi baya fazla gaz çıkarıo o taşlar(ablam gibi)
Uçaklar metan gazına girincede motorları biraz ossurtuo gazı:) alev alıo haliyle[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler...
Sosyal ağlarda paylaş

bi tünel babacumun evine açılıo hatta dün gittik herifler güzel şehir kurmuş su altında bööle su altında makinalılar var cupcup geleni ıhıh[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öyle uzaylı heden hödönlerine inanmıyortum, çünkü günümüz teknolojisinde naapıcaklar, oraya topplu bi araştırma ekibi yollansa diüzgün bir planla gidilse bir kişi "yokol"duğu anda sanki diğer ekip aha biri yokoldu kapatın cihazları mı diicek.

Araştırma üssünün olması hoş bi komplo teorisi.

Ama olaya şöyle bakın, O üçgenin kağpladığı alan kadar yer ve milyon katı dünyada var, bi yeri de boş bırakabiliriz :P[hline]Speak to me now, and the world will crumble,
Open the door, and the moon will fall...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...