Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Öyle gezinirken buldum...acaip dikkatimi çekti... Anne tarafından Eniştemin Dedeside orada kaybolmuş denizciyken.. Bence başka bir boyuta açılıyor.Moongate gibi bişi. http://www.maximumbilgi.com den alıntıdır.. http://www.maximumbilgi.com/parapsikoloji/bermudaseytanucgeni.htm[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bermuda şeytan üçgeni olarak bilinen yer, Batı Atlantik Okyanusu'nda, üçgen bir koordinat içinde kalan esrarengiz bir alan. Yaklaşık olarak 1,140,000 kilometrekare çapında. bu cümleden sonra okumaktan vazgeçtim... bu arada auir oranın adı :P *çırpınarak kancadan kurtulmaya çalışır* [hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 24 April 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 kekliyolar yok öyle bi üçgen[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bence dungeonlara açılıyo ejderler gidenleri kesiyo:O)[hline]LevieMaxilack®²ºº³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bermuda şeytan üçgeni hakkında bir sürü söylenti bir sürü film çekilmiştir ama merak ediyorum hiç bilimsel çalışma yapıldı mı?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 sanrıım bilimsel bir çalışmanın sonucuydu şu pusulanın sapma nedeni çok fazla batık gemi olması yada mıknatıs özelliğinin çok olması gibi birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 ya nerdeyse 200 . ü gemi-uçak kaybolmuş... ne keklenmesi.. :P adamlar bir kelime bulamıyorlar sölücek[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 E kaybolunca geldikleri yoldan dönemiyorlar mı o kayboluş alanının sınırına normal gemiyle gelsinler sonra kürekli bi tahta gemiyle devam etsinler görsünler yani? Ya da uydudan fotoğrafını çeksinler?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 uydu neyin de dayanmıyo galiba... ya da palavra hepsi uçak gemi falan kaybolmamış bilim çevreleri de iplemiyolar tamamen fanteziden ibaret olduğu için...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Bermuda şeytan üçgeni adı verilen bölgenin altında devasa bir metan gazı yada doğalgaz kaynağı bulunuyor (ne gazı olduğu biliniyorda ben hatırlayamadım şimdi). Burdan çıkan zımbırtılar suyun özkütlesini lokal olarak düşürdüğü için gemilerin yüzmesini engelliyor. Ayrıca denizden yükselen gazda uçan uçakların canına okuyor. Siz hala... :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Yok ole bişi :)[hline]n0th1ng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 uçakların sistemlerini falan bozuyo diyolardı[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Qui, 24 April 2003 21:52 tarihinde demiş ki: Bermuda şeytan üçgeni adı verilen bölgenin altında devasa bir metan gazı yada doğalgaz kaynağı bulunuyor (ne gazı olduğu biliniyorda ben hatırlayamadım şimdi). Burdan çıkan zımbırtılar suyun özkütlesini lokal olarak düşürdüğü için gemilerin yüzmesini engelliyor. Ayrıca denizden yükselen gazda uçan uçakların canına okuyor. Siz hala... :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Tamda onu yazacakdım:) doğru dio[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Deep-Night, 24 April 2003 21:31 tarihinde demiş ki: E kaybolunca geldikleri yoldan dönemiyorlar mı o kayboluş alanının sınırına normal gemiyle gelsinler sonra kürekli bi tahta gemiyle devam etsinler görsünler yani? Ya da uydudan fotoğrafını çeksinler?[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Uyduda hiçbişi çıkmıo sadece deniz kayıklada gidilio bişi yok ortada ama gemi girince metan gazı dolu taşlar motor sarsıntısından boşalmaya başlıyor ve suda köpük etkisi yapıyor yane su tamamen kabarcıklara dönüşiüyor ve gemi o kabarcıkların üzerinde duramıyacağı için hoop diye suyun dibine gidiyor kabarcıklarda bi nokdada kesilio o zaman su geminin üzerine kapanıyor. Olay o sallamayın:) robot yolladılar en son su altından taş örneklerini suda kıpraştırdılar ve ortaya metan gazı çıkıo harbi baya fazla gaz çıkarıo o taşlar(ablam gibi) Uçaklar metan gazına girincede motorları biraz ossurtuo gazı:) alev alıo haliyle[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 eh orası 56 cı bölgegibi böle özel bir bölge kaka amerkalılar kaka bir üs kurmuşlar gizli saklı şeyleri var geleni gideni indiriyorlar oraya ulaşım yerin bilmem kaç kat altındaki tünellerden oluyor halflife hesaabı anlatabildimmi?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bi tünel babacumun evine açılıo hatta dün gittik herifler güzel şehir kurmuş su altında bööle su altında makinalılar var cupcup geleni ıhıh[hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 şşşt uyandırma kerizi ;)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 sölicem işte SÖLİCEM NIAHAIAHIAH![hline]Babacum yane Haydar:Öle aynı anda fazla msg atma lamer post kasıo derler... Ben:Kasarım alla allaa:) babacum:Olmaz ama ben:Olur babacum:ardı ardına atma bari ben:çakdırmadan atim dimi stealth modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Böyle konuları konuşmak zevkli oluyor.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 yok yok orada moongate var ben keşfedecem *! 110 litrelik çantasını toparlar *[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 bilmiyorum garip geliyor amerikanın dibinde bölge. metan gazı veya baska bir sey olsa amerikalılar hemen sanayilestirmez miydi orayı?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 alayı sıkış.. filmlerde gördügünüz cesur ve güçlü amerikan askerleri gibi hani..:P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 orada osurdum.. giren geberio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ben öyle uzaylı heden hödönlerine inanmıyortum, çünkü günümüz teknolojisinde naapıcaklar, oraya topplu bi araştırma ekibi yollansa diüzgün bir planla gidilse bir kişi "yokol"duğu anda sanki diğer ekip aha biri yokoldu kapatın cihazları mı diicek. Araştırma üssünün olması hoş bi komplo teorisi. Ama olaya şöyle bakın, O üçgenin kağpladığı alan kadar yer ve milyon katı dünyada var, bi yeri de boş bırakabiliriz :P[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Metan gazi aciklamasi dogrudur,suyun kaldirma kuvvetini yok ederek bir anda gemileri batirdigida dogrudur hava bosluklari yaratarak ucaklari dusurdugude dogrudur....Ama bence orda uzaylilarda var:).......[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar